How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sınıf Annesi Oldum Tüm Sınıf Anneleri Hadiyin Paylaşmaya...:)

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
158
Selamlar Hepinize,
Bugün sınıf annesi oldum çok mutluyum. Oğlum anasınıfına başladı. Oğlumun yanında olabilmek için sınıf annesi olmak istiyordum ve de oldum. Farkındayım zor bir görev herhalde çünkü veliler telefonumu aldılar bende onların öğretmen , öğrenci veli üçlüsü arasında baya yorulacağım ama değer çocuklarımız için. Hepsine feda olsun...
Siz sınıf annelerininde duygularını meraktayım. Paylaşımlarınızı bekliyorum...

a.s.a.s.a.s.:nazar:Şeniz

çokta abartılacak bi olay değilşakkıdı

Merhaba,
Benim için çok önemli sizi bilmem ama. Ayrıcada bu sayfayı sınıf anneleriyle paylaşımda bulunmak için açtım. Fikir alışverişi gibi.
Sizin düşünceniz size ait saygı duyarım...
Önem verip sayfaya bakmanız bile önemlidir...
:dance:

Merhaba sınıf anneleri,
Benim oğlumunun gittiği okul sabah 09:00 gibi başlıyor , akşam üzeri saat 17:30 da bitiyor o sebeplede çalışan ailelerin çocukları alınıyor. Anasınıfı olark 2 sınıf saadece var toplam 48 kişi...
Bu durumdada çalışan bizim sınıfın anneleride çocuklarının durumunu benden öğreniyorlar. Hatta kimi zaman diğer sınıfın anneleride benim numaramı aldıkları için onlarlada bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Malum ilk günler olması sebebiyle ağlayan çocuklarımızda oluyor annesi gelemeyenlerlede ilgilenmek gerekebiliyor...
Arkadaşlar hepinize kolaylıklar dilerim.
Çocuklarımıza Allah zihin açıklığı versin....

a.s.

tebrikler ve allah yardımcın olsun diyorum bende oğlum ilköğretime başladığında sınıf annesi olmuştum öğretmenler ve veliler beni bırakmak istemeyince 8 yıl bifiil sınıf anneliği yapıp onları mezun ettim oldukça zevkli ama çok özveri gerektiren ve yorucu bir iştir

tebrikler ve allah yardımcın olsun diyorum bende oğlum ilköğretime başladığında sınıf annesi olmuştum öğretmenler ve veliler beni bırakmak istemeyince 8 yıl bifiil sınıf anneliği yapıp onları mezun ettim oldukça zevkli ama çok özveri gerektiren ve yorucu bir iştir

Teşekkür ederim fakat zormuş öyle duyumlar alıyorum barçmancığım. Birde hiç bilgi sahibide değilim sınıf annesi neler yapar. O yüzdende şaşkınım, ne gerekiyorsada yapmakda isterim seve seve özveride bulunabilirim. Üstelikte derneğede gidiyorum. Görme özürlülere kasete kitaplar okuyan gönüllü bir okuyucuyumda, bu yıl üniversiteye hazırlanan bir çocuğumuza birebir okuyacağım. Artık senden bilgi alırım barçman sıkılmazsan...
kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim fakat zormuş öyle duyumlar alıyorum barçmancığım. Birde hiç bilgi sahibide değilim sınıf annesi neler yapar. O yüzdende şaşkınım, ne gerekiyorsada yapmakda isterim seve seve özveride bulunabilirim. Üstelikte derneğede gidiyorum. Görme özürlülere kasete kitaplar okuyan gönüllü bir okuyucuyumda, bu yıl üniversiteye hazırlanan bir çocuğumuza birebir okuyacağım. Artık senden bilgi alırım barçman sıkılmazsan...
kaydirigubbakcemile5

yok sıkılmam merak etme sınıf öğretmeni seni yönlendirecektir benim yapmadığım iş kalmadı desem yeridir müsait bir zamanda yazarım şimdi forumdan ayrılmam lazım hoşçakal

yok sıkılmam merak etme sınıf öğretmeni seni yönlendirecektir benim yapmadığım iş kalmadı desem yeridir müsait bir zamanda yazarım şimdi forumdan ayrılmam lazım hoşçakal

Teşekkürler canım, uygun bir zamanında bilgilenmek isterim.

