How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sınıf Annesi Oldum Tüm Sınıf Anneleri Hadiyin Paylaşmaya...:)

merhaba ,oğlum 1. sınıfa başladı ve zorlu bir sınıf anneliği seçiminden sonra sınıf anneliği yardımcısı oldum...
sınıfımız 40 kişi ve sınıf giderleri için 20şer ytl topladık,veremeyecek durumda olanların yerine verebilecek veliler deveye girecek.ilk yaptığımız şey toplanan bu paralarla öğretmenimize sınıf adına bayram çikolatası almak oldu,kabul etmek istemedi ama iyikide aldık bence...ve çocuklara bayram sevgisini beraber yaşamaları için çikolata dağıttık çok sevindiler...bayram sonrası için planlamalarımız var,örtü dikimi,perde temizliği sırası düzenleme vs.. gibi...

ya ben de öğretmenim ama sınıf anneliği kavramını ilk defa bu sene duydum.lisede çalıştığım için herhalde.oğlum ana sınıfına başladı bu yıl ve sınıf annesi seçilmiş velilerden biri.toplantıya katılamadığım için sonradan duydum.şimdi benim merak ettiğim şey,sınıf anneleri düzenli olarak ders saatlerinde veya yemek saatlerinde sınıfta mı bulunurlar,yoksa ara sıra uğrayıp organizasyon işleri,para toplama işleri v.s mi yaparlar?

ya ben de öğretmenim ama sınıf anneliği kavramını ilk defa bu sene duydum.lisede çalıştığım için herhalde.oğlum ana sınıfına başladı bu yıl ve sınıf annesi seçilmiş velilerden biri.toplantıya katılamadığım için sonradan duydum.şimdi benim merak ettiğim şey,sınıf anneleri düzenli olarak ders saatlerinde veya yemek saatlerinde sınıfta mı bulunurlar,yoksa ara sıra uğrayıp organizasyon işleri,para toplama işleri v.s mi yaparlar?
Bende yeni yeni öğreniyorum açıkçası fakat süreklide okulda değilim. ara sıra uğrayıp organizasyon işleri, para toplama işleri vs söylenenleri yapar.

kaydirigubbakcemile3

ara sıra uğrayıp organizasyon işleri,para toplama işleri yapmalılar....fazlasını yapmak istemeye çalışanlarda oluyormuş duyduğuma göre,o biraz yağcılığa giriyor:)amacı aşıyor muş....:)sınıf annesi görevini yapmalı ama diğer velilerinde fikrini almalıdır bence...

ara sıra uğrayıp organizasyon işleri,para toplama işleri yapmalılar....fazlasını yapmak istemeye çalışanlarda oluyormuş duyduğuma göre,o biraz yağcılığa giriyor:)amacı aşıyor muş....:)sınıf annesi görevini yapmalı ama diğer velilerinde fikrini almalıdır bence...

Çok haklısınız bu bencilliğe giriyor bence. Salt kendi isteklerini yerine getirtmek güzel değil. Birlikte karar verilmeli...

a.s.

Arkadaşlar sizlere sormak istediğim bilmediğim için bilenler varsa bilgilendirebilirmi? Çocukların doğum günlerini kutlama yapılıyormu? Öğretmene sormadım önce sizlere danışmak istedim????????
Sınıf anneleri neler yapıyorsanız banada bilgi verirmisiniz etkinlik vs... her ne yapıyorsanız paylaşalım.
Bizim okulumuzdan etkinlik için boncuklar, tüyler, kesekağıtları, eski şapkalar, yumurta (içi boşaltılmış), ipler, kurutulmuş çiçek yapay çiçek vs istendi.

yerimseniben

Sınıf anneleri neredesiniz??? Doğum günleri kutlanıyormu? Böyle bir uygulama varmı? :uhm:

Sınıf anneleri nerelerdesiniz yaaaaaaaaa.....:çok üzgünüm:

Sınıf anneleri nerelerdesiniz yaaaaaaaaa.....:çok üzgünüm:

cnm benım sınıf annesı deılım ama oğretmenım 6.yılım ozel olarak ole bısey yok ama ısteyen velıler oğretmenın vaktını aksatmayacak sekılde sınıfta doğum gunu yapabılır ben bu sekılde yapıyoırum

Öğretmenler günü için hediye alacakmısınız?...

allah kolaylık versin arkadaşlar sınıf anneliği zordur bilirim bir zamanlar yapmıştım insanlarla uğraşması çok zordur

allah kolaylık versin arkadaşlar sınıf anneliği zordur bilirim bir zamanlar yapmıştım insanlarla uğraşması çok zordur

