Sinir oluyorum şu parfüm olayına ...

yves rocher vanılyayı da cok sorarlar bana, sabit koku sevmem ama guzel duruyo tende

arkadaşlar şanel şans pembe aldım varmı kullanan nasıldır ve ve hangi mevsim kullanılır? bilgisi olan yazarsa sevinirim.Bu arada gitti gidiyordan 100ml sini 105 tlye aldım. şimdi sipariş verdim. çokmu ucuz aldım. bu siteyi güvenilir buldum ama sahte olabilirmi? birde tırstım şimdiyaa. yazarsanız sevinirim

Canım chanel chance bu fiyata imkansız gibi bir şey gitti gidiyor farklı satıcıların olduğu bir site mesela ben pek güvenemem. Yerinde olsam vazgeçerdim ama tabi tercih senin yinede

Canım chanel chance bu fiyata imkansız gibi bir şey gitti gidiyor farklı satıcıların olduğu bir site mesela ben pek güvenemem. Yerinde olsam vazgeçerdim ama tabi tercih senin yinede
aldımmm. birkaç saat önce sipariş verdim. ünlü bi site güvendim. ama bide içime kurt düştü.

indirimli haliyle arasında 40 tl fark var canım. elim ucuza gitti. ama şimdi bi korku aldı beni. ama ne yapalım artık oldu.

aldımmm. birkaç saat önce sipariş verdim. ünlü bi site güvendim. ama bide içime kurt düştü.
Sitenin değil satıcının güvenilir olması gerekir canım gitti gidiyor aracı bir site sadece.. Çok ucuz yani indirimli bile bu fiyata olamaz ben hiç görmedim.. Bence alma

Ben fikrimi paylaştım canım bu fiyat imkansız bana göre.. Yeni sipariş verdiğin için iptal de edebilirsin ama son karar senin tabi ki fikrimi sundum çekiliyorumm

Sitenin değil satıcının güvenilir olması gerekir canım gitti gidiyor aracı bir site sadece.. Çok ucuz yani indirimli bile bu fiyata olamaz ben hiç görmedim.. Bence alma
sipariş verdim artık. gelince barkot sorgulaması yaptırıcam. buradan bir arkadaş yardımcı olacak. yada parfümcüye gidip baktırıcam. teşekkürler yanıt için.

gittigidiyorda satılan çoğu parfüm sahte. bir kere 300 lira verip chanel coco mademoiselle sipariş ettim utanmadan çakma parfüm yollamıştı satıcı.

birde parfümlerin kademeleri var. mesela ilk sıktığında şu üstüne sinince şu koku oluyor diye. onlara dikkar edebilirsin canım

burberry the beat yaz icin muhtesem.
Markette sokakta hatta havaalaninda cevirip sordular, cok kalici ama bunaltmiyor kis kokusu gibi degil yani.

chanel allure tavsiye ediyorum taklitleri bile gerçek kokuyla alakasız kimse senin gibi kokamayacak hafif ama kalıcı beş altı saat durur günü kurtarır edp sini al öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…