Bende yeni yeni öğreniyorum açıkçası fakat süreklide okulda değilim. ara sıra uğrayıp organizasyon işleri, para toplama işleri vs söylenenleri yapar.ya ben de öğretmenim ama sınıf anneliği kavramını ilk defa bu sene duydum.lisede çalıştığım için herhalde.oğlum ana sınıfına başladı bu yıl ve sınıf annesi seçilmiş velilerden biri.toplantıya katılamadığım için sonradan duydum.şimdi benim merak ettiğim şey,sınıf anneleri düzenli olarak ders saatlerinde veya yemek saatlerinde sınıfta mı bulunurlar,yoksa ara sıra uğrayıp organizasyon işleri,para toplama işleri v.s mi yaparlar?
ara sıra uğrayıp organizasyon işleri,para toplama işleri yapmalılar....fazlasını yapmak istemeye çalışanlarda oluyormuş duyduğuma göre,o biraz yağcılığa giriyor:)amacı aşıyor muş....:)sınıf annesi görevini yapmalı ama diğer velilerinde fikrini almalıdır bence...
Sınıf anneleri nerelerdesiniz yaaaaaaaaa.....:çok üzgünüm:
allah kolaylık versin arkadaşlar sınıf anneliği zordur bilirim bir zamanlar yapmıştım insanlarla uğraşması çok zordur
7 yıldır sınıf anneliği yapıyorum. 5.sınıf bitince bırakacaktım sınıf öğretmenimiz 6.sınıfın öğretmenlerine söyleyince beni bırakmadılar sorumluluk isteyen bir iş ama çocukların sizi kabullenmesi de çok önemli mesela benimkiler evime gelirler her konuyu paylaşırlar.en hoşuma giden yanıda banaxxxxxx anne demeleri hoş bi duygu sana başarılar diliyorum.
selam canım bende 1. sınıfta sınıf annesiydim
şimd,i kızım 7.ci sınıfta yine sınıf annesiyim
ama bu sefer benim için zor çünkü yeni bir okul yeni öğrenciler
tanımadığım için zorlanıyorum açıkçası
birde 4.5 yaşında bir oğlum olduğu için işim dahada zorlaıyor.
geçen gün oğlumla para toplamay gittim kimsecikler yok
veliler bilmiyorlar bu paralar toplanmadan çocuklarımız sınava giremiyecek
yani diyeceğim çok duyarsız aileler var
böyle olması üzüntü verici açıkçası
sanada canım kolay gelsin ve banada
yasakkelimesslm terlik uzun süredir girmedim foruma bugün bakayım dedimştim doğum günü için kimin doğum günüyse ve sınıfta kutlamak istiyorsa annesi kendi ilgilenir senin işin değil benim bildiğim kadarıylaa ama sen ana sınıfındasın yanlış hatırlamadığım kadarıylaa biz de böyle bişey olmaz:sm_confused:Arkadaşlar sizlere sormak istediğim bilmediğim için bilenler varsa bilgilendirebilirmi? Çocukların doğum günlerini kutlama yapılıyormu? Öğretmene sormadım önce sizlere danışmak istedim????????
Sınıf anneleri neler yapıyorsanız banada bilgi verirmisiniz etkinlik vs... her ne yapıyorsanız paylaşalım.
Bizim okulumuzdan etkinlik için boncuklar, tüyler, kesekağıtları, eski şapkalar, yumurta (içi boşaltılmış), ipler, kurutulmuş çiçek yapay çiçek vs istendi.
yerimseniben
selam canım bende 1. sınıfta sınıf annesiydim
şimd,i kızım 7.ci sınıfta yine sınıf annesiyim
ama bu sefer benim için zor çünkü yeni bir okul yeni öğrenciler
tanımadığım için zorlanıyorum açıkçası
birde 4.5 yaşında bir oğlum olduğu için işim dahada zorlaıyor.
geçen gün oğlumla para toplamay gittim kimsecikler yok
veliler bilmiyorlar bu paralar toplanmadan çocuklarımız sınava giremiyecek
yani diyeceğim çok duyarsız aileler var
böyle olması üzüntü verici açıkçası
sanada canım kolay gelsin ve banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?