Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gorkem üçüzler çizgi filmine gıcık oluyorm :)))
kardeşim hep izliyo gına geldi
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-iflitttler yaaayyy evet bide en son bir reklam filmi cekti ya televizyona cikip anlat diyo özkan ugurda tvnin üstüne cikiyo aman ne komik ne komik cok yaratici -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile5mantar gibi türeyen dizilere sinir oluyorum naniknanik
hepsi hemen hemen birbirinin aynısı
hiçbir tat vermiyorlar kimiside yabancı dizilerden alıntı :sm_confused:
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5naniknanik :sm_cool: ama cok sevimlilerrrrrrr hihoyyyt
cizgi film demisken bende safinaza sinir oluyom cok capkin kim isine ge´lirse ona gidiyo :sm_cool:
ne alıntı silmesi ben anlamadm asoo yaa
şimdi kaç gün snra gelcen,kim anltck bunu bana senağlama
canim bana kastetmisdi onu kafaya takma sen fotolarla gicik olduklarini eklemisdi bi danteli foto vardi boyutu cok büyük asiri derecede yer kaplamisdi bende alninti yapmisdim sonradan o düzenleme yapip silmis bendende rica etmisdikaydirigubbakcemile5
bende ajdar a gıcık oluyorum
adam bide mühendis :)))
bide paparazzilerde olan azzzz sonraya gıcık oluyorum
2 saat snra veriyolar haberi
ajda pekkana sinirim ya neydi ne oldu estetik yaptira yaptira ben onu ortaköyde gördüm bi kere sok oldum ya korktum resmen agzini kapatamiyo salyasi akiyo farkinda diil
paranla rezil olmak denir buna bence parasiyla cirkinlesdirdi kendini iyice yazik
allah vergisi olan güzelligine sükretmedi elim ayagim tutuyo saglikliyim demedi
al bendende okadar canim
ben bide futbol maci sonrasi kanallarda yapilan yorum üstüne yorumlara sinir oluyorum ya bitmek bilmiyo hakötükedihüsoklava:
heheh okaaaa estetiği sen yap bakalım bı yerın kapanıyomu...yakında çişinıde tutamaz o :roflol:ıyy akıcak...:roflol: