sinir bozucu arkadas

esma4848

59 hedefim 54 kilo olmak ✌
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
127
69
Merhba kizlar kisa ve oz anlatcam esimin arkadasimin karisiyla tanistik arkadas olduk iki seneden beri biz onlara onlar bize geliyodu sonra ben kizin hakkinda kayinvaldesinden ve gorumcesinden bi laf duydum arkasindan konusuyolardi ama arkadasm olacak insan onlari guveniyordu cok asla etmez diye ama ben duyunca baska arkadasmda sen gibi guvenip arkasindan laf etmisler dedim ona yazik iste falan dedi ama kendisi oldugunu soyleyemedim sonra 1 ay sonra gene kayinvaldesini gorumcesini herseyi anlatiyo iste kendi yasadiklarini falan onlarda arkasindan laf ediyolarmis guluyorlarmis bende fazla dayanamadim soyledim hani sana baya oldu ya bi kizin kayinvaldesi gorumcesi arkasindan laf ediyormus doye dedim aslinda o sendin dedim bu kadar saf kalpli olmana gonlum razi olmadi dedm ama sakn soyleme kimseye dedim sadece bundan sonra hic bisi anlatma onlara dedim nasilsin iyimisin de sadece dedim cunku derdini anlatiyodu sonra tmm dedi iki gun snra esi benim esime karin karima boyle demis falan demis esim geldi baana kizdi bende bundan sonra konusmucam onla dedim bayadir konusmuyorum ama watsappdan durumuna ( kisiye gore onlie.. )Yazmis simdi ben bunun durumu karsisinda ne yazmaliyim ne olur akil verin guzel sozler yazem ki anlasin

bence karısmamanız gerekıyordu
yanı ; kaynana gorumce laf soz edıyorsa onları dınlemeyıp veya tanıdıgım kadarıyla ıyı ınsan arkasından konusmayı sıze yakıstıramadım der kapatırdınız
en dogrusu buydu
sonucta o kayınvalıdesı uzulecek ve esıne soyleyecek aıle ıcı huzursuzluga sebep

Ben olsam karışmazdım
Her duyduğunu herkese söylememelisin
Tipik kayınvalide, gelin, görümce durumları bana ne der geçerim

Ki can ciğer kuzu sarması da değilmişsiniz, öyle olsanız seni zor durumda bırakmazdı
Eşimin arkadaşının karısı
Yani dıdının dıdısının dıdısı

Pisman oldum zaten ama is isten gecti artik olan oldu bi daha asla kimseye bisi demiyorum zaten

onlar akraba sonuçta yine siz kötü olmuşsunuz keşke hiç karışmasaydınız..bundan sonra görüşmeyin sizde...

kaynana görümce anlatırken neredeydiniz? neden orda susturmadınız? siz karışmayacaktınız en baştan.

kaynana görümce anlatırken neredeydiniz? neden orda susturmadınız? siz karışmayacaktınız en baştan.

Aslinda kayinvaldemle kayinvaldesi uzaktan komsular ve kayinvaldeme geliyolarmia dedikodu edip gidiyolarmis bunuda bana kayinvaldme anlatti yani ben onlarla yuzyuze gelmedim bile gelseydim deslerdi tabi karsi cikar arkdsmi savunurdum duydum sadece

Kaynana ve görümce size anlattığında dinlemek yerine keşke onları azarlayıp dinlemek istemiyorum deseydiniz. Çünkü bu durumda sizde suçlu duruma düşmüşsünüz. Yapılan dedikoduyu dinlemek düşüncelere katılmasan bile seninde o dedikoduya dahil olduğun anlamına gelir

Ben onlarla yuzyuze hic gelmedim sadece kayinvaldemden duydum hem sizde arkadsi olduugunu biliyolar oyle seyler bana derlermi hic oyle bisi olsa konusturmam bile ben susdururum

o insanlar gelinlerinin dedikodusunu yaparken ne kadar hatalıysa siz de laf taşıdığınız için o kadar hatalısınız .
Bence hiç bir şey yapmayın .
Arkadaşınız da hatalı .Söyleme denilen şeyi söylemiş .
Bırakın dağınık kalsın üstelemeyin

Aslinda kayinvaldemle kayinvaldesi uzaktan komsular ve kayinvaldeme geliyolarmia dedikodu edip gidiyolarmis bunuda bana kayinvaldme anlatti yani ben onlarla yuzyuze gelmedim bile gelseydim deslerdi tabi karsi cikar arkdsmi savunurdum duydum sadece
keşke, siz de öyle diyolar böyle diyolar diye anlatmasaydınız. nihayetinde aile işlerine karışmış oldunuz.

hiçbirşey yazma
dostun dosta yapması gerkeni söylemişsin
demekki kişi iyilikten anlamıyor
konuşmayı kestin madem ki bence iyi yapmışsın
insan yerine koymayı da kes
bırak durumuna ne yazarsa yazsın
NATO MERMER NATO KAFA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…