Sinir Bozucu İnsan ve o Anda Aklıma Gelmeyen Cevaplar

allahım adama nasıl sinir oldum. yemin ederim kocamın yaptığından bile beni daha çok kızdırdı. çöküyormuş yürü git desen. asıl erkekelr 30 dan sonra çöküyor. kadın her zaman taş gibi be. hele saçları döküldümü 25 de bile amca gibi görünüyorlar .kadın yine bakar kendine makyajla kuaföryle göze alımlı gelebilir. hem durumu yok çulsuzun hemde kriter belirliyor birde 25-30 yaş isityor. sen diyemedinmi fatal danger ,öyle kız seni ne yapsın diye. şimdi sana da kızdım valla :KK47:

yahu bu erkeler kendini ne sanıyor .hep biz kızlar bi taraflarını kaldıra kaldıra böyle ettik .adama bak be :KK47:

yağmurperisi çok haklısın.

kankamstyle bir erkek arkadaşım da öyle dedi.o senin ağzını aradı belki de sana uyan kriterleri anlatarak senin ağzını aramak istedi belki de falan dedi.ama sanmıyorum.sonuçta karşısındaki insanı uzaklaşatıracak derecede sexist bir şekilde konuştuğuna göre benle ilgisi yoktu konuşmalarının.

Arkadaşin haklı olabilir..:)
Bazı kadınlarda o seviyesisin dilinden hoşlanıyor ola bilir..

Bence ordan bir daha geçerken, tiksiniyormuş gibi bak!:KK53:
Yüzüne tükürecek gibi:120:

allahım adama nasıl sinir oldum. yemin ederim kocamın yaptığından bile beni daha çok kızdırdı. çöküyormuş yürü git desen. asıl erkekelr 30 dan sonra çöküyor. kadın her zaman taş gibi be. hele saçları döküldümü 25 de bile amca gibi görünüyorlar .kadın yine bakar kendine makyajla kuaföryle göze alımlı gelebilir. hem durumu yok çulsuzun hemde kriter belirliyor birde 25-30 yaş isityor. sen diyemedinmi fatal danger ,öyle kız seni ne yapsın diye. şimdi sana da kızdım valla :KK47:

yahu bu erkeler kendini ne sanıyor .hep biz kızlar bi taraflarını kaldıra kaldıra böyle ettik .adama bak be :KK47:

hannah çok pişmanım ya zaten böyle cevaplar vermediğime.çok haklısın.mesela monica bellucci,kadın 40ını geçti ve hala da çoğu insan dünyanın en güzel kadını olarak onu göstermiyor mu?mesela intikam dizisinde şahika rolündeki kadın,olgun yaşta bir kadın ama ne zaman görsem çok güzel kadın diyorum,evdekiler de öyle...ama kaç tane olgun erkek bize çok yakışıklı dedirtiyor ki dünyada?ve haklısın saçı döküldü mü de 24-25 yaşında bile amca gibi oluyorlar.neymiş"erkekler öyle değil"miş .Nerden geliyor bu eminlik anlamadım ki,yanarım yanarım dünyadaki tek doğrunun onun doğruları olmadığını gösteremediğime yanarım...

niye bu kadar kendini üzdün anlamadım, elin hanzosunun lafları için.

ayrıyeten 30uma yaklaştım, şöyle bir aynaya baktım da hiç de çökmemişim :KK23:

kindarrr; erkeklerin yaşlanmaları sorun olmayan üstün yaratıklar olmadığını düşünce ve sözlerimle gösteremediğime üzülüyorum.kendisini şanslı sanıyor,ne kadar yaşlanırsa yaşlansın sorun olmayan her daim güzel ve genç kadınları elde edebilecek cinsiyet olduğunu sanıyor.

hannah çok pişmanım ya zaten böyle cevaplar vermediğime.çok haklısın.mesela monica bellucci,kadın 40ını geçti ve hala da çoğu insan dünyanın en güzel kadını olarak onu göstermiyor mu?mesela intikam dizisinde şahika rolündeki kadın,olgun yaşta bir kadın ama ne zaman görsem çok güzel kadın diyorum,evdekiler de öyle...ama kaç tane olgun erkek bize çok yakışıklı dedirtiyor ki dünyada?ve haklısın saçı döküldü mü de 24-25 yaşında bile amca gibi oluyorlar.neymiş"erkekler öyle değil"miş .Nerden geliyor bu eminlik anlamadım ki,yanarım yanarım dünyadaki tek doğrunun onun doğruları olmadığını gösteremediğime yanarım...

ya arkadaşım valla ankaradaysan adresi verde bende laf sokuşturıyım bende sinir oldum.

tabiki 40 lı yaşlarda olup çok güzel kadınlar gördüm,estetiksiz hede. kaldıki erkeklerde estetik şansıda yok. estetik yaptırdıklarında kadınsı görünüyorlar gay gibi.

yapılan araştırmalar erkelerde serotonin hormonunun fazlalığını kadınlarda ise az lığını gösteriyor buda kadın güzelse bile kendini çirkn hissedebiliyormuş. fakat erkekde durum tam tersi bi halta benzemez ama kendinde en güzel kızları götürme hakkını görür, evlenmede değil hemde .

sen ebnce yine konuş ve lafı koy. çok sinirlendirdi beni kel fodul :KK47:

kindarrr; erkeklerin yaşlanmaları sorun olmayan üstün yaratıklar olmadığını düşünce ve sözlerimle gösteremediğime üzülüyorum.kendisini şanslı sanıyor,ne kadar yaşlanırsa yaşlansın sorun olmayan her daim güzel ve genç kadınları elde edebilecek cinsiyet olduğunu sanıyor.

erkekler yaşlanmıyormuymuş?? şimdi bir şey derdim ama evli bayanlar iyi bilir erkekdemi iş bitiyor kadında mı?? belli bi yaştan sonra erkek çok fazla çöküyor.bizim gibi kurtarıcak saçıydı takısıydı makyajıda yok .

ayrıca bi olay anlatıcam.bi gün iş başvurusuna gitmiştim benim önümde bi kaç kişi vardı dedim burda yaş sınırı bu bunların burda işi ne dedim. sonra orda sohbet açıldı yaşını sordum.87 li çıktı adam . bazı erkekler cidden bozulmadan durabiliyor ama oda çok yakışıklılar. her erkek için değil. çok nadir. vasat bir erkekse hiç bir şey kurtarmaz. ama kadınalr öyle değil bence hele belli bir yaştan sonra hiç bozulmadıklarını gördüm

Adam dengesiz orasına tamam diyorum da ...

"Evlenip boşanmışsındır değil mi" bu laf neyin nesi orasına ermedi aklım.

Ya çok uykum geldi kafam basmadı ya da konu sahibinde de var hata.

Bu soru ancak çok yakın muhattaba sorulacak bir soru.

Böyle konularda çok modern değilim malesef.

erkeklerdede yenı moda ıkı laf öğrenmişler biri kezban biride kadınlar çöküyor sanırsın kendı anaları kontesti ajda pekkandı :KK14::KK14::KK14:

K adın en güzel yaşını yaşarken, yani 40'lı yaşlarında, bu amcanın pipisini hiç bir şey hazrola geçiremeyecek ama:KK14:

Ben olsaydım, "o istediğin 25'liklerin tam kadınlık yaşama zamanında, senin çubuğun son kullanım zamanı geçmiş olacak" derdim..Kendi enkazını hiç hesaba katmıyor amca:KK14:

:KK9::KK9::KK9: valla alkış

alaycı bir gülümsemeyle ''sen bu dünyanın kralısın.inşallah kraliçeni de bulursun ölmeden'' de, çek git.ya da bir şey demen gerekiyor mu ki? ''hee hee'' de geç :) her beyni küçüğe laf anlatacak olursak ohoooo :) bırakın kendi dünyalarında yaşasınlar.

