- 11 Ağustos 2011
- 4.561
- 19
ahanda ebruş geldi gezmelerdenn
naptın ebruşş
sana bi şarkı söyliyim mi
Söyle canım söyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naptın ebruşş
Sorma canım ya geziyoruz işte napalım
Ne olucak kız aaaaaaaaa
Geldim şekerim geldim, şansımıza yağmur yağdı yaaa Siz ben yokken neler yaptınız bakalım ..
naptın ebruşş
Söyle canım söyle
Söyle canım söyle
ebru naptınn :83:
sana özel çalacam bunu
öhö öhö.. öhö öhö
sesimi düzeltim
başlıyorum
[video=youtube;P5kYgjV2DXM]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=P5kYgjV2DXM[/video]
Napim canım yaa, gezdik dolaştık sahile gittik çay içtuk Ama yağmur yağdı Bizde sahilse bir cafeye gittik ohhh mis gibi sz naptınız ben yokken, carrie şarkı söylemiş
ohh ne güzel gezmişsiniz
sorma carrie kafamızı şişirdi allahtan tek şarkı yolladı sana geçmişte olan videoları açma sakınn
ohh ne güzel gezmişsiniz
sorma carrie kafamızı şişirdi allahtan tek şarkı yolladı sana geçmişte olan videoları açma sakınn
Napim canım yaa, gezdik dolaştık sahile gittik çay içtuk Ama yağmur yağdı Bizde sahilse bir cafeye gittik ohhh mis gibi sz naptınız ben yokken, carrie şarkı söylemiş
ohh ne güzel gezmişsiniz
35. saniyeye kadar dayanabildim
ohh ne güzel gezmişsiniz
entrikalardan seçmeler
ben o şarkının üstüne yıldız tilbenin eski şarkısını dinliyomda anca düzeldi kulaklarım
entrikalardan seçmeler
ben o şarkının üstüne yıldız tilbenin eski şarkısını dinliyomda anca düzeldi kulaklarım
35. saniyeye kadar dayanabildim