Evet zor herhalde, herhalde diyorum daha kötü birşey yaşamadım ama toplantı oldu üzerinden 2 hafta geçiyor Kasım ayının ilk haftasına kadar ücretler gönderilsin demiştik, 20 kişilik sınıfta daha 6 kişinin ücreti geldi... Ben tez canlıyım bir para verilecekse hiç sevmem son dakika vermeyi o yüzden öğretmenede diyorum ki, uyarayımmı göndermeyenleri deyince dur önümüzdeki hafta bakalım ona göre diyor...
Zor herhalde...
:roflol::çok üzgünüm:

7 yıldır sınıf anneliği yapıyorum. 5.sınıf bitince bırakacaktım sınıf öğretmenimiz 6.sınıfın öğretmenlerine söyleyince beni bırakmadılar sorumluluk isteyen bir iş ama çocukların sizi kabullenmesi de çok önemli mesela benimkiler evime gelirler her konuyu paylaşırlar.en hoşuma giden yanıda banaxxxxxx anne demeleri hoş bi duygu sana başarılar diliyorum.

selam canım bende 1. sınıfta sınıf annesiydim
şimd,i kızım 7.ci sınıfta yine sınıf annesiyim
ama bu sefer benim için zor çünkü yeni bir okul yeni öğrenciler
tanımadığım için zorlanıyorum açıkçası
birde 4.5 yaşında bir oğlum olduğu için işim dahada zorlaıyor.
geçen gün oğlumla para toplamay gittim kimsecikler yok
veliler bilmiyorlar bu paralar toplanmadan çocuklarımız sınava giremiyecek
yani diyeceğim çok duyarsız aileler var
böyle olması üzüntü verici açıkçası
sanada canım kolay gelsin ve banada

7 yıldır sınıf anneliği yapıyorum. 5.sınıf bitince bırakacaktım sınıf öğretmenimiz 6.sınıfın öğretmenlerine söyleyince beni bırakmadılar sorumluluk isteyen bir iş ama çocukların sizi kabullenmesi de çok önemli mesela benimkiler evime gelirler her konuyu paylaşırlar.en hoşuma giden yanıda banaxxxxxx anne demeleri hoş bi duygu sana başarılar diliyorum.

Canım yaaa bilmediğim daha çok şey var sınıf anneliği konusunda benim oğlum anasınıfında kitap paraları topluyorum.Bu hafta son artık, teslim edeceğim. Başka neler yapılıyor. Birde öğretmenler gününde neler yapıyordunuz? Velilerle konuşacağım fakat neler yapılabilir, fikirler almak istiyorum. Düşünüyorum neler yapılabilir diye. Şimdiden teşekkürler. Sanada kolaylıklar dilerim...Sevgiler... kaydirigubbakcemile5

benim fikrimi sorarsan velilerle para konusunda fazla muatap olma çünkü çok başın ağrır yapılacak işler konusunda velilere fikrini söylersin onlarla ortak bi karar alırsınız. öğretmenler gününde genelde herkes kendi alıyor ama bi işe yaramıyor alınanlar.oysaki bütün sınıftan para toplanıp büyük bi hediye alınırsa daha hoş oluyor .mesela biz bi sene kahvaltı takımı ve çiçek almıştık öğretmen çok beğenmişti

Sanada kolay gelsin canım. Allah yardımcımız olsun... kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar sizlere sormak istediğim bilmediğim için bilenler varsa bilgilendirebilirmi? Çocukların doğum günlerini kutlama yapılıyormu? Öğretmene sormadım önce sizlere danışmak istedim????????
Sınıf anneleri neler yapıyorsanız banada bilgi verirmisiniz etkinlik vs... her ne yapıyorsanız paylaşalım.
Bizim okulumuzdan etkinlik için boncuklar, tüyler, kesekağıtları, eski şapkalar, yumurta (içi boşaltılmış), ipler, kurutulmuş çiçek yapay çiçek vs istendi.

yerimseniben
yasakkelimesslm terlik uzun süredir girmedim foruma bugün bakayım dedimştim doğum günü için kimin doğum günüyse ve sınıfta kutlamak istiyorsa annesi kendi ilgilenir senin işin değil benim bildiğim kadarıylaa ama sen ana sınıfındasın yanlış hatırlamadığım kadarıylaa biz de böyle bişey olmaz:sm_confused:

a.s.

slm efsun klay gelsin cnm öncelikle sana şunu tavsiye edebilirim ben para toplayacağım zaman bilgilendirici yazı hazırlayıp yoolluyorum velilere kabul den imzalayıpp yollasın diyee orun çıkmıyor o zaman

Back