Sinir oluyorum şu parfüm olayına ...

ona da bakiim şeker,kaç para bu Kalıcı demiş miydin ,şöööyle bi yürüsem ne lan bu koku diye dönüp bakar mı millet
Evet canımm çok kalıcı bir koku.. Hem vanilyası öyle escada kokuları gibi baymaz insanı hele magnetisim gibi baş ağırısı yapmaz.. Çok tarz bir koku kuzum.. hani nası desem çok yumuşak vanilya kokusu.. yürüsen estirirsin kesin sephorada yılbaşından önce 50 ml 270 li bi fiyat olarak hatırlıyorum canım cidden ama bak seversin bu kokuyu vanilya müdaimleri bu parfüme bayılır..

hımmm bakıcam buna kesin ,teşekkür ederim

Bugüne kadar kirli çamaşır sepetine attığım kazaktan bile kokusunun yayıldığı tek parfüm Dolce Gabbana The One :) çok ama çok kalıcı, en sevdiğim parfümüm o..

Canım bende yeni denedim daha kenzo amour ada bi bak enfes yumuşak bi vanilya kokusu çok güzell

Konu sahibi arkadaş ; aradıgın eğer kalıcıklıksa bu hatun (nuraycım) doğru soyluyor :)) the one evet bır de the beat aşırı derecede kalıcı kremsi bakımlı boyle seyler işte..
ayrıca organza begenır mısın bılmem ama çok fenadır...(sibel can kullanıyomuş valla o da beyaz tenli )
çoğu kokunun üzerınde de kalmadıgını dusunme , ınan bana en hafif koku bile 2 hafta duzenlı kullanımdan sonra alısıyor tenın begendıyse oyle kokuyorsun..bunlar hep kararsızlıktan
ben bu ara guccı gulty merak edıyorum keşke guzel bır koku olsa da begensem ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…