Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iboya gicik oluyorum yani ibrahim tatlisese ha hülya avsar ha o al birini vur birine ikiside kendini övmeyi cok severler sonundada kendi dilleriyle kendilerini bitirdiler bence
alkisalkisalkisalkisalkisalkisaynen iboya bende kılım..konuşurken elini göğsüne koyuyor bide mendil konulan yere hani..-tatlicadiarzu-iboya gicik oluyorum yani ibrahim tatlisese ha hülya avsar ha o al birini vur birine ikiside kendini övmeyi cok severler sonundada kendi dilleriyle kendilerini bitirdiler bence
biliyom patimyerimseniben..ben her telden dinlerim biliyon aso ama murat havalı
havalı erkekleri sevmem
:roflol::roflol::roflol:seni ben yerim:)sen çok tatlı ve mütevazi birisin,senin tam tersin olan yani kendini kaf dağında gören büyükgönüllü insanlara kılım:enbuyukkk:bimiyodum,dinlemem zaten damarcıyım ben:)
duygu sana gıcık oluyorum çok güzel dudakların var ve beğenmiyosun:))..kızlar bu hatunda bir dudak var angelina halt etmiş:lepi:ama kızımız beğenmiyoo:sm_cool:...:1hug:
canımm benim saol bende gıcık oluyorum o konuda kendime:lepi::lepi:..
ama artıkınn takmıyorum beni beyenen böle beyensinnn ehuehuehuehueheu demiiii kıalarrr yaff..
hadinn katılın bana haklsınn duygu deyindee kendimii bişi sanıyım zuhahahhaha-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
dudakların çok hoş cidden :)))
pati havali deyince harbi söyle en yakisikli benim elimi sallasam 50tane bulurum hicbir kiz beni reddetmez bana hayir dicek daha annasinin karnindan dogmamisdir diyen erkekler varya sinir olurum ya bulunmaz hint kumasilar sankiklava:
mrb tuanaa seninn çok msjlarını konularınla karşılaştımm ama tanışmak asonun toğine kısmetmiş:).):)
bende çok sinir oluyorum iboya şarkılarınıı bayılarak dinliyorum ama tavırları ve kendini beyenmişliğii bitiyo artık onu gündem yaratmak için yapmıycağı yok artıkk en son da yıldız tilbeye yaptıkları bardağı taşırdı benim açımdan zındıık kadar sevmiyorum onu hülyayada kızıyorumm oda aynıı öyle bu sene sustuu işde para kalmadıyaa :lepi:
derya baykala gicik oluyorum son dönem eskiden programlari daha iyidi simdi bide yemekleri ekledi konulardan konuya zipliyo dagiliyo program bi mutfak bölümünde bi bilmem nerde (( seyretmiyorum artikin
sevgilisinde yeteri kadar para var hayatım,öyle bi derdi yok zaten...kız kardeşide sülaleside ondan geçiniyoyerimsenibenmrb tuanaa seninn çok msjlarını konularınla karşılaştımm ama tanışmak asonun toğine kısmetmiş:).):)
bende çok sinir oluyorum iboya şarkılarınıı bayılarak dinliyorum ama tavırları ve kendini beyenmişliğii bitiyo artık onu gündem yaratmak için yapmıycağı yok artıkk en son da yıldız tilbeye yaptıkları bardağı taşırdı benim açımdan zındıık kadar sevmiyorum onu hülyayada kızıyorumm oda aynıı öyle bu sene sustuu işde para kalmadıyaa :lepi:
sorma!!bide gözlerini kırpış kırpış yapıyo konuşurken...genç kızlık havalarındave her programında ferhan şensoyu mutlaka ve mutlaka anıyor..farkındamısınız?..ama herrrr programdaderya baykala gicik oluyorum son dönem eskiden programlari daha iyidi simdi bide yemekleri ekledi konulardan konuya zipliyo dagiliyo program bi mutfak bölümünde bi bilmem nerde (( seyretmiyorum artikin
pati gözüm görmesin böyle bi kankam var işte tüüü:roflol::roflol::roflol:rezil seni:tomato:cidden hee kimse söylemiyo aa murat dedi
murat arıyımda kontür at delikafadulden
bunu benm iğrenç esprilere akliyim baree benneyaptımkibenneyaptımki
ay evet ya ..karnını içine çeken erkeklerde çok gıcık duruyo..orhan gencebayda öle:ecrin_bebek:banu alkanin ben 90 60 90im diye gezinmesine ve elinde buketlerle karnini kamufle etmesine gicik diil uyuz oluyorum görülen köy kilavuzmu ister yaklava: