sinir bozucu arkadas

bence illa bişi yazacaksanız : iyilik et denize at BALIK bilmezse HALIK BİLİR YAZIN :d

ergen değilsen hiçbir şey yazmayacaksın..kişiye göre online olsun sende sil engelle kişisine göre offline ol .

Ben onlarla yuzyuze hic gelmedim sadece kayinvaldemden duydum hem sizde arkadsi olduugunu biliyolar oyle seyler bana derlermi hic oyle bisi olsa konusturmam bile ben susdururum
kaynananın sana doğruyu söylediğini nerden biliyorsun nitekim kaynanan da dedikodu yapıyor doğrusundan emin olamazsın.

bosver ne yaziosa yazio durumunda ilgilenme biliorm insan cok feci gicik oluo bole kuplere biniosun laf sokmak flan istiosun ama bosver deymez! senin keyfin ondan daha degerli!

bosver ne yaziosa yazio durumunda ilgilenme biliorm insan cok feci gicik oluo bole kuplere biniosun laf sokmak flan istiosun ama bosver deymez! senin keyfin ondan daha degerli!

Tesekkur ederm tavsiye icin ama ister istemez arrik bu ise bulasmis oldum da elimde dgl sinir oluyorum zaten o pisman gibi esi benim esime bigun hepberaber gezelim icelim demis cunku goruyolar diger arkadaslarla falan takildigimizi icine gidiyordur eminim ama ben esime asla dedim gorusmuyoruz beni suclu durumuna dusurdu dedim

ya aslında o da eşine soledii için eşide kendi annesi olduğu için böyle bi savunmaya geçmiş olabilir onlarda kendi aralarında oturup konuşunca size karşı yanlış yaptıklarının farkında varmış olabilirler. dolayısyla belki de arayı düzeltmeye çalışıoda olabilirler. ama klp kırıldı mı geri dönüşüo kolay olmuo bilirim. en güzeli geride bırakıp düşünmemeye çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…