:1hug:

Merhaba!!!
Benim annem ben ilkokula başladığımda 5 yıl boyunca sınıf anneliği yapmıştı. Arkadaşlarım annemi çok sevmişti. :asigim: Öyleki, şimdi yirmi yaşını geçmiş çocuklar, kızlar annemi yolda görünce sınıf anneeeeeee diye bağırıyorlar. :roflol: Çünkü hiçbiri annemin adını bilmiyordu. Onlar için sınıf anneydi o. :1hug:

bende sınıf ablasıyım olmam mıkaydirigubbakcemile3

zor ama çocuklarla birlikte omayı sevene güzel bi iş..

bazen anneleri gelmeyince beni okuldan görünce
ablaa annem neden gelmedi diye tuhaf soruları olunca
çocukların insanın hoşuna gidiyor....:1rolleyes:

kolay gelsinyerimseniben

bende sınıf ablasıyım olmam mıkaydirigubbakcemile3

zor ama çocuklarla birlikte omayı sevene güzel bi iş..

bazen anneleri gelmeyince beni okuldan görünce
ablaa annem neden gelmedi diye tuhaf soruları olunca
çocukların insanın hoşuna gidiyor....:1rolleyes:

kolay gelsinyerimseniben

Ne mutlu sana oges,
Yardımcı olup onları rahatlatman çok iyi...
Sağolasın canım, sanada kolay gelsin...
Hayırlı Ramazanlar...

kaydirigubbakcemile5

:kahve:benimde 3. senem bu sene terlik kardeşim ama inan kolay değil allah kolaylık versin diyorlarki alnına silahmı dayadılar zorlamı yapıyosun istemiyorsan belirt ama o anda hayır diyemiyorsun işte eve gelincede neden kabul ettim sanki diye düşünüyorum bu sen son zaten 5. bitirecez bir daha da olmam sanada inş iyi veliler denk gelirde işin cılkı çıkmaz canımpişman olmzsın inş kolaylılar gelsin sanaa.s.

böyle gönüllü bir sınıf annesi göreceğimi hiç sanmazdım.ben sınıf öğretmeniyim.sınıf annesini secmek bir ölümdü.kimse istemedi ama en sonunda biri kabul etti.zaten pek birşey yapmasına gerek olmuyor.sadece ben sınıfa birşey alınacağı zaman ona söylüyorum.o hallediyor para toplama işini falan.baska da birşey yapmasına gerek yok.velileri her konuda bilgilendirmek bana düşer zaten.bir de 15 günde bir sınıf örtülerini yıkama sırası var onları düzenliyor.daha baska birşey de a.s. yapmak istemez herhalde gönüllü olmadığı için.

:kahve:benimde 3. senem bu sene terlik kardeşim ama inan kolay değil allah kolaylık versin diyorlarki alnına silahmı dayadılar zorlamı yapıyosun istemiyorsan belirt ama o anda hayır diyemiyorsun işte eve gelincede neden kabul ettim sanki diye düşünüyorum bu sen son zaten 5. bitirecez bir daha da olmam sanada inş iyi veliler denk gelirde işin cılkı çıkmaz canımpişman olmzsın inş kolaylılar gelsin sanaa.s.

İnanın çok sevinerek kabul ettim. Fakat yazılanlardan sonra tereddüte düştüm. Dediğiniz gibi inşallah iyi veliler denk gelirde zorluk çekmem. İçimden birşey iyi gideceğini söylüyor umarım öyle olur. Burada sizlerlede paylaşacağım. Olumlu yada olumsuz yönlerini. Öğretmenle dün konuştuk kitap alınacakmış ve bizim çocuklar (anasınıfı) suyu mika bardaklarda içiyorlar bu bardakları almak için vs para toplanacakmış. Bayramı atlatalım öyle hesaplayıp toplarız dedi. Bana yardımcı olacak bir anne daha seçildi. Onunla birlikte yapacağız.
Herşeyin hayırlısı... Bilgilendirmelerinizi bekleyeceğim... Siz deneyimlisiniz... Sizede kolaylıklar dilerim. Çocuğunuzada başarılar canım...

