Sınıf Öğretmenleri Paylaşım Alanı

bende siteyi gezdim gerçekten emek verilmiş...eşinizi bu konudan dolayı tebrik ediyorum...sık kullanılara ekledim bilee ..
oğluma yararlı olacağına eminim...sonsuz teşekkürlerrr tekrar...

bende siteyi gezdim gerçekten emek verilmiş...eşinizi bu konudan dolayı tebrik ediyorum...sık kullanılara ekledim bilee ..
oğluma yararlı olacağına eminim...sonsuz teşekkürlerrr tekrar...

ilginiz için teşekkürler...

merhaba bu forum yeni dikkatimi çekti,eşimde sınıföğretmeni,1.sınıfları okutuyor..işiyle gerçekten çok ilgili,hatta bir site bile açtı,adresini verim,ziyaret ederseniz sevinirim..
www.miniminiler.tr.gg

Ben de sitenizi gezdim. Eşinizi paylaşımlarından ötürü kutluyorum. Bilgiler de mutluluklar gibi paylaştıkça artıyor...

sınıf öğretmeni arkadaşlarım paylaşımlarınıza burda devam edebilirsiniz.
bu konu daha önce açılmış olduğu için burdan tam gaz devam a.s.

selam meslektaş arkadaşçıklarım a.s.
ben daha öğretmen olmadım ama sınıf öğretmenliği bölümünde okuyorum. boshayallersmile
ben de aranıza katılabilir miyim opuyorumnanaktan

Yeni gelenler hoşgelmişler.
Ben de uzun zamandır gelip bakmamıştım. Paylaşımlarımıza devam edebiliriz.
Bu yıl teftiş görmeyeceğiz diye sevinirken sabah haber geldi, haftaya teftiş varmış. Sıcaktan erimek üzereyiz, az daha geç kalsalardı hiçbirimizi bulamayacaklardı...

arkadalar klavuz yayınlanmış,ama batıda çok az okul açılmış doğu yoğunlukta:KK43:((((((((

herkese merhaba, çok güzel sözlerle başlamak isterdim ama moralim çok bozuk, öğretmenin halinden anca öğretmen anlar arkadaşlar, o sebeple canınızı birazcık sıkacağım izninzile.

ben 5 yıllık sınıf öğretmeniyim, antalya nın bir ilçesindeyim. merkez okula daha bu yıl geldim, ama bu iyi mi oldu kötümü oldu bilmiyorum. merkez okulda görev yaptığım süre içierinde yani son 1 yılda mesleğimden resmen iğrendim, resmeeeenn.. neden mi?

1- Veli saygı duymuyor, yönetmeye çalışıyor
2- Öğrenci öğretmene saygı duymuyor, parmağında oynatmaya çalışıyor
3- Müdür kafası esti mi gelip öğretmene patlıyor

kendimi kapana kısılmış bir köle gibi hissediyorum, herkes tarafından denetleniyorum herkes tarafından açığım aranıyor, saygı yok çok tuhaf bir meslek olmuş bu öğretmenlik, artık durum buyken daha ne kadar öğretmenlik yapabileceğimi kestiremiyorum... çok karamsarım

bugün yaşaığım küçük ama beni iğrendiren bir olayı paylaşayım siiznle, çarşamba günü okuma bayaramıız var, bu sebeple bugün öğlen velileri sınıfa bı konuyla ilgili göüşmeye davet ettim, nihayetinde öğlen geldi hepsi, ve okuma bayramıonda çeşitli ikramların yapılacağını anlattım, vekimse bu ikramları hazırlamaya gönüllü olmadı!!!!! hergün komşukomşu gezen hanımlar 2 pasta börek yapmaya üşendiler!! dahası bizi bunun için mi çağırdın dediler!!! bir de azarladılar!!!! sinirle sınıftan çıktım tansiyonum yerlerdeydi, sadece çok ayıp eidyorsunuz diyebildim, lütfen sınıfı terkedin dedim ve sınıftan ayrıldım!!!

herkese merhaba, çok güzel sözlerle başlamak isterdim ama moralim çok bozuk, öğretmenin halinden anca öğretmen anlar arkadaşlar, o sebeple canınızı birazcık sıkacağım izninzile.

ben 5 yıllık sınıf öğretmeniyim, antalya nın bir ilçesindeyim. merkez okula daha bu yıl geldim, ama bu iyi mi oldu kötümü oldu bilmiyorum. merkez okulda görev yaptığım süre içierinde yani son 1 yılda mesleğimden resmen iğrendim, resmeeeenn.. neden mi?

