- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
-
- Konu Sahibi witch hunt
merhaba kızlar ,yıllardır aradığım parfümü bulamıyorum,o kadar para döküyorum ama istediğim etkiyi vermiyorrrDün gittim Kenzo L eau par aldım ..İlk sıktığımda evet harika ama bir saat dolandım geldim koku yok E ben ona 230 lira para vermişim sinirden çat diye atıp kırıcam şimdi Sonra hypnotic poison falan kullandım tamam kışın iyi ama yazın bayıyo ..
Kendi kokumla daireler oluşturup ,arkamdan da sövdüremeyeceğim
Beyaz tenliyim ,ve vanilya kokusu seviyorum ..Şekerli den de bööööö oluyorum ..Ya ben ne kullanıcam neeeee
Escada desire tiramusu kokuyomuş ee ben zaten 44 beden hükümet gibi dolaşıyorum ortada koca bir tiramusu gibi gezememYa yardımcı olun nooollur diyin ki bir sıkıyorum vallaha akşama kadar üstümde ..Deyinki yess bende beyaz tenliyim ahanda sana parfüm adı ama bişi diyin
Öptüm sizi bye
Ben hep tenime sıkıp bir gün deneyip ertesi gün alırım. Cok baydım o paraları yeni yeni akıllandım
Sen de 4 koku sıkma : ) bi tane bi tane sıkçok mantıklı ama diyelim ki dört tane koku sıktım ben unutuyorum hangisi ne ..Zaten koku falan almıyorum hepsi aynı kokuyo bir süre sonraKahve mahve hak getire yani O koku kağıtlarına mı yazayım ne yapayım ben ya ..
Ben pek parfüm kullanan biri değilim ama lancome midnight rose almışttım 1 sene önce, oldukça kalıcı.
Sen de 4 koku sıkma : ) bi tane bi tane sıkO koku kağıtlarını da ben almıyorum hic, kokmuyo ya da cok hos kokuyo olmuyo tenimize
Off bende hiç kendime göre bişey bulamıyorum
Daha çok ahududu kokuyor, çok çiçek kokusu gibi değil. Alt notalarında canilya var nefret ederim ama bu parfüm fena değil bakmalısın:)isminden yola çıkarak gül koktuğunu var sayıyorum o zaman hiç bana göre değil hiç sevmem gül ben ,genelde çiçek kokusu sevmiyorum zaten ben baharat koksun ama daha çok vanilya,pudra o tarz şeyler koksun istiyorum ,bir de kalıcı olsun mümkünse ,para veriyoruz nihayetinde
Evet bi de sürekli parfüm sıkmak istemiyorum bütün gün gitmeliaynen ya imza gibi olsun istiyorum mesela başka yerlerde o koku duyulursa akla ben geleyim istiyorum ama yok yok yok ...
Chanel Coco Mademoiselle bayılıyorum begenmeyen olmadı cevremde hic
Daha çok ahududu kokuyor, çok çiçek kokusu gibi değil. Alt notalarında canilya var nefret ederim ama bu parfüm fena değil bakmalısın:)
victoria secreten vanilyalı vucut losyonunu kullanıyorum parfum gibi kalıcı ve cok guzel kokuyor onu deneyebilirsin..ve ben bir defa kolonya satan yerden vanilya esansı aldım aman allahım o nasıl bir kokuydu buram buram vanilya oyle birseyde alabilirsinevet onu da kullandım hatta en son kardeşime verdim ..Bende kalıcı olmadı maalesef ..Acaba diyorum bu body shoplardan vanilyalı vücut losyonu alıp önce sürsem daha sonra iki fıs parfüm mü sıksam
victoria secreten vanilyalı vucut losyonunu kullanıyorum parfum gibi kalıcı ve cok guzel kokuyor onu deneyebilirsin..ve ben bir defa kolonya satan yerden vanilya esansı aldım aman allahım o nasıl bir kokuydu buram buram vanilya oyle birseyde alabilirsin
26 yaşındayım. Bende hala bu benim kokum diyebilecegim kokuyu bulamadım
Bir tane kokum olsun, gece gündüz, yaz kis sadece o olsun istiyorum :)
212 vip vanilya şeker onu kullanırım genelde. Cicek ben de sevmiyorumben iki tane sıkayımGit gel git gel sıkılırım Var mı bildiğin vanilya ,pudra ve kalıcı olan ...Çiçekli hiç söyleme ama bana ..