- 24 Nisan 2007
- 2.766
- 15
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar, teftiş gördünüz mü? Mart ayı içinde gelirler diyorduk; ama sesleri solukları çıkmıyor...
Merhaba, ben de 1.sınıfları okutuyorum. Şimdiden 23 Nisan ile ilgili nasıl bir etkinlik yaptırsam diye düşünüyorum. Bir de okuma bayramları var.Önerebileceğiniz bir etkinlik var mı?
Merhaba, ben de 1.sınıfları okutuyorum. Şimdiden 23 Nisan ile ilgili nasıl bir etkinlik yaptırsam diye düşünüyorum. Bir de okuma bayramları var.Önerebileceğiniz bir etkinlik var mı?
Bu arada arkadaşlar, sınıfıma bilgisayardan sonra projeksiyon da aldım.
Çok rahat edeceğimi biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum.
Tahta ve tebeşiri sadece matematik derslerinde kullanır oldum. Ben wordde yazıyorum, onlar perdeden deftere geçiriyorlar. İnanılmaz güzel oluyor. Slayt gösterileri, farklı sunumlar hazırlıyorum. Zaman zaman film izliyoruz.
Geçen hafta Sarı Zeybek'i izlettim. Daha önce de izlemişlerdi ama dev ekran olunca daha çok ilgilerini çekti.
Keşke her sınıfta olsa...
Ben birinci sınıf okutmuyorum; ama okutan arkadaşlar 23 Nisan için halk oyunu veya dans gösterisi hazırlıyorlar. Okuma bayramı için ise internetten yararlanıyorlar.
Kolay gelsin...
canım benim eşim 1.sınıf okutuyor, hayat bayram olsa şarkısında öğrencilerin dans gösterisi olacak, internetten bulabilirsin canım, kolay gelsin
arkadaşlar size bir sorum olacak ben 5 aydır doğum inindeydim önümüzdeki hafta okula başlıyorum
ben izindeyken sınıfıma bir ücretli öğretmen girmişti, bu dönemde öğrencilerim arasında çok yoğun karşı cinse ilgiler başlamış, mektuplaşmalar, buluşmalar oluyormuş,bu konuda neler yapabilirim, öğrencilerle nasıl konuşmam lazım lütfen yardım eder misiniz?
Sana kolay gelsin arkadaşım.
Benimkiler bu yıl 4. sınıf ve aynı şeyleri ben de yaşadım.
Öyle konuşmayla, telkinle falan olmadı. Ne yaptıysam vazgeçmediler aşık olmaktan.
Sonunda, bunun o yaş çocukları için doğal olduğunu ve onları anladığımı söyledim. Her ne yaşıyorlarsa mutlaka benimle paylaşmaları gerektiğini, aksi halde seçimleri konusunda yaptıkları yanlışları bilemeyeceklerini de ekleyince her şey yoluna girdi. Şimdi her ne olursa benimle konuşuyorlar. Ben de eğriyi doğruyu anlatıyorum.
Eskisi kadar ilgileri de kalmadı zaten.
Sevgiler...
merhaba bu forum yeni dikkatimi çekti,eşimde sınıföğretmeni,1.sınıfları okutuyor..işiyle gerçekten çok ilgili,hatta bir site bile açtı,adresini verim,ziyaret ederseniz sevinirim..
www.miniminiler.tr.gg
ilgilendiğin için teşekkürler..inan çok fazla emek veriyor,okuldan geldikten sonra yatana kadar sitesinin başında..arkadaşım siteyi inceledim, gerçekten güzel hazırlanmış, eşini tebrik ediyorum, öğrencilerini ne kadar sevdiği belli, mesleğimizde böylesine güzel örneklerle karşılaşmaktan çok mutlu oluyorum