Allah yardımcınız olsun. Eşi daha fazla dayanamayacak belli, eğer ki o da eşini kavga esnasında kameraya filan almayı akıl ederse mahkemede delil olarak kullanıp çocuğun velayetini ve hatta uzaklaştırma bile alabilir.
Ablanız freni boşalmış kamyon gibi, ailede dinlediği fikrine önem verdiği kimse yok mu? Belki o ikna eder.
kesinlikle haklısın çünkü etrafıma zarar verdiğimde oluyor yalan diyememSizde sakin olun lütfen :) en başta kendinize yazık en çok sizin bedeniniz yipranir böyle bir sorun varsa çözün. .
Her evliliğin içinde neler gizli bilemezsiniz canım.
Benim ailem eşime bayılır.
Çok iyidir, ondan kötü hiç bir iş beklemem derler biliyor musun?
Ama bilmiyorlar işte..
1 yıldır yaşadığımı sadece ben biliyorum.
Anlatmiyor o zaman. Bana eşi ile anlattığı sorunları hep eşini dolaylı yoldan ilgilendiren şeyler.
Birebir adamın yaptığı bir şey yok
Sinirlendirmemeye calisin bir sure. Normal bir insan gibi konusmayin onunla laflarinizi secerek konusun. Baktiniz sinirleniyor yok ben oyle demedim sen haklisin tabiki diyip suyuna gidin.
Biraz alttan alin. Durup dururken bu hale gelmedi ya bu kadin. Demekki artik ici almiyor en ufak bir seye patliyor.
Kendi kendine doktora gitmesini beklemeyin.
Esi bulsun guzel bir psikiyatri randevu alsin. Siz anneniz gidin yanina hadi hazirlan gidiyoruz diyin.. esi siz anneniz heo beraer gidin psikiyatriye. Tamam bir gidelim sen istemezseb daha gitmeyiz diye alttan alarak goturun. Yolda sinirlendirmemeye calisin.
Psikolojik sorunlari olan insanlarda mantikli davranislar ve adimlar bekmeniz lazim. Size hak verip ben gideyimde bir tedavi olayim demiyecektir hicbir zaman.
Anlatmıyor olabilir elbette.
Belki üzülüp onun için daha çok endişelenmeyin diye.
Belki de kocasından nefret etmeyin, sonuçta onlar unutsa da aileler unutamaz diye.
Her şey olabilir de en önemlisi o kadar sinirin altında ciddi bir mutsuzluk, bir yük olmalı.
Çalışan bir bayan mı normalde?
Belki evde bebekle ilgilenmek yıprattı.
Sosyalliğe ihtiyacı var. Bir kurs, çalışma ortamı sinirlerini yatıştırabilir.
Bunların tamamını hesaplamak gerek..
Mukkemmel kocaya sahip kac kadin sinir hastasi olur? Bende gecmisi bir dunya sey yasadim. Hatta bircok kisinin gecmisten yaralari vardir hepimiz kafayimi siyirdik? Agresif, fevri yapida olursun bisey diyemem bende sakin yapili bir insan degilim ama bu derece hasta olma boyutuna varmak icin ciddi sebebler gerek bence anlatmadigi seyler var ablanizin. Bizimde bi eniste vardi sulalecek overdi herkes cok severdi o evliligin altindan neler ciktiii...
Evet çalışıyordu. Yine çalışacak çocuğun büyümesini bekliyor.
Ev hayatı evlilik çocuk hepsi etkiledi farkındayım.
Onun çocuğu başkasın da duruyor. Kv si eşinin teyzesi istediği zaman bakıyor çocuğa. Spora falan yazıl diyorum değişiklik olur gitmiyor çık gez arkadaşların ile takıl onu da çok yapmıyor. Bana gel diyorum uzaksin diyor. ( araba ile 10 dakika) ben sürekli gidiyorum annem gidiyor o kimseye gitmiyor. Çocukları alalım gel avm falan gidelim diyorum bir gelse bir daha gelmiyor. Bende artık tükendim daha ne yapabilirim bilmiyorum. .
eşi ile çok ciddi bir sorunu olsa saklar mıydı sence?Anlatmiyor o zaman. Bana eşi ile anlattığı sorunları hep eşini dolaylı yoldan ilgilendiren şeyler.
Birebir adamın yaptığı bir şey yok
O bana anlamadığı sürece daha ne kadar dahil olabilirim öğrenebilirim. bize Anlatmıyor madem gider doktora anlatır rahatlar onun için doktor cazip gelmeli bu durumda doktor dertlesip içini dokecegi kişi olmalı onun için
Ben de bu yoruma katılıyorum. Tansiyon hastası annesinin bile ancak haplarla kendine gelecek kadar sinirlerini zıplatan bir insan, aman benim eşimle ne yaşadığımı bilip üzülmesinler gibi ince bir düşünceye sahip olamaz.eşi ile çok ciddi bir sorunu olsa saklar mıydı sence?
hepinizi kırıp geçiren biriymiş ablan.
herşeyi söyleyip yakıp yıkabilen biri ne saklıyor olabilir ki.?
ben içinde başka sorunlar yaşadığını düşünmüyorum şahsen.
Psikiyatr ile siz konussanız olmaz mı? Psikolog ile olacak bir sey degil çünkü bu.
Psikiyatr ile siz konussanız olmaz mı? Psikolog ile olacak bir sey degil çünkü bu.
Ayrica bence kameraya alip izletmeyin.
Kendini izleyince birden sihirli degnek degmis gibi aaa ben boylemiymisim hemen gidip tedavi olayim demiyecek. Hatta daha fazla sinirlenecek laf sayacak.
Ben bir dönem o bana hep kötü davranıyor beni bir şeylere suçluyor diye gittim ona nasıl davranmam gerektiği konusunda yardım almak için ama öyle çok farklı bir sonuç çıkmıyor. Sakin onu anlamaya çalışarak kendimi onun yerine koyarak. ..
Onun gitmesi gerekiyor kısacası
eşi ile çok ciddi bir sorunu olsa saklar mıydı sence?
hepinizi kırıp geçiren biriymiş ablan.
herşeyi söyleyip yakıp yıkabilen biri ne saklıyor olabilir ki.?
ben içinde başka sorunlar yaşadığını düşünmüyorum şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?