- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
- Konu Sahibi EU2
ayy tam diycektim canm aso sevmiyo diye :roflol:
ASO m gicik olma bana emiyerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen benim topiclerimin gülüsün be sana kızılırmı baş tacı olursun ancaŞenizgeyik yazdına göre geyik serbes:lepi:yes yes:jeyyar:
simdi böyle yazdim diye banada gicik olmayin sakin halülülülülülü
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen benim topiclerimin gülüsün be sana kızılırmı baş tacı olursun ancaŞenizgeyik yazdına göre geyik serbes:lepi:
ben gülbeni de sevmiyorum yaaa
kendine hanm hanımcık bi kadın profili çizmeye çalışıyooo
nakitle alışveriş yaptığım yerlerde indirim olmayınca almıyıp çıkıyorum:dilcikarnlara gıcık oluyorum 3-5kırsa ölürler sanki hıhlülülülülülü
epilasyon sonrası yine çıkan tüylerimeklava:..kırılan tırnağıma..kızların poz verirken dudağını öne çıkarma pozuna deli oluyorumdelikafadulden 333 derken donmuş pozu
biz yazıyoruz yaa görende diycek bunlar iç bişeden hoşlanmıyo :)))
benim yokmu sandın:roflol:ya bunu alışkanlık haline getiren facebooklarına falan koyanlar olur ya 16-19yaş grubuabovvv dime kiz bacimla yeni yilda dondurulmus 333lü pozumuz var bidene:roflol:demekki albümümde görsen kizacan hemi:roflol:
harikasin dadlum:1hug:a.s.
bende bana hamileyken asilanlara gicik olmusdum birinde arabadaki genc ayni benimle karinca hizinda ilerliyo arabasinda laf atiyo bende bagirdim ortaparmagimi gösterdimama napiim yanimda annem vardi kizim ne bilsin evli barkli oldugunu alnindami yaziyo sanki dedi
evli barkli oldugum alnimda yazmiyodur ama koca göbisimle anne adayi oldugum karnimda yaziyo dedim :))))
bend ebendekaydirigubbakcemile3iğrenç derecede antipatik dansı-tatlicadiarzu-beyaz da atiye diye kız var gıcık ouyom yaaa :)))