- 17 Mayıs 2010
- 1.656
- 1.053
- 373
- 32
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
çok geçmiş olsun çok üzüldüm.daha önce benzer şeyler yaptı mı?bir doktor teşhisi var mı kendisinin?Merhaba arkadaslar,
Durumun aciliyeti olmasa sizleri rahatsiz etmezdim.
Kardeşim icine kapanık bir cocuktu. Bugun anlık sinirle annemin uzerine saldırıyor, annem beni aradi. Cabuk gel , balkondan millete bagiriyor dedi. Nasil evden ciktigimi ve nasil gittigimi hatirlayamiyorum. Bu kadar caresiz kaldigimi hissetmemistim.
Halisulasyonlar goruyor, adamlar geldi. Bu telefondan biseyler cikiyor , sen aldin dimi bu telefonu bana diyip dislerini skiyordu..
Sizi öldüreceğim diyip bıçağı aldi. Annemi ayakkabisiz asagi bir hışımla nasil indirdim bilmiyorum.
112 acil saglik, kisinin rizasi olmadan goturemeyiz.
Pazartesi kaymakamliga dilekce verip, can guvenligimizin olmadigina iliskin dilekce yazmamizi istedi, o dilekceye istinaden hastanede tutulacagini soylediler.
Aklima sizler geldiniz. Evde tek suanda.. annemi yanima aldim. Ölümle burun burunaydik. Kardesimin bana bakarken gozbebekleri büyüyor, dislerini sıkıyordu.. sizofreni bir durum sanirim cok korktuk .
Lutfen yol yordam lazim. En kisa surede akil hastanesine nasil yatirabiliriz.
Sadece Allah rizasi için..
Lutfen bilen varsa
Pazartesi ne yapacagim
Keske fake olsaydi , inanin .. keske .Bana konu fake geldi. Son olaylardan sonra esinlenmiş gibi. O konudada psikolojik sorunlular rizasiz, riza ile zorunlu tedavisi konuşuluyordu. O hengamede nasil kardeşin gözbebeklerine dikkat ettin?
Icine kapanik agresif bir cocuktu, bugun ki olaylari aklim almiyor ilk defa boyle bir durum yasandiBu durum yeni yeni mi olusmaya basladı?
Polis , kaymakamlik yazisi olmadan hastane bir serum takar , geri gönderir dedilerSiz caninizi kurtarmışsınız ama kardeşiniz o apartmandaki insanlar için bir tehdit şu an.
Vakit kaybetmeden polisi arayın gerekenler yapilir p.tesiye kadar beklenecek bir durum değil.
Allah yardimciniz olsun.
112 , 155 aradik geldiler. Ama kaymakamliktan yazi olmadigi icin geri gittilerPeki apartmandakiler sokaktan geçenler? Onlar ne olacak ?
Polis maalesef ki kaymakamliktan yazi istiyorPolise haber verin. Pazartesi ye kadar bekleyin demek ne saçma. Allah korusun birine birşey yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?