1- Veli saygı duymuyor, yönetmeye çalışıyor
2- Öğrenci öğretmene saygı duymuyor, parmağında oynatmaya çalışıyor
3- Müdür kafası esti mi gelip öğretmene patlıyor

kendimi kapana kısılmış bir köle gibi hissediyorum, herkes tarafından denetleniyorum herkes tarafından açığım aranıyor, saygı yok çok tuhaf bir meslek olmuş bu öğretmenlik, artık durum buyken daha ne kadar öğretmenlik yapabileceğimi kestiremiyorum... çok karamsarım

bugün yaşaığım küçük ama beni iğrendiren bir olayı paylaşayım siiznle, çarşamba günü okuma bayaramıız var, bu sebeple bugün öğlen velileri sınıfa bı konuyla ilgili göüşmeye davet ettim, nihayetinde öğlen geldi hepsi, ve okuma bayramıonda çeşitli ikramların yapılacağını anlattım, vekimse bu ikramları hazırlamaya gönüllü olmadı!!!!! hergün komşukomşu gezen hanımlar 2 pasta börek yapmaya üşendiler!! dahası bizi bunun için mi çağırdın dediler!!! bir de azarladılar!!!! sinirle sınıftan çıktım tansiyonum yerlerdeydi, sadece çok ayıp eidyorsunuz diyebildim, lütfen sınıfı terkedin dedim ve sınıftan ayrıldım!!!
canım çok üzüldüm gerçekten :teselli: ben de bir öğretmen adayıyım.Allah seni bi daha böyle velilerle karşılaştırmaz inş :Saruboceq: çok büyük saygısızlık etmişler :eek:lmaz:

eesracığım bende birleştirilmiş sınıfları 1,2,3leri okuttum bu sene çeken biliyor derdini. bittim bu sene. çok şükür tatile girdik. tayin isteyeceğim çıkmazsa bir daha 1,2,3leri okutmayı şuan gözüm yemiyor. sen kaçları okutuyorsun?

Alnımızın akıyla bir öğretim yılını daha bitirdik arkadaşlar.
Hepinize güzel bir tatil diliyorum.

sizleri çok iyi anlıyorum arkadaşlar bende birleştirilmiş sınıf okuttum hem de 5 sınıf bir arada halimi düşünün artık.Ve çankırının bir köyünde tek öğretmen lojmanda yalnız kaldım geceleri öyle korkardım ki hiç düşünmediler iilçe mem bu genç bayan bu köyde tek başına nasıl kalır diye neyse çok şükür bitti...

sevdesevde senin işin daha da zormuş. ben 3 sınıfın hakkından zor geldim sen 5 sınıfla baya zorlanmışsındır. Allah sabır versin

Evet baya zorlandım Anatolya ama bana en zor gelen yalnız olmamdı.Atanan arkadaşlarıma bakıyorum ev arkadaşları falan var ya diyorum keşke bir öğretmen daha olsaydı yanımda şöyle sohbet edebileceğim bazen sıkıntıdan patlıyordum.İşin daha da kötüsü köyde cep telefonu çekmiyor.Doğuda görev yapmak zordur derler ama bence batının da bazı yerleri gerçekten imkanlar olarak kısıtlı.
İnşallah sende istediğin yere tayin olursun Anatolya.Allah gönlüne göre versin.

teşekkür ederim sevdeciğim atamalar belli oldu. aynı ilçe içinde başka bir okula atandım en azından artık birleştirilmiş sınıf okutmayacğım güzel yönü bu. Allah sana sabır versin gerçekten işin çok zor. inşallah bir an önce oradan kurtulursun

X