- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
Uyku zamanı.
Okuyana günaydın,
Okumayan ise uyuyor demektir
Allah rahatlık versin der sütümü içer giderim.
Yeni mi yatağa giriyorsun Bizim için gün başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyku zamanı.
Okuyana günaydın,
günaydın şekerler mutlu pazarlar
Günaydın kızlar, bende birazdan sözlümle buluşmaya gidicem akşam 11e kadar gelmem Bu arada kafayı resetle de öyle git demiştiniz ya, o reset olmadı anacım format attım haberiniz ola öptüm sizi
Deneye deneye eskittim o boykot bayraklarını. 360 derece döndüğüm noktadayımdır.Bu bir uyku düzenleme amaçlı uykuya boykot günüdür. Uyumayacağımmmmmmm...
Bilmiyorum, belki benim için de başlamıştır gün. Uyuyamıyorum. Uyku tozu alıyorumYeni mi yatağa giriyorsun Bizim için gün başladı
Sana da mutlu pazar olsun sevgili sevgi.günaydın şekerler mutlu pazarlar
Günaydın sevgicim... Mutlu başlayamadım pazara umarım mutlu bitiririm... Eşim evde ben işte
Sabahın bu erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar.Günaydın kızlar, bende birazdan sözlümle buluşmaya gidicem akşam 11e kadar gelmem Bu arada kafayı resetle de öyle git demiştiniz ya, o reset olmadı anacım format attım haberiniz ola öptüm sizi
Bilmiyorum, belki benim için de başlamıştır gün. Uyuyamıyorum. Uyku tozu alıyorum
Ne fayda
Yine uyuyamıyorum.
Bu ara böyle..
Doktor irade işler diyorOy oy oy Anacım doktor ne diyor bu duruma
yeni geldik eve hemen okudum geçmişi
muhabbeti kaçırmışım yaa
carrie bakıyorumda sıcak basması geçmiş neden acaba
MakaraKukara inşallah en kısa zamanda geçer ayağın
carrie o kadar hastalık saydın meğersem canın geyik yapmak istyormuş kesin tedavi gördün mü iyileştin hemen
haydi baş başşş
Günaydın kızlar, bende birazdan sözlümle buluşmaya gidicem akşam 11e kadar gelmem Bu arada kafayı resetle de öyle git demiştiniz ya, o reset olmadı anacım format attım haberiniz ola öptüm sizi
Iımm.. Demode ama samimi bir fotoğrafınızı puzzle yaptırabilir, birlikte akşamları parça parça tamamlayabilirsiniz belki,
maksat resim değil, birlikte tamamlamak, birlikte vakit geçirerek tamamladığınız bir obje oluşturmak, çerçevelemek asmak,,
işlemler online yapılabiliyor. kapıya kadar teslimat yapıyorlar,
Uyku zamanı.
Okuyana günaydın,
Kendimle ayılma kahvemi yudumluyorum,sessizlik şimdilik.kimle ne yapıyorsun
günaydın canım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Kendimle ayılma kahvemi yudumluyorum,sessizlik şimdilik.
Güneş biterken gün başlıyor. Tünaydın sana da.
carrie geçti mi sıkıntın