Son düzenleme:
ya arkadaşım valla ankaradaysan adresi verde bende laf sokuşturıyım bende sinir oldum.

tabiki 40 lı yaşlarda olup çok güzel kadınlar gördüm,estetiksiz hede. kaldıki erkeklerde estetik şansıda yok. estetik yaptırdıklarında kadınsı görünüyorlar gay gibi.

yapılan araştırmalar erkelerde serotonin hormonunun fazlalığını kadınlarda ise az lığını gösteriyor buda kadın güzelse bile kendini çirkn hissedebiliyormuş. fakat erkekde durum tam tersi bi halta benzemez ama kendinde en güzel kızları götürme hakkını görür, evlenmede değil hemde .

sen ebnce yine konuş ve lafı koy. çok sinirlendirdi beni kel fodul :KK47:

evet hannah bu adam ankarada,tunalıda.aslında çok isterim laf sokacak birinin olmasını,çünkü ben tekrar gitmem.çünkü gidişim olaylı oldu tekrar gitmem,bitti o iş.

Acikcasi ben boyle bos erkeklerle ugrasmam. 36 yasindayim bekarim hic evlenmedim. Bu kazmayla da (dunyada son kalan erkek olsa bile ) asla evlenmem. Kendime guveniyorum cunku ben bir citir bulacagim. :KK76:

Acikcasi ben boyle bos erkeklerle ugrasmam. 36 yasindayim bekarim hic evlenmedim. Bu kazmayla da (dunyada son kalan erkek olsa bile ) asla evlenmem. Kendime guveniyorum cunku ben bir citir bulacagim. :KK76:

sana sonuna kadar hak veriyorum.olgun yaştaki adam böyleyse genç erkekler en iyisidir.hem kel hem fodul işte...

Dönüp bir kendine baksaymış. 45 yaşında ama 25 yaşında kadın istiyor. 5 yıl sonra bir tarafları tutmayacak kendisi çöküp gidecek. Avucunu yala deseydiniz.

sana sonuna kadar hak veriyorum.olgun yaştaki adam böyleyse genç erkekler en iyisidir.hem kel hem fodul işte...

Yok yok olgunluk böyle yaşla falan olmuyor ben emin oldum artık. Evlenip boşanmış 40ı geçmiş ama genç ve bakire isterim diyeni duydum. O an bir şaplak atası geliyor insanın o herifin suratına. Kimsin sen diye sorası geliyor. Saygımdan susmuştum ben.

Ya nedir bu yaaa...

Eleştirmek istemiyorum ama bana boş iş gibi geldi bunlar yani sinir oldugun konu ve kadın/ erkek yaşlanma çökme vs vs

Adam ne dediyse dedi... Yani niye bukadar tepki veriyosunuzki... Adamın tercihi ...
Yani konu sahibi senmi savunacaksın kadınları erkeklere karsı ??? erkekler nasıl görürlerse oyle görürler sen değiştirmezsin fikirlerini... Ölümlü dunya bana gerkesiz geldi sinirin...

Ya nedir bu yaaa...

Eleştirmek istemiyorum ama bana boş iş gibi geldi bunlar yani sinir oldugun konu ve kadın/ erkek yaşlanma çökme vs vs

Adam ne dediyse dedi... Yani niye bukadar tepki veriyosunuzki... Adamın tercihi ...
Yani konu sahibi senmi savunacaksın kadınları erkeklere karsı ??? erkekler nasıl görürlerse oyle görürler sen değiştirmezsin fikirlerini... Ölümlü dunya bana gerkesiz geldi sinirin...

yo bence bir kadının da bir erkeğin güzelliğine bakarak onunla olabileceğini söyleyebilirdim.ben ne yapayım adamın parasını,evini,arabasını ya sanki onları mı öpecem beraberken.işte bunları desem en azından kadınların da erkekler gibi olduğunu ve erkekler kadar etken olduğunu en az onun kadar acımasız bir şekilde gösterebilirdim,ve benim yaşadığım o iğrenç hissi o da yaşardı belki..

Son düzenleme:
E heralde bizde kadınlar olarak dış görünüşe önem veriyoruz tab,hatta erkeklerden daha fazla bence cunku bı kadın erkeginin tarzını bile degistirebiliyo

X