- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
- Konu Sahibi EU2
safiye soyman ve fayik e sinir oluyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin şüko..evet ya ben izliyorum ve deliriyorum çakkaydirigubbakcemile5..donuk ruslar gibi konuşuyo kadın hiçte güzel değil yemekleri..herşeyi o biliyo havalarında süpersin:lepi:unutmuştum...ayy ben ede şu ayşe tütere gıcık oluyorum bilmiyorum denk geleniniz var mı....bir tv kanalında yemek programı yapıyor...yanında da yardımcı bir tiyatrocu bayan var...onu nasıl eziyor ,aşağılıyor....arada sırada denk gelince izliyorum yazık kıza yaa...nasıl dayanıyor o kadına anlamıyorum....fırsatını bulursanız mutlaka izleyin...
safiye soyman ve fayik e sinir oluyorum ya
sevgilisinden her türlü igrenc muameleyi gören buna ragmen boyun egen ve gerekce olarakta napim seviyom diyen kizlara
sosyetik gözükmek icin cirpinanlara
tvde 2 insan tartisirken birinin bakin efendim ben sizi dinledim sizde beni dinleyin lütfen demesine
cantasini dirsekte tasiyan kizlara
hülya avsarin gerksiz kahkahalarina
seda sayanin herseyine
zaranin hanim kiz pozlarina
SINIR OLUYORUM
yetermi kaydirigubbakcemile3
sevgilisinden her türlü igrenc muameleyi gören buna ragmen boyun egen ve gerekce olarakta napim seviyom diyen kizlara
sosyetik gözükmek icin cirpinanlara
tvde 2 insan tartisirken birinin bakin efendim ben sizi dinledim sizde beni dinleyin lütfen demesine
cantasini dirsekte tasiyan kizlara
hülya avsarin gerksiz kahkahalarina
seda sayanin herseyine
zaranin hanim kiz pozlarina
SINIR OLUYORUM
yetermi kaydirigubbakcemile3
evlerde dantel mantel,incik cıncık süslere sinir olurummdelikafadulden
gülse birsel!hiç sevmedim çok itici buluyorum
evlerde dantel mantel,incik cıncık süslere sinir olurummdelikafadulden
evlenmek için durmadan oya dokuyanlarada sinir oluyorum ben
ufff ne gereği var evde dantele
akrabalara çeyiz dagtcaksanda alırsn satın bi kaç tane :mymeka: