- 1 Mart 2013
- 3.942
- 544
-
- Konu Sahibi fataldanger
Adam dengesiz orasına tamam diyorum da ...
"Evlenip boşanmışsındır değil mi" bu laf neyin nesi orasına ermedi aklım.
Ya çok uykum geldi kafam basmadı ya da konu sahibinde de var hata.
Bu soru ancak çok yakın muhattaba sorulacak bir soru.
Böyle konularda çok modern değilim malesef.
Yok yok olgunluk böyle yaşla falan olmuyor ben emin oldum artık. Evlenip boşanmış 40ı geçmiş ama genç ve bakire isterim diyeni duydum. O an bir şaplak atası geliyor insanın o herifin suratına. Kimsin sen diye sorası geliyor. Saygımdan susmuştum ben.
Konu sahibi sadece işine gelen yorumlarla ilgileniyor gibi bir his oluştu bende...
Yazdım .Gene yazayım heralde farketmedin.
Boşanmışsındır heralde sorusu neye istinaden soruldu? Ve bu adamla nezamandır muhattapsın ki bu soruyu
sorabildin?
O adam kadar, sizde bu saçma sohbete dahilsiniz..
Adamın dükkanına girmişsiniz, evlenip boşanmış mısınız tarzında hadsiz bir soru sormuşsunuz ve ardından gelen bombalara hazır olmalısınız..
Biri bana da böyle saçma bir soru sorsa, hem de benim mekanımda..
Nasıl derler, arandığını düşünür tuhaf tuhaf konuşurdum..
Adamda bir gariplik yok, düşüncelerini söylemiş.. Öyle veya böyle yargılamak kimsenin haddi değil..
O soruyu sorarak tuhaf sohbeti siz bu yola sokmuşsunuz..
Adamın içinde kalmamıştır inşallah, ah şuna, şunu da söyleseydim bunu da söyleseydim diye..
bu arada sen 24 yaşındaymışsın bence adam seni etikilemek için böle söyledi . hani nabız yokladı yani bu genç bana bakar belki demiştir . ondan gençleri övmüş orta yaşlıları yerden yere vurmuş olabilir . belki senin hoşuna gider diye söylemiştir ama ters tepmiş .
öylelerine sen çok masal okuyorsun heralde demek lazım
ne için yaptı bilmiyorum ama muhatap olduğuma bin pişmanım.zaten burada tüm bir meseleden bahsedemedim çok uzun olacak diye.bana bir de saygısızlık yaptı.yahu dükkanında bir insanı ağırlıyorsun öyle değil mi?ona saygın olması gerekir.İşte bir ara tuvalete gidiyorum beş dakika tamam mı diye ayrıldı ben dükkanda oturuyordum.bekle bekle adam yok.Koridora bakayım dedim kapıdan başımı uzatıp.Baktım,elinde elma bıçak bir arkadaşıyla geziniyor koridorda,zaten bunu görür görmez bir şey demeden çıktım gittim dükkandan.Adamın her tür sözü ve hareketi çok saygısız bir üsluptaydı zaten,ben de o saygısızlığa sinirlenerek belki keskin cümleler kurdum(ki bana göre dediklerimde bir hadsizlik falan da yok,ona az bile).
öylelerine sen çok masal okuyorsun heralde demek lazım
Ben sen köyden okumamış 15lik bir tane al yetiştirirsin her dediğini de yapar oh demiştim kızarıp bozarmıştı. Konu sahibi aynı şekilde bu adam da benim ağzımı aramıştı 20 yaş büyüktü babam yaşında/görüntüsünde adam işte. Böyle fazla büyüklerle belli sınırlarda konuşmak, muhattab olmak gerekiyor, 40 yaş sendromu mudur nedir anlamadım ki.