evet dayak çözüm değil asla ben de eğitimciyim öyle öğrencilerle karşılaştım ki bana bıçak çeken öğrencim mi olmadı sesiz oll dediğimde bu benim memleketim deyip dayılanan mı olmadı üstünü değiştirmediği için kızıp sınıfa giyinmesi için gönderdiğimde edepsiz el işareti yapan öğrencim mi olmadı adımı verip idareden izin almaya kalkan mı olmadı sevgilisiyle gördüm diye annesine bana zayıf verdi diyen mi oolmadı notunu beğenmeyen veli neden 98 de 100 değil deyip not isteyen mi olmadı spor kıyafetlerini getirmediği için oyuna girmesine izin vermediğim öğrencimin velisinin kızgınlığına mı maruz kalmadım prensipleri olan bir öğretmenim beni gördüğünde ayağa kalkmalı çocuk dersimle ilgili materyalleri getirmeli benden önce sırada olmalı kurallara uymalı öğrenci ama bana seni ......... ederim diyen çocuğa gel konuşalım dememi beklemeyin branş öğretmeniyim ben yaş gurubu 12-15 yaş arası doğruyu yanlışı biliyorlar bilmez demeyin velisini çağır demeyin çocuk bazı yerlede hayvandan farksız görülüyor malasef