How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sınıf Annesi Oldum Tüm Sınıf Anneleri Hadiyin Paylaşmaya...:)

Öğretmenler günü için hediye alacakmısınız?...

terlik arkadaşım ben yazı yolladım velilere 5.sınıfız bu sene3.senem sınıf anneliğinde hep toplu hediyeler aldık çom aşırıya kaçmadan,ama dedim bu sene yolladığım kağıtta izah ettim hem son sene hemde öğret. yaptığı bir çok fedakarlık var baştaa kurs açıyor ücrertsiz bunu n bile hakkını ödeyemeyiz.İo yüzden daah büyük birşey almak niyetinde oolduğumuzu açıkladım 4 kişi kabul etmemiş 30kişilik sınıftaa ya altın yüzük yada saat alıcaz ayrıca sınıfta öğret. kutlama hazırlıyoruz öğrencilerle birlikte şiirleri dağıttım geçen hafa veliler ikramlarıda hazırlıyolar çok güzel oluyor sanada kolaylıklar gelsin

Kağıtmı gönderiyorsunuz velilere... Ayrıca onlardanda fikir alıyormusunuz?
Birde biz anasınıfıyız ilk kez başladım yani sınıf anneliğine ne gibi hediyeler alınıyor. Sorma sebebim hem veliler açısından hemde öğretmene karşı mahçup olmamak adına ne alınabilir. Normalde kime ne hediye alınır bilirim fakat birçok kişiyi temsil edecek olduğu için daha titizlik gerekiyor bence... sevgiler canım... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yasakkelimesslm terlik uzun süredir girmedim foruma bugün bakayım dedimştim doğum günü için kimin doğum günüyse ve sınıfta kutlamak istiyorsa annesi kendi ilgilenir senin işin değil benim bildiğim kadarıylaa ama sen ana sınıfındasın yanlış hatırlamadığım kadarıylaa biz de böyle bişey olmaz:sm_confused:
Öğretmen toplantıda söyledi doğum günlerini (çocukların) kutlamıyacakmışız çünkü çocuklar arasında sonradan benim pastam daha büyüktü gibi şeyler söyleniyormuş o yüzden bu yıl yapmayacağım dedi. Bende ptesi, salı günleri paylaşım günü oyuncaklarını götürüyorlar veya yiyecek birşey götürülüyor pasta yapıp götürdüm (2 pasta yaptım diğer anasınıfınada verdiler) çok memnun oldular bari pastadan mahrum olmasınlar diye...yerimseniben

a.s.

slm efsun klay gelsin cnm öncelikle sana şunu tavsiye edebilirim ben para toplayacağım zaman bilgilendirici yazı hazırlayıp yoolluyorum velilere kabul den imzalayıpp yollasın diyee orun çıkmıyor o zaman
Fikir vermek istedim... Email yoluyla olmazmı acaba diye geldi aklıma... :jeyyar:

Kağıtmı gönderiyorsunuz velilere... Ayrıca onlardanda fikir alıyormusunuz?
Birde biz anasınıfıyız ilk kez başladım yani sınıf anneliğine ne gibi hediyeler alınıyor. Sorma sebebim hem veliler açısından hemde öğretmene karşı mahçup olmamak adına ne alınabilir. Normalde kime ne hediye alınır bilirim fakat birçok kişiyi temsil edecek olduğu için daha titizlik gerekiyor bence... sevgiler canım... kaydirigubbakcemile3

tabiki danışmadan birşey yapamyız sonra beim fikrimi almadınız diyenler çıkabiliyor işini sağlama almak en iyisi bayanların altarnatifi daha çok hediyede ama erkek olunca öğretmen iş değişiyor kullanışlı bişey olduktan sonra herşey olabilir yeterki işini görsün biz hırka aldık 2 sene önce geçen sene eşofman takımı aldık,bu sene artık büyük olacak hediyesi yzük yada saat bakalım artık

tabiki danışmadan birşey yapamyız sonra beim fikrimi almadınız diyenler çıkabiliyor işini sağlama almak en iyisi bayanların altarnatifi daha çok hediyede ama erkek olunca öğretmen iş değişiyor kullanışlı bişey olduktan sonra herşey olabilir yeterki işini görsün biz hırka aldık 2 sene önce geçen sene eşofman takımı aldık,bu sene artık büyük olacak hediyesi yzük yada saat bakalım artık

Bizim öğretmenimiz bayan genç kendisi bir kızı var. Herşeye açık bir bayan vede anlayışlı olumlu biri. Oğlum ve arkadaşları çok şanslılar. Biz daha yeni olduğumuz için daha altın vs erken diye düşünüyorum... Ayrıca bazı veliler fazla ücret alınammasını istedi.
Ayrıca bazı veliler kendileri alacaklarını söylediler bu olabilir değilmi?
a.s.

Birçok velinin email adresi var ve bilgilendirmeleri email yoluyla yapıyorum çokda iyi oldu onlarda bana ileti yazıyorlar... velilerle bayağı kaynaştık bu arada... Dün öğretmenle konuştuk ve sınıfannesi olarak neler yapabilirim dediğimde konuşmalarımızdan yola çıkarak çocuklara haftada 1 gün 1 saat satranç öğretmeye gideceğim...
Bazı günlerde, çocuklara okunması gereken bir kitap edindim (daha doğrusu yazarı bana hediye etti) bu kitabıda haftada bir gün gidip okuyacağım... a.s

tabiki fazla ücret toplanmaması da uygun bence ben 2 sene 3 ytl topladım güzelde hediyeler alınıyor kim tek başına 3 ytl ye hediye alabilirki bence kırık kırık hediye yığılmasındansa tek ve düzgün bişey daha mantıklı ama bu sene işte dediğim gb son olunca 7.5 ytl topluyacağız çoğunluk kabul etti zaten birde ayrıca çok şanslısın mail yoluyla yazışabiliyosun velilerlee benim o şansım yoktu birde bu ara yazcının kartuşu bitti elime kuvvet yavsyoruldumkafamçokkarıştı
Bizim öğretmenimiz bayan genç kendisi bir kızı var. Herşeye açık bir bayan vede anlayışlı olumlu biri. Oğlum ve arkadaşları çok şanslılar. Biz daha yeni olduğumuz için daha altın vs erken diye düşünüyorum... Ayrıca bazı veliler fazla ücret alınammasını istedi.
Ayrıca bazı veliler kendileri alacaklarını söylediler bu olabilir değilmi?
a.s.

