Belki de gittiginiz psikiyatr isinin ehli degildirm araştırıp bir gidin. Sadece siniri icin degil daha farkli psikolojik problemlere kadar gidecek gibi bu durum. Zaten olaydan 4 gün sonra sizi aramasindan belli, kafasinda kurup duruyor..
Gidin anlatın güzelce, bir daha deneyin..
Dünyanın en iyi doktorunu da bulsam onun bunu istemesi lazım. Ben onu buna nasıl ikna edeceğim bunu bilemiyorum.
Yani hani çok kilisedir ya bu konu hastada ama doktora gitmek istemez hasta değilim der çok sık rastlanir aslında bu durumlara. İlla ki sonunda giden oluyordur ikna olup. Ama nasıl oluyor işte bunu arıyorum
Zaten ikna için gidin diyorum doktora. O sizi yonlendirir. Onun tedavi olmasi icin kendisi gitmeli. Bu kadar cok fazla doktora gitmek istemeyen hastalar varken elbette bunun yöntemini bilen doktorlar da vardır.
ikna edemezsenız cunku kendını ınandırmıs ben de bır problem yok sız problemsınız dusuncesıne. zorlada olsa goturun gerekırse kavga esnasında polıs cagırın bılıyorum ınsanı cok uzun durumlar ama sonunda daha cok uzulebılırsınızDünyanın en iyi doktorunu da bulsam onun bunu istemesi lazım. Ben onu buna nasıl ikna edeceğim bunu bilemiyorum.
Yani hani çok kilisedir ya bu konu hastada ama doktora gitmek istemez hasta değilim der çok sık rastlanir aslında bu durumlara. İlla ki sonunda giden oluyordur ikna olup. Ama nasıl oluyor işte bunu arıyorum
psikolog ile olucak bır durum değil allah sabır versin sizlere .. sızınde dedıgınız gıbı alttan almanız bırsey degıstırmez dahada cıleden cıkartır . vallahı tutun kolundan goturun yasadıgı her ne ıse buyuk bır travma yaratmıs bazı psikolojık rahatsızlıklar bu gıbı durumlarda ortaya cıkar daha fazla gec olmadan gercekten goturun . en sonunda sokakta bırıyle kavga eder komsuyla kavga eder adli yatıştan yatar bu sefer hastaneye buda sızı daha fazla üzer.
Evet çalışıyordu. Yine çalışacak çocuğun büyümesini bekliyor.
Ev hayatı evlilik çocuk hepsi etkiledi farkındayım.
Onun çocuğu başkasın da duruyor. Kv si eşinin teyzesi istediği zaman bakıyor çocuğa. Spora falan yazıl diyorum değişiklik olur gitmiyor çık gez arkadaşların ile takıl onu da çok yapmıyor. Bana gel diyorum uzaksin diyor. ( araba ile 10 dakika) ben sürekli gidiyorum annem gidiyor o kimseye gitmiyor. Çocukları alalım gel avm falan gidelim diyorum bir gelse bir daha gelmiyor. Bende artık tükendim daha ne yapabilirim bilmiyorum. .
ınanın sızı cok ıyı anlıyorum. bu gıbı durumlara fazlası ıle sahıt oldum o yuzden dedım en sonunda adli yatış olur dıye buda ınsanı uzen bır durum yaratabılır. güçlü ihtimal psikolojık bır rahatszlık olusmus. yanı bunlar oyle cok normal öfke patlamaları gıbı gelmedı bana. peki zarar verme vurma gıbı bır davranışı oluyor mu ?Bize bir kere taksi duragindaki adam kardeşimin kamera görüntülerini iletti.
Bebek arabasi ile gidiyor. Adamın birine çarpıyor yanlışıkla sonra Özür diliyor adam da ters yapıyor. Bizim ki bebek arasını orada bırakıp adamın peşinden gidiyor adama bağırıyor Özür diledik ya ne uzatıyorsun diye. O an orada biri bebek arabasını tutsa görürse. Veya o adam çıkarsa bıçak falan saplasa ne yapacak. Duragin sahibi izletti bakın dedi kavga ediyor yoldan geçenle birde çocuğu bırakıyor diye. Anlatabiliyor muyum yani ne derece sağlıksız işler yaptığını
Bize bir kere taksi duragindaki adam kardeşimin kamera görüntülerini iletti.
Bebek arabasi ile gidiyor. Adamın birine çarpıyor yanlışıkla sonra Özür diliyor adam da ters yapıyor. Bizim ki bebek arasını orada bırakıp adamın peşinden gidiyor adama bağırıyor Özür diledik ya ne uzatıyorsun diye. O an orada biri bebek arabasını tutsa görürse. Veya o adam çıkarsa bıçak falan saplasa ne yapacak. Duragin sahibi izletti bakın dedi kavga ediyor yoldan geçenle birde çocuğu bırakıyor diye. Anlatabiliyor muyum yani ne derece sağlıksız işler yaptığını
ınanın sızı cok ıyı anlıyorum. bu gıbı durumlara fazlası ıle sahıt oldum o yuzden dedım en sonunda adli yatış olur dıye buda ınsanı uzen bır durum yaratabılır. güçlü ihtimal psikolojık bır rahatszlık olusmus. yanı bunlar oyle cok normal öfke patlamaları gıbı gelmedı bana. peki zarar verme vurma gıbı bır davranışı oluyor mu ?
