Sınıf Öğretmenleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim sevdeciğim atamalar belli oldu. aynı ilçe içinde başka bir okula atandım en azından artık birleştirilmiş sınıf okutmayacğım güzel yönü bu. Allah sana sabır versin gerçekten işin çok zor. inşallah bir an önce oradan kurtulursun

Gözün aydın canım. Darısı tüm atama bekleyenlerin başına.

tamam canım şu an ev taşıyacağız eşya toplamakla geçiyor vaktim. ramazanda gelebilirim herhalde ama o zamanda oruçlu olunur galiba

merhabalar ben de manisa da sınıf öğretmeyim merkeze yeni tayin oldum köyde çalışıyordum 18 öğrenciydi sınıfım şimdi 40 kişiye geliyorum ama köyünde kendine göre olumsuzlukları vardı 12 kilometreydi evime şimdi okulum sadece 1 km bakalım inşallah pişman olmam

oğlak75 Allah pişman etmesin canım. sınıf sayısı tabi önemli ama merkezde çocukların seviyeleri de yüksek olur daha rahat edersin en azından sinirin bozulmaz anlamıyorlar, çalışmıyorlar diye :)

oğlak75 Allah pişman etmesin canım. sınıf sayısı tabi önemli ama merkezde çocukların seviyeleri de yüksek olur daha rahat edersin en azından sinirin bozulmaz anlamıyorlar, çalışmıyorlar diye :)

teşekkürler canım aslında çok sınıf mevcuduna alışkınım daha önce okuttum başka illerde bakalım hayırlısı

merhabalar ben de manisa da sınıf öğretmeyim merkeze yeni tayin oldum köyde çalışıyordum 18 öğrenciydi sınıfım şimdi 40 kişiye geliyorum ama köyünde kendine göre olumsuzlukları vardı 12 kilometreydi evime şimdi okulum sadece 1 km bakalım inşallah pişman olmam

Hayırlı olsun canım. Sınıf mevcudu çok önemli değil, önemli olan huzurlu bir çalışma ortamı. Dilerim yeni okulunda çok mutlu olursun.

yeni okuluma başlayış yaptım bugün boya badana var okulda müdür giymiş caprileri askılı tshirtleri harıl harıl boya yapıyor okul kalabalık bir okul hem öğrenci hem öğretmen çok 1.sınıflar 4 sınıf olacakmış 2 tane 1.sınıfın öğretmeni yok ellerimden öper büyük olasılıkla 1.sınıf bu yeni sistemde 2 defa 1.sınıf okuttum alışkınım ama artık istemiyordum ya neyse elden birşey gelmez herhalde

yeni okuluma başlayış yaptım bugün boya badana var okulda müdür giymiş caprileri askılı tshirtleri harıl harıl boya yapıyor okul kalabalık bir okul hem öğrenci hem öğretmen çok 1.sınıflar 4 sınıf olacakmış 2 tane 1.sınıfın öğretmeni yok ellerimden öper büyük olasılıkla 1.sınıf bu yeni sistemde 2 defa 1.sınıf okuttum alışkınım ama artık istemiyordum ya neyse elden birşey gelmez herhalde

Tekrar hayırlı olsun canım.
Okula yeni gelen öğretmene, varsa birinci sınıf vermek adetten sanırım.

Bu sene bende birinci sınıf okutacağım.çok zor olacak benim için.çünkü bir de 3 aylık bebeğim var.hakkımızda hayırlısı...

Bu sene bende birinci sınıf okutacağım.çok zor olacak benim için.çünkü bir de 3 aylık bebeğim var.hakkımızda hayırlısı...

çok zor bilirim benim kızım 10 aylıkken 35 kişilik 1.sınıf okuttum gece hiç uyumazdı benim kızım sağolsun nasıl uykusuz giderdim mahvoldum o yıl allah kolaylık versin

arkadaşım demek aynı kaderi paylaşıyoruz.Sınıf öğrt. dezavantajı bu.
benimde tayinim çıktı.yine kesin birinci sınıf verirler diye düşünüyorum.7 senelik öğretmenim.bu dördüncü birinci sını okutmam olacak.ve 1 yaşında bebeğim var üstelik uykusuz bir çocukta allah hepimize kolaylık versin.

Birinci sınıf okutmak gerçekten çok yorucu. Hele bir de küçük çocuğunuz varsa zorluklar ikiye katlanıyor.
Ama yine de en sevdiğim sınıftır. Sıfırdan alır eğitirsiniz. İlk dönem zor geçer, sonrası keyiflidir. Birinci sınıf okutacak arkadaşlara kolaylıklar dilerim şimdiden.

X