çokta abartılacak bi olay değilşakkıdı
tebrikler ve allah yardımcın olsun diyorum bende oğlum ilköğretime başladığında sınıf annesi olmuştum öğretmenler ve veliler beni bırakmak istemeyince 8 yıl bifiil sınıf anneliği yapıp onları mezun ettim oldukça zevkli ama çok özveri gerektiren ve yorucu bir iştir
Teşekkür ederim fakat zormuş öyle duyumlar alıyorum barçmancığım. Birde hiç bilgi sahibide değilim sınıf annesi neler yapar. O yüzdende şaşkınım, ne gerekiyorsada yapmakda isterim seve seve özveride bulunabilirim. Üstelikte derneğede gidiyorum. Görme özürlülere kasete kitaplar okuyan gönüllü bir okuyucuyumda, bu yıl üniversiteye hazırlanan bir çocuğumuza birebir okuyacağım. Artık senden bilgi alırım barçman sıkılmazsan...
kaydirigubbakcemile5
yok sıkılmam merak etme sınıf öğretmeni seni yönlendirecektir benim yapmadığım iş kalmadı desem yeridir müsait bir zamanda yazarım şimdi forumdan ayrılmam lazım hoşçakal
bende sınıf ablasıyım olmam mıkaydirigubbakcemile3
zor ama çocuklarla birlikte omayı sevene güzel bi iş..
bazen anneleri gelmeyince beni okuldan görünce
ablaa annem neden gelmedi diye tuhaf soruları olunca
çocukların insanın hoşuna gidiyor....:1rolleyes:
kolay gelsinyerimseniben
benimde 3. senem bu sene terlik kardeşim ama inan kolay değil allah kolaylık versin diyorlarki alnına silahmı dayadılar zorlamı yapıyosun istemiyorsan belirt ama o anda hayır diyemiyorsun işte eve gelincede neden kabul ettim sanki diye düşünüyorum bu sen son zaten 5. bitirecez bir daha da olmam sanada inş iyi veliler denk gelirde işin cılkı çıkmaz canımpişman olmzsın inş kolaylılar gelsin sanaa.s.
İnanın zevkle kabul ettim. Okul için çocuklar için ne yapabilirim diye... Yardım etmeyi seven biriyim. İnşallah üstesinden gelirim. Ben ha bire öğretmene her gidişimde ne yapabilirimi soruyorum. Dün söyledi hesaplamalar yapılıp para toplanacakmış... Bayram geçsin dedi.böyle gönüllü bir sınıf annesi göreceğimi hiç sanmazdım.ben sınıf öğretmeniyim.sınıf annesini secmek bir ölümdü.kimse istemedi ama en sonunda biri kabul etti.zaten pek birşey yapmasına gerek olmuyor.sadece ben sınıfa birşey alınacağı zaman ona söylüyorum.o hallediyor para toplama işini falan.baska da birşey yapmasına gerek yok.velileri her konuda bilgilendirmek bana düşer zaten.bir de 15 günde bir sınıf örtülerini yıkama sırası var onları düzenliyor.daha baska birşey de a.s. yapmak istemez herhalde gönüllü olmadığı için.
merhaba terlik valla biz geçen haftalarda ilk iş olarak masa örtüleri diktirdik onların parasını toplayıp hallettim dediğim gb sorunsuz velilere denk gelirsen eğer hiç zoru yok canım ne para toplamada nede başka işlerde bu haftada kitap alnacak bazı öğrencilere ona başlayacam bayramdan sonra ama öğretmenler gününde ben öğrencileri sınıfta öğretmenlerine tören hazırlatıyorum 2 sene dir çok güzel oluyor geçen sene öğretmenimiz ağladı çok duygulandı şunu söyleyeyim 25 senelik öğretmenlik hayatımda ilk kez öğrencilerim benim için hazırlanmış dedi bu da bana yeter zaten birde öğrenciler çok hevesli oluyor okul için değilde sadece öğretmenlerine hazırlanıyolar bu gün şiirleri yazıları ayarladım hazır olsun diyee ilk senemde hediyemiz neydi biliyomuusn anı defteri hazırlattım çocuklara hepsi yazdı deftere öğretmenleri hakkındaki düşüncelerini görsen nasıl yazılar var ben bile oturup ağladım (biri demişki öğretmenim siz bir güvercinsizniz bize uçmayı öğretiyosunuz,diğeri demişki öğretmenim işinizde profesyonelsiniz çok başarılısınız bunun gb bir sürü şey ve öğretmenimiz bunları okurken ağladı çok güzel yanları var bu görevin ama işte dediğim gb can sıkıcı yanlarıda oluyor aklıma geldikçe yazarım daha görüşmek üzerea.s.