tabiki fazla ücret toplanmaması da uygun bence ben 2 sene 3 ytl topladım güzelde hediyeler alınıyor kim tek başına 3 ytl ye hediye alabilirki bence kırık kırık hediye yığılmasındansa tek ve düzgün bişey daha mantıklı ama bu sene işte dediğim gb son olunca 7.5 ytl topluyacağız çoğunluk kabul etti zaten birde ayrıca çok şanslısın mail yoluyla yazışabiliyosun velilerlee benim o şansım yoktu birde bu ara yazcının kartuşu bitti elime kuvvet yavsyoruldumkafamçokkarıştı
Hediye olarak neler aldınız? Ve bu yıl için ne almak istiyorsunuz? Bizede fikir olsun paylaşırsan sevinirim. Ayyy canım yaaaa ellerine sağlık canım benim... Kaç kişilik sınıfınız bilmiyorum fakat bizim anasınıfı 20 kişilik...

hihoyyytburda yazmıştım sorduğun sorunun cvbını kolay gelsin sana
terlik arkadaşım ben yazı yolladım velilere 5.sınıfız bu sene3.senem sınıf anneliğinde hep toplu hediyeler aldık çom aşırıya kaçmadan,ama dedim bu sene yolladığım kağıtta izah ettim hem son sene hemde öğret. yaptığı bir çok fedakarlık var baştaa kurs açıyor ücrertsiz bunu n bile hakkını ödeyemeyiz.İo yüzden daah büyük birşey almak niyetinde oolduğumuzu açıkladım 4 kişi kabul etmemiş 30kişilik sınıftaa ya altın yüzük yada saat alıcaz ayrıca sınıfta öğret. kutlama hazırlıyoruz öğrencilerle birlikte şiirleri dağıttım geçen hafa veliler ikramlarıda hazırlıyolar çok güzel oluyor sanada kolaylıklar gelsin

Sınıf anneliğine iyiden iyiye alıştım. Neler yaptığımızı kısaca anlatacak olursam, velilerle olan iletişimimiz çok şükür güzel. Hatta emaili olanlarla bilgi alışverişinde bulunup güzel iletileride paylaşıyoruz. Yada okulda çektiğim fotolar olursa çocukların (örneğin 29 Ekimde ve 10 Kasımda ) velilerin büyük çoğunluğu çalıştığı için bulunamıyorlar, onlarıda email yoluyla paylaşıyorum memnun oluyorlar... Öğretmenler günü içinde para topladık ve hediyemizi aldık öğretmenimize, çok memnun kaldı. Sizler neler yapıyorsunuz?

canım ben oğlum basladığında sınıf anenesı oldum sonra okul aile bırlığı baskanı oldum cok zor suan da kızım 1 e basladı ve tekrardan benım olmamı ıstedıler ben ilkten hayır dedım ama sonra cok ısrar etıler sen guvenılır ve basarılısın yaparsın dedıler ve suanda kızmın sınıfında sınıf anesıyım ama gercekten cok zor okadar kısıyle uğrasmak ama bır yomden de zevklı :)

canım ben oğlum basladığında sınıf anenesı oldum sonra okul aile bırlığı baskanı oldum cok zor suan da kızım 1 e basladı ve tekrardan benım olmamı ıstedıler ben ilkten hayır dedım ama sonra cok ısrar etıler sen guvenılır ve basarılısın yaparsın dedıler ve suanda kızmın sınıfında sınıf anesıyım ama gercekten cok zor okadar kısıyle uğrasmak ama bır yomden de zevklı :)
Sizin işiniz daha zor hakikatten okul aile birliği başkanlığı zordur sanırım. Ben seneye okul aile birliğine katılmayı düşünüyorum. Çünkü benim oğlum bu yıl anasınıfında. Şu an erken diye düşündüm. Anlatırmısınız sınıf anneliği gibimi (zannetmiyorum fakat yinede öğrenmek isterim) bilgilendirirmisiniz?...
Ayrıca hediye hazırlarken nelere dikkat ediyorsunuz?...
Bizim şu an durağan geçiyor günler. Bayram sonrası yerli malları haftası kutlanacak öğretmenimizle yaptığımız konuşmada o hafta masada her türlü yiyecek olacak ve her an istediklerinde atıştırabilecekler. Açık büfe gibi. Daha sonra karne hediyeleri hazırlayacağız. Bizim sınıf doğum günü kutlamalarını yapmıyor. Çünkü öğretmenimizin dediğine göre geçen yıl çocuklar arasında senin pastan küçüktü benim pastam büyük gibi şeyler olmuş o nedenle kutlama yokkk fakat bizde karne alacakları gün hediye vermeyi düşünüyoruz. Ailelerden para toplayıp. Şu an bu kadar...
Sevgiyle kalın ve kolaylıklar dilerim size canım benim... kaydirigubbakcemile3

Sınıf anneleri yerli malları haftasını kutladınızmı ? Neler yaptınız ? Paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar... kaydirigubbakcemile3

Back