- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
-
- Konu Sahibi witch hunt
elizabeth arden kokularını deneyebilirsiniz .aynen ya imza gibi olsun istiyorum mesela başka yerlerde o koku duyulursa akla ben geleyim istiyorum ama yok yok yok ...
Canım chanel chance bu fiyata imkansız gibi bir şey gitti gidiyor farklı satıcıların olduğu bir site mesela ben pek güvenemem. Yerinde olsam vazgeçerdim ama tabi tercih senin yinedearkadaşlar şanel şans pembe aldım varmı kullanan nasıldır ve ve hangi mevsim kullanılır? bilgisi olan yazarsa sevinirim.Bu arada gitti gidiyordan 100ml sini 105 tlye aldım. şimdi sipariş verdim. çokmu ucuz aldım. bu siteyi güvenilir buldum ama sahte olabilirmi? birde tırstım şimdiyaa. yazarsanız sevinirim
aldımmm. birkaç saat önce sipariş verdim. ünlü bi site güvendim. ama bide içime kurt düştü.Canım chanel chance bu fiyata imkansız gibi bir şey gitti gidiyor farklı satıcıların olduğu bir site mesela ben pek güvenemem. Yerinde olsam vazgeçerdim ama tabi tercih senin yinede
indirimli haliyle arasında 40 tl fark var canım. elim ucuza gitti. ama şimdi bi korku aldı beni. ama ne yapalım artık oldu.Canım chanel chance bu fiyata imkansız gibi bir şey gitti gidiyor farklı satıcıların olduğu bir site mesela ben pek güvenemem. Yerinde olsam vazgeçerdim ama tabi tercih senin yinede
Sitenin değil satıcının güvenilir olması gerekir canım gitti gidiyor aracı bir site sadece.. Çok ucuz yani indirimli bile bu fiyata olamaz ben hiç görmedim.. Bence almaaldımmm. birkaç saat önce sipariş verdim. ünlü bi site güvendim. ama bide içime kurt düştü.
sipariş verdim artık. gelince barkot sorgulaması yaptırıcam. buradan bir arkadaş yardımcı olacak. yada parfümcüye gidip baktırıcam. teşekkürler yanıt için.Sitenin değil satıcının güvenilir olması gerekir canım gitti gidiyor aracı bir site sadece.. Çok ucuz yani indirimli bile bu fiyata olamaz ben hiç görmedim.. Bence alma
gittigidiyorda satılan çoğu parfüm sahte. bir kere 300 lira verip chanel coco mademoiselle sipariş ettim utanmadan çakma parfüm yollamıştı satıcı.arkadaşlar şanel şans pembe aldım varmı kullanan nasıldır ve ve hangi mevsim kullanılır? bilgisi olan yazarsa sevinirim.Bu arada gitti gidiyordan 100ml sini 105 tlye aldım. şimdi sipariş verdim. çokmu ucuz aldım. bu siteyi güvenilir buldum ama sahte olabilirmi? birde tırstım şimdiyaa. yazarsanız sevinirim
gittigidiyorda satılan çoğu parfüm sahte. bir kere 300 lira verip chanel coco mademoiselle sipariş ettim utanmadan çakma parfüm yollamıştı satıcı.
aynen öyle ama ben iade etmiştim direk o yüzden sorun olmadı. bence sende iade et çünkü büyük ihtimalle çakma parfüm gelecek.ödemeyi filan yapt
paranla rezil olmak işte. 50 tl fazla versem bunlar olmayacaktı...