Sınıf Öğretmenleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,bu yıl ben de birinci sınıf okutacağım.Daha listelerimiz verilmedi pazartesi verilecek.Sadece sınıfları süsledik,14 eylül günü için şenlik programını oluşturduk.Yeni öğrencilerimi heyecanla bekliyorum.Sevgiler

Yeni bir yıla daha başladık, hepimize hayırlı olsun.
Üç gündür kitaplarla uğraşıyoruz. Paketlemek epey zaman aldı ama nihayet bitti.
Haftaya da zümreler yapılacak.
Bayramdan sonra kuruldu, sınıf yerleştirmeydi derken okul açılıverecek...

merhaba bende bu seneilk adımımı attım sınıf öğretmenliği için henüz 1. sınıftayım.sizin tecrübelerinize dayanarak bir sorum olacak.matematik nedir?hocamız bize sordu.bir kaç kelime ile ifade edebilirmisniz bunu 7 yaşındaki bir çocuğa cevap olarak düşünereek...cevapları merak ediyorum şimdiden sağolun =)))

Sınıf öğretmeni ablalarım,2.sınıfa uzunluk ölçme konusunu anlatmak için değişik materyal etkinlik vs önerilerinizi bekliyorum:KK16:

arkadaşlar içinizde birleştirilmiş 1-2-3. sınıfları okutan var mı.birleştirilmiş sınıf günlük planlarını hala bulamadım..?

selamlar herkese ben de sınıf öğretmeniyim.ama imkanım olursa işimi değiştirmek istiyorurm.hiç etrafınızda bunu yaapmş öğretmenler varmı?

merhaba bende bu seneilk adımımı attım sınıf öğretmenliği için henüz 1. sınıftayım.sizin tecrübelerinize dayanarak bir sorum olacak.matematik nedir?hocamız bize sordu.bir kaç kelime ile ifade edebilirmisniz bunu 7 yaşındaki bir çocuğa cevap olarak düşünereek...cevapları merak ediyorum şimdiden sağolun =)))
soru soyut olduğu için zaten bunu 7 yaşındaki çocuğa soramazsın,yok eğer illa bunu sordularsa çocuk muhtemelen bilmem diye cevap verecektir,ben parmak kaldırmadımki diyecektir ya da ne matmatikmi öretmenim şey şey şeyyy diyecektir :)hesaplamak diyebilenlerde çıkab,ilir ama kısa ve net hesaplamak demektir örtmenim hani yapıyolar ya bişeyler,işaretler falan,yazıyolar ya böööööyle...:)))

böle bir bölüm olduğunu şimdi gördüm iymi:)önceden tek bi blümde takılıyodum.neyse iyi oldu inşallah.
ben 3.sınıf okutuyorum arkadaşlar.birinci dönem konularını nerelerde bırakıyosunuz.
iyi akşamlar:)

arkadaşlar bende sizler gibi sınıf öğretmeniyim Kırşehir'de çalışıyorum. Okulda norm fazlasıyım ve bu sene Okulda açılan "Destek Eğitim Sınıfı"nda kaynaştırma öğrencilere bire bir ders veriyorum.

merhabalar
ben de 4. sınıfları okutuyorum bunları mezun ettikten sonra inşaallah bir daha sadece 1,2 ve 3. sınıf okutmayı düşünüyorum. evrak işleinden boğulacağım bunlar yetmezmiş gibi nerdeyse her hafta milli eğitimin yeni bir icadı çıkıyor .. yeter artık ben sadece öğretmenlik yapmak istiyorum sekreterlik değil :KK43:((
gülmeni , benim de ücretli çalışmamı saymazsak 10. senem :) bu arada sen antepli misin?

hepinize merhaba
3. sınıfları okutuyorum bu yıl 5. yılım Eskişehirdeyim bende...

X