Sinir oluyorum şu parfüm olayına ...

Vanilya kokusu seviyorsan Kenzo Amour tavsiye ederim. Gayette 7-8 saat kalıcıydı benim tenimde. Silajı orta seviyede, bir Hypnotic Poison silajı beklemeyin tabii.
Bunun dışında en kalıcı parfümler Chanel ' de oluyor. Silajlarıda çok iyi oluyor.

52, member: 194053"]isminden yola çıkarak gül koktuğunu var sayıyorum o zaman hiç bana göre değil hiç sevmem gül ben ,genelde çiçek kokusu sevmiyorum zaten ben baharat koksun ama daha çok vanilya,pudra o tarz şeyler koksun istiyorum ,bir de kalıcı olsun mümkünse ,para veriyoruz nihayetinde [/QUOTE]
Victoria secretin Vardi kofre halinde olup tek de satilanlardan, fakat parfum degil eu de toilette yada bodymist i var

Kışın Dior Addict (lacivert uzun şişe)gayet kalici ve vanilyali, yazın da Gucci Envy Me veya Chanel Chance Eau Tendre. Bi dene bakalım.

Kışın Dior Addict (lacivert uzun şişe)gayet kalici ve vanilyali, yazın da Gucci Envy Me veya Chanel Chance Eau Tendre. Bi dene bakalım.

addict çok ağır bir koku değil mi ya da ben fazla mı hassasım
kötü koku değil ama çok ağır, oysa ne büyük umutlarla denemeye gitmiştim

Canım D&G The One'a baktın mı hiç gerçekten çok güzel vanilya kokusudur kalıcıdır baymaz hayatta.. Yani kesinlikle escada magnetism gibi bayan bi tatlılığı vanilyalılığı yoktur..

Canım D&G The One'a baktın mı hiç gerçekten çok güzel vanilya kokusudur kalıcıdır baymaz hayatta.. Yani kesinlikle escada magnetism gibi bayan bi tatlılığı vanilyalılığı yoktur..

Aynen katılıyorum çok yumuşak güzel bir koku kadınsı aynı zamanda :) ve de tabi ki çok kalıcı. Bir diğer öneri de burberry classic olabilir

Aa evet evet burberry classic te çok hoş vanilya kokusudur baymaz asla
Canım bir önceki konu da sordum ama görmemiş olabilirsin. Hep burberry classic doldurmasının orijinaliyle birebir olduğu söyleniyor. Senin bu konuda bir bilgin varmı?

Canım bir önceki konu da sordum ama görmemiş olabilirsin. Hep burberry classic doldurmasının orijinaliyle birebir olduğu söyleniyor. Senin bu konuda bir bilgin varmı?
Aa yok canım görmedim görsem yazardım.. :)
Bence doldurmasıyla orjinali çok farklı..
Hiç bir doldurma orjinaliyle birebir değil çok yaşadım..
Hele ki burberry hayranı ben.. :) Şunu söyliyim kuzum orjinali nezaman sıksam tenime yada kıyafetime tatlı ve masum bebek kokusu gibi bi vanilyaya dönüşüyor.. Ama açık sıktığımda garip bi ekşilik oluşuyor hiç hoşuma gitmiyor.. Andırıyorlar birbirlerini ama orjinali kesinlikle muhteşem kokuyor canım birde hepsiburada yada gratisde yada watsonsda indirimde 89 tl ye kadar düşüyor 100 ml'si.. :)

Ben zaten açık parfüm kullanmıyorum. orijinalini alıcam burberry classic in hatta hala bekliyorum 14 şubata yakın güzel indirimler olabilir diye takipteyim yani :) Bunun dışında yorumlarda genelde birebir açığıyla aynı deniliyor senin de dediğin gibi benzer olabilir fakat aynı olabilme ihtimali çok düşüktür diye düşünüyodum ama yine de yazmak istedim hem yanlış bilgilendirme de olmasın yaniçook teşekkür ederim ilgin ve cevapların için bu arada.

Canım nedemek burdayım hertürlü..
Bu koku meselesi göreceli oluyor kişiden kişiye değişiyor.. Herkesin koku algısı çok farklı kesinlikle.. Bence orjinalden şaşmamalı.. Açıklarda güzel oluyor kötülemiyorum bende kullanıyorum açık parfüm.. Ama orjinallerden bi tık farklı oluyorlar yada bir notası eksik oluyor yada notalarda ufak bi deişiklik yapıyorlar.. Mesela bir parfümün kalp notasında ne var gül mü var.. Açık parfümde kalp notasına gül koymuyorlar yada onun yerine başka bir çiçek koyuyorlar.. Sonuçta birebir aynısı tutturamazlar burberry dava eder onları

çok haklısınn :) iyi ki varsn canımteşekkr ederm tekrardan

Gucci Envy Me kesinlikle harika bir parfüm. Begenmeyen gormedim.
Esim dogum gunumde Lancome Poem almisti.. Acikcasi bu da hic bana göre degil. Etraf begeniyor ama ben kullanmiyorum çünkü hic bana gore degil onu tavsiye etmem.
Ama gucci harikadir..

Yves rocherin vanilyasini tavsiye ederim sabah skip okula gdyorum 4gibi daha ne guzel kokuyosun diyorlar kurabiye gibisin diyorlar

Ha siz imza gibi demissiniz benimki biraz daha seker kiz kokusu siz daha cekici istiyorsunuz anladm smdi

Evet gucci envy me bende kullanmıştım çok beğenilmişti etrafımda.. Çokta kalıcıydı edt olmasına rağmen.. Şu sıralar burberry the beatle seviyeli bi ilişki yaşadığımdan envy me kullanmıyorum epeydir.. Özledim yaa envy me mi alsam napsam..

Kalıcı bir vanilya kokusu için Victoria Secret Coconut Passion Vücut Spreyini önerebilirim. Kokusunda vanilya , hindistan cevizi ve müge var. Kremi ile kullandığında inanılmaz kalıcı ve çok güzel bir koku.
Kış parfümü olarak oriflame amber elixir favorim. Resmen koku üzerine yapışıyo :) fena kalıcı.

Bence alabilme ihtimalin varsa alabilirsin. Ya burberry hic kullanmadim. Guzel mi? Hafif kokular seviyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…