Bilgilendirmen için çok teşekkürler... Görüşmek üzere...merhaba terlik valla biz geçen haftalarda ilk iş olarak masa örtüleri diktirdik onların parasını toplayıp hallettim dediğim gb sorunsuz velilere denk gelirsen eğer hiç zoru yok canım ne para toplamada nede başka işlerde bu haftada kitap alnacak bazı öğrencilere ona başlayacam bayramdan sonra ama öğretmenler gününde ben öğrencileri sınıfta öğretmenlerine tören hazırlatıyorum 2 sene dir çok güzel oluyor geçen sene öğretmenimiz ağladı çok duygulandı şunu söyleyeyim 25 senelik öğretmenlik hayatımda ilk kez öğrencilerim benim için hazırlanmış dedi bu da bana yeter zaten birde öğrenciler çok hevesli oluyor okul için değilde sadece öğretmenlerine hazırlanıyolar bu gün şiirleri yazıları ayarladım hazır olsun diyee ilk senemde hediyemiz neydi biliyomuusn anı defteri hazırlattım çocuklara hepsi yazdı deftere öğretmenleri hakkındaki düşüncelerini görsen nasıl yazılar var ben bile oturup ağladım (biri demişki öğretmenim siz bir güvercinsizniz bize uçmayı öğretiyosunuz,diğeri demişki öğretmenim işinizde profesyonelsiniz çok başarılısınız bunun gb bir sürü şey ve öğretmenimiz bunları okurken ağladı çok güzel yanları var bu görevin ama işte dediğim gb can sıkıcı yanlarıda oluyor aklıma geldikçe yazarım daha görüşmek üzerea.s.
Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım. Sanada kolay gelsin işin rast gitsin. Görüşmek vede paylaşmak dileğiyle...merhaba terlik valla biz geçen haftalarda ilk iş olarak masa örtüleri diktirdik onların parasını toplayıp hallettim dediğim gb sorunsuz velilere denk gelirsen eğer hiç zoru yok canım ne para toplamada nede başka işlerde bu haftada kitap alnacak bazı öğrencilere ona başlayacam bayramdan sonra ama öğretmenler gününde ben öğrencileri sınıfta öğretmenlerine tören hazırlatıyorum 2 sene dir çok güzel oluyor geçen sene öğretmenimiz ağladı çok duygulandı şunu söyleyeyim 25 senelik öğretmenlik hayatımda ilk kez öğrencilerim benim için hazırlanmış dedi bu da bana yeter zaten birde öğrenciler çok hevesli oluyor okul için değilde sadece öğretmenlerine hazırlanıyolar bu gün şiirleri yazıları ayarladım hazır olsun diyee ilk senemde hediyemiz neydi biliyomuusn anı defteri hazırlattım çocuklara hepsi yazdı deftere öğretmenleri hakkındaki düşüncelerini görsen nasıl yazılar var ben bile oturup ağladım (biri demişki öğretmenim siz bir güvercinsizniz bize uçmayı öğretiyosunuz,diğeri demişki öğretmenim işinizde profesyonelsiniz çok başarılısınız bunun gb bir sürü şey ve öğretmenimiz bunları okurken ağladı çok güzel yanları var bu görevin ama işte dediğim gb can sıkıcı yanlarıda oluyor aklıma geldikçe yazarım daha görüşmek üzerea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?