- Konu Sahibi witch hunt
Burberry The beat çok hoş bir koku canım.. Hem hafif hem kalıcı kremsi ben bayılıyorum bu parfüme ama bi envy me alıcam ya çok özlemişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burberry The beat çok hoş bir koku canım.. Hem hafif hem kalıcı kremsi ben bayılıyorum bu parfüme ama bi envy me alıcam ya çok özlemişim
Belkim beğenirsin canım burberry nin kokuları bana bakımlı kadının kokusu gibi gelior.. İnsana kendini şık hissettiriyor.. :))Ben de bi gidip deneyeyim bakalim nasilmis burberry. Eğer Güzelse almak isterim valla )
Belkim beğenirsin canım burberry nin kokuları bana bakımlı kadının kokusu gibi gelior.. İnsana kendini şık hissettiriyor.. :))
Beğenirsin insallah canım.. Sende sağol valla envy me sayende geldi aklıma kokusu birden burnuma gelince nakadar özlediğimi anladım.. :)))Burberry urunlerini seviyorum ama parfumunu de deneyecegim. Sagol tavsiye icin ;-)))
Beğenirsin insallah canım.. Sende sağol valla envy me sayende geldi aklıma kokusu birden burnuma gelince nakadar özlediğimi anladım.. :)))
Burberry urunlerini seviyorum ama parfumunu de deneyecegim. Sagol tavsiye icin ;-)))
muhabbetiniz bol olsun hanımlar Ben ne alcam bennnnnnnn
Ayy canım ya yazdım ben sana en başlarda D&G the one çok güzel vanilyalı bir kokudur hiç baktınmı kuzum bu pafümemuhabbetiniz bol olsun hanımlar Ben ne alcam bennnnnnnn
gucci dedim ya kız. envy me çok güzel.
Ayy canım ya yazdım ben sana en başlarda D&G the one çok güzel vanilyalı bir kokudur hiç baktınmı kuzum bu pafüme
Evet canımm çok kalıcı bir koku.. Hem vanilyası öyle escada kokuları gibi baymaz insanı hele magnetisim gibi baş ağırısı yapmaz.. Çok tarz bir koku kuzum.. hani nası desem çok yumuşak vanilya kokusu.. yürüsen estirirsin kesin sephorada yılbaşından önce 50 ml 270 li bi fiyat olarak hatırlıyorum canım cidden ama bak seversin bu kokuyu vanilya müdaimleri bu parfüme bayılır..ona da bakiim şeker,kaç para bu Kalıcı demiş miydin ,şöööyle bi yürüsem ne lan bu koku diye dönüp bakar mı millet
denicem yarın gidip bakayım oLmazsa free shoplardan bakarım ,yalnız bilge o koku kalmazsa ,faturayı sana yollıcam kuşum
Evet canımm çok kalıcı bir koku.. Hem vanilyası öyle escada kokuları gibi baymaz insanı hele magnetisim gibi baş ağırısı yapmaz.. Çok tarz bir koku kuzum.. hani nası desem çok yumuşak vanilya kokusu.. yürüsen estirirsin kesin sephorada yılbaşından önce 50 ml 270 li bi fiyat olarak hatırlıyorum canım cidden ama bak seversin bu kokuyu vanilya müdaimleri bu parfüme bayılır..
Konu sahibi arkadaş ; aradıgın eğer kalıcıklıksa bu hatun (nuraycım) doğru soyluyor :)) the one evet bır de the beat aşırı derecede kalıcı kremsi bakımlı boyle seyler işte..
ayrıca organza begenır mısın bılmem ama çok fenadır...(sibel can kullanıyomuş valla o da beyaz tenli )
çoğu kokunun üzerınde de kalmadıgını dusunme , ınan bana en hafif koku bile 2 hafta duzenlı kullanımdan sonra alısıyor tenın begendıyse oyle kokuyorsun..bunlar hep kararsızlıktan
ben bu ara guccı gulty merak edıyorum keşke guzel bır koku olsa da begensem ))