- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
Tüm gece derken 10 kere filan mı acep
10 defaysa ve tüm gece olmuşsa
ve bi geceyi 10 saat diye sayarsak biri 1 saat sürdü demek
makinalı tüfek bre bre bre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm gece derken 10 kere filan mı acep
İşte!
Ben de onu diyorum!
Ne yapmak lazım şimdi?
İnan hiç fikrim yokTüm gece derken 10 kere filan mı acep
10 defaysa ve tüm gece olmuşsa
ve bi geceyi 10 saat diye sayarsak biri 1 saat sürdü demek
makinalı tüfek bre bre bre
İnan hiç fikrim yok
Tüm hastane doktorlar insanlar seferber olmuş
Sanırım buna sayı söyleyemeyeceğiz. Kısaca sayısız.
Sus carrie sus!kıskanayımmı kıskamayımmı teredütteyim şu anda
Sus carrie sus!
Aklıma geldikçe bu haber feci sinirleniyorum
Sus carrie sus!
Aklıma geldikçe bu haber feci sinirleniyorum
1 saat mi? Hadi len bi kere Türklerin genine aykırı
O değil ara veriyorlardır o zaman, arka arkaya adamda hal mi kalır yaa gerçi kızda hal kalmamış göründüğü üzere :26:
Gerçek değil, hepsi hayal, hepsi kurgu hepsi demeyi öyle isterdim kigerçek mi buu
Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..'
Gerçek değil, hepsi hayal, hepsi kurgu hepsi demeyi öyle isterdim ki
google a
cinsel ilişkiye girdi az kalsın ölüyordu
yaz
sıra sıra haberler
İkna kabiliyeti bu olsa gerek!Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..'
Kıza nasıl acıdımNeden ki yauww
Bak asıl sinir bozucu bu valla
Kız atmıştır dimi Töbe töbe ya
İkna kabiliyeti bu olsa gerek!
Bravo amca.
Kıza nasıl acıdım
Ondan.
Kızlar ben daha fazla ahlakım bozulmadan gidiyorum yatmaya Zaten yarın sözlümle buluşucam çocuğu görünce aklıma türlü türlü şeyler gelmesin daha fazla
trajik
bu arada
aklıma başka bişi geldi
sex kaça ayrılır? dörde.
1. yapacak kişi var, ama neyle yapacam, ötmüyo - trajik
2. ötüyo ama yapacak kişi yok - üzücü
3. ötüyo, yapacak kişide var ama yapacak yer yok - öğrenci usulü
4. ötüyo, yapacak kişide var, yapacak yerde var ama sebep? neden yapimki? - felsefi