Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende siteyi gezdim gerçekten emek verilmiş...eşinizi bu konudan dolayı tebrik ediyorum...sık kullanılara ekledim bilee ..
oğluma yararlı olacağına eminim...sonsuz teşekkürlerrr tekrar...
merhaba bu forum yeni dikkatimi çekti,eşimde sınıföğretmeni,1.sınıfları okutuyor..işiyle gerçekten çok ilgili,hatta bir site bile açtı,adresini verim,ziyaret ederseniz sevinirim..
www.miniminiler.tr.gg
Ben de sitenizi gezdim. Eşinizi paylaşımlarından ötürü kutluyorum. Bilgiler de mutluluklar gibi paylaştıkça artıyor...
arkadalar klavuz yayınlanmış,ama batıda çok az okul açılmış doğu yoğunlukta((((((((
canım çok üzüldüm gerçekten :teselli: ben de bir öğretmen adayıyım.Allah seni bi daha böyle velilerle karşılaştırmaz inş :Saruboceq: çok büyük saygısızlık etmişler lmaz:herkese merhaba, çok güzel sözlerle başlamak isterdim ama moralim çok bozuk, öğretmenin halinden anca öğretmen anlar arkadaşlar, o sebeple canınızı birazcık sıkacağım izninzile.
ben 5 yıllık sınıf öğretmeniyim, antalya nın bir ilçesindeyim. merkez okula daha bu yıl geldim, ama bu iyi mi oldu kötümü oldu bilmiyorum. merkez okulda görev yaptığım süre içierinde yani son 1 yılda mesleğimden resmen iğrendim, resmeeeenn.. neden mi?
1- Veli saygı duymuyor, yönetmeye çalışıyor
2- Öğrenci öğretmene saygı duymuyor, parmağında oynatmaya çalışıyor
3- Müdür kafası esti mi gelip öğretmene patlıyor
kendimi kapana kısılmış bir köle gibi hissediyorum, herkes tarafından denetleniyorum herkes tarafından açığım aranıyor, saygı yok çok tuhaf bir meslek olmuş bu öğretmenlik, artık durum buyken daha ne kadar öğretmenlik yapabileceğimi kestiremiyorum... çok karamsarım
bugün yaşaığım küçük ama beni iğrendiren bir olayı paylaşayım siiznle, çarşamba günü okuma bayaramıız var, bu sebeple bugün öğlen velileri sınıfa bı konuyla ilgili göüşmeye davet ettim, nihayetinde öğlen geldi hepsi, ve okuma bayramıonda çeşitli ikramların yapılacağını anlattım, vekimse bu ikramları hazırlamaya gönüllü olmadı!!!!! hergün komşukomşu gezen hanımlar 2 pasta börek yapmaya üşendiler!! dahası bizi bunun için mi çağırdın dediler!!! bir de azarladılar!!!! sinirle sınıftan çıktım tansiyonum yerlerdeydi, sadece çok ayıp eidyorsunuz diyebildim, lütfen sınıfı terkedin dedim ve sınıftan ayrıldım!!!