ınanın sızı cok ıyı anlıyorum. bu gıbı durumlara fazlası ıle sahıt oldum o yuzden dedım en sonunda adli yatış olur dıye buda ınsanı uzen bır durum yaratabılır. güçlü ihtimal psikolojık bır rahatszlık olusmus. yanı bunlar oyle cok normal öfke patlamaları gıbı gelmedı bana. peki zarar verme vurma gıbı bır davranışı oluyor mu ?
Peki hep mi böyle çabuk parlayan biriydi? Sonradan mı oldu?Bize bir kere taksi duragindaki adam kardeşimin kamera görüntülerini iletti.
Peki hep mi böyle çabuk parlayan biriydi? Sonradan mı oldu?
Bilemiyorum bir ara annemde delirmiş gibiydi,ufacık şeylere sinirlenir saatlerce kavga ederdi bizimle,çok kilo vermişti o dönem ama bir o kadarda yiyordu,sonra guatr çıktı,tedavi oldu ve düzeldi. Sonradan olan bir şeyse ciddi bir sağlık problemi olabilir,birebir yaşadım çünkü annemde. Yada içinde çok ciddi sıkıntıları vardır kimseye anlatmadığı. Bebeğini dahi gözü görmeyecek kadar sinirlenmenin başka bir açıklamasi olamaz diye düşünüyorum. Bence önce sağlam bir doktor kontrolüne ikna edin,sağlik problemi varsa o çözülür.
Kolaylıklar dilerim
yatırın hastaneye başka yolu yook..Şöyle bir şey oldu. Benimle kavga ettiğin de onun huyunu bildiğim için alttan aldım. Özür Diledim hemde hemen daha o çok sinirlenmemisti benimle tam 2 saat boyunca tartıştı. Misafir geldi ve onların yanında kavga etmeye devam etti. Sonra yoruldu sustu bir şey olmamış gibi davrandı bende uzatmadim 2 gün boyunca birlikteydik sonra ayrıldık kavgadan 4 gun geçti beni aradı sabah saat 10 da hala.hazmedemiyorum aklıma geliyor sana sinir oluyorum dedi. Beni sinir ettin sen birşey olmamış gibi sakin davrandin ben kudurdum. Sen çok sinsisin beni kizdirip sen bir şey yok gbi hayatına devam ediyorsun bu yüzden nefret ettim senden bu tip şeyler söyledi.
Susmak alttan almak onu daha çok kizdiriyor o onun karşısında kavga edip savasacak birini arıyor
Benimle kavga ettiği zaman ben tepki vermedim üstüme doğru yürüdü o an çocuk kucağıma çıkınca bana bir şey yapmadı döndü kendi kafasını duvara vurdu. Bilerek yani o an sinirini çıkarmak için.
Annemle kavga ederken annem çorba karistiriyormus kaynar tencereyi alıp yere atmış benimle ilgilen çorba ile değil demiş
Kv de demişki bana kizip sofradaki tabaklari fırlattı duvara
Anladım o halde muhakkak tetikleyen birşeyler vardır. Bu kadar gözü dönebiliyorsa muhakkak bir nedeni olmalı.Eskiden de kızar parlardi ama bu kadar.küçük şeylere değil ve bu kadar.büyük krizler olmazdı.
allah gercekten sabır versın. suan 1 ıle 10 arasında bır puan verırsek sınır ve öfke durumuna mesela 6 dersek su asamada ufak tefek zararlarla gıder ama bu daha sonra artıcak ve sıddet ıle cozmeye calısıcak aıle bıreylerı ıdare etse bıle dısarıdan bırı ıle kavga ettıgınde durum kotu sonuclanabılır. kendıne de zarar verıyormus. cok özel degıl ıse bır anda bu kadar degısmesının nedenı nedır acaba tetıkleyen ne oldu acabaBenimle kavga ettiği zaman ben tepki vermedim üstüme doğru yürüdü o an çocuk kucağıma çıkınca bana bir şey yapmadı döndü kendi kafasını duvara vurdu. Bilerek yani o an sinirini çıkarmak için.
Annemle kavga ederken annem çorba karistiriyormus kaynar tencereyi alıp yere atmış benimle ilgilen çorba ile değil demiş
Kv de demişki bana kizip sofradaki tabaklari fırlattı duvara
kesınlıkle cocuk en onemlı varlık burada cocuk bır hata yaptıgı zaman cocuga zarar verebılır. o yasadıgı anın acısıını bı yerden ılla cıkarır. uzman olmayan bırının konusmasıda cok yararlı olmaz dıye dusunuyorum cunku kafasında olan dusunceye ınanmakta ısrarlı kımseyı dınlemezbence psikologa gitmesi bu saaten sonra kurtarmaz diye düsünüyorum, direk adli yatis net. zarar verme vurma gibi bi davranisi yoksa bile zaman ilerledikce o da olur.. e sora adam da dayanamicak bu davranisina ve yuva yikilicak.. bu sefer kadin iyice cgrndan cikar diye düsünüyorum. kocasi sakin bi dile konusmasi gerek bence.. tedavi görmelisin bu sekil olmuyor, yuvamiz yikilcak böyle giderse gibilerinden.. bi sekilde ikna edilmesi lazim yani. anti depresan felan alsin en azindan biraz sakinlesir, kücük cocuga acidiiim, simdiden onun da pskolojisi bozulmusdur, bu durumlardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?