kaydirigubbakcemile3

böyle gönüllü bir sınıf annesi göreceğimi hiç sanmazdım.ben sınıf öğretmeniyim.sınıf annesini secmek bir ölümdü.kimse istemedi ama en sonunda biri kabul etti.zaten pek birşey yapmasına gerek olmuyor.sadece ben sınıfa birşey alınacağı zaman ona söylüyorum.o hallediyor para toplama işini falan.baska da birşey yapmasına gerek yok.velileri her konuda bilgilendirmek bana düşer zaten.bir de 15 günde bir sınıf örtülerini yıkama sırası var onları düzenliyor.daha baska birşey de a.s. yapmak istemez herhalde gönüllü olmadığı için.
İnanın zevkle kabul ettim. Okul için çocuklar için ne yapabilirim diye... Yardım etmeyi seven biriyim. İnşallah üstesinden gelirim. Ben ha bire öğretmene her gidişimde ne yapabilirimi soruyorum. Dün söyledi hesaplamalar yapılıp para toplanacakmış... Bayram geçsin dedi.
Derslerinizde kolaylıklar dilerim. İyi bir ders yılı olsun inşallah...
kaydirigubbakcemile3

merhaba terlik valla biz geçen haftalarda ilk iş olarak masa örtüleri diktirdik onların parasını toplayıp hallettim dediğim gb sorunsuz velilere denk gelirsen eğer hiç zoru yok canım ne para toplamada nede başka işlerde bu haftada kitap alnacak bazı öğrencilere ona başlayacam bayramdan sonra ama öğretmenler gününde ben öğrencileri sınıfta öğretmenlerine tören hazırlatıyorum 2 sene dir çok güzel oluyor geçen sene öğretmenimiz ağladı çok duygulandı şunu söyleyeyim 25 senelik öğretmenlik hayatımda ilk kez öğrencilerim benim için hazırlanmış dedi bu da bana yeter zaten birde öğrenciler çok hevesli oluyor okul için değilde sadece öğretmenlerine hazırlanıyolar bu gün şiirleri yazıları ayarladım hazır olsun diyee ilk senemde hediyemiz neydi biliyomuusn anı defteri hazırlattım çocuklara hepsi yazdı deftere öğretmenleri hakkındaki düşüncelerini görsen nasıl yazılar var ben bile oturup ağladım (biri demişki öğretmenim siz bir güvercinsizniz bize uçmayı öğretiyosunuz,diğeri demişki öğretmenim işinizde profesyonelsiniz çok başarılısınız bunun gb bir sürü şey ve öğretmenimiz bunları okurken ağladı çok güzel yanları var bu görevin ama işte dediğim gb can sıkıcı yanlarıda oluyor aklıma geldikçe yazarım daha görüşmek üzerea.s.

merhaba terlik valla biz geçen haftalarda ilk iş olarak masa örtüleri diktirdik onların parasını toplayıp hallettim dediğim gb sorunsuz velilere denk gelirsen eğer hiç zoru yok canım ne para toplamada nede başka işlerde bu haftada kitap alnacak bazı öğrencilere ona başlayacam bayramdan sonra ama öğretmenler gününde ben öğrencileri sınıfta öğretmenlerine tören hazırlatıyorum 2 sene dir çok güzel oluyor geçen sene öğretmenimiz ağladı çok duygulandı şunu söyleyeyim 25 senelik öğretmenlik hayatımda ilk kez öğrencilerim benim için hazırlanmış dedi bu da bana yeter zaten birde öğrenciler çok hevesli oluyor okul için değilde sadece öğretmenlerine hazırlanıyolar bu gün şiirleri yazıları ayarladım hazır olsun diyee ilk senemde hediyemiz neydi biliyomuusn anı defteri hazırlattım çocuklara hepsi yazdı deftere öğretmenleri hakkındaki düşüncelerini görsen nasıl yazılar var ben bile oturup ağladım (biri demişki öğretmenim siz bir güvercinsizniz bize uçmayı öğretiyosunuz,diğeri demişki öğretmenim işinizde profesyonelsiniz çok başarılısınız bunun gb bir sürü şey ve öğretmenimiz bunları okurken ağladı çok güzel yanları var bu görevin ama işte dediğim gb can sıkıcı yanlarıda oluyor aklıma geldikçe yazarım daha görüşmek üzerea.s.

İnan yazdıklarını okuyunca bende duygulandım. Çok güzel fikir. Bizimkiler anasınıfı biz neler yapabiliriz bunu düşünüyordum öğretmenler günü için. Pardon bayram için birşey yapmak gerekirmiydi hiç bilmiyorum fikir verirmisin??? :uhm:
kaydirigubbakcemile3

Bilgilendirmen için çok teşekkürler... Görüşmek üzere...

kaydirigubbakcemile3

Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım. Sanada kolay gelsin işin rast gitsin. Görüşmek vede paylaşmak dileğiyle...

kaydirigubbakcemile5

Aydenciğim bilgisayarda hata oluşmuştu yazılmadı diye tekrar tekrar yazılmış oldu... kafamçokkarıştı

Back