- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi hippotalamus
AhahahaYok kız yarışmaya katılmak için değil senin tarifi denemek için.. Allah seni..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhahahaYok kız yarışmaya katılmak için değil senin tarifi denemek için.. Allah seni..
Yemek benim işim:)) ama sen yarışmadayken ben katılmayim birbirimizin önünü kesmeyelim.ama eline sağlık ilk fırsatta tarifini denicem:)Ayy gerçekten mi?? Çok sevindim cnm.. sende Adanalısın.. kısır sizin deyinizle sarma içi yaparak katılabilirsin.
Dene dene.. hem pratik hem lezzetli. . Hatayda genelde bu yemek kasaba yaptırılır çarşı fırınında pişirttirilir.. buranın kadınları kendini yormayı sevmez pratik insanlar. .Yemek benim işim:)) ama sen yarışmadayken ben katılmayim birbirimizin önünü kesmeyelim.ama eline sağlık ilk fırsatta tarifini denicem:)
Burasıda aynı canım herşey fırın üzerine:)) millet herşeyi fırına yaptırıyor ilk geldiğimde çok şaşırmıştım :))Dene dene.. hem pratik hem lezzetli. . Hatayda genelde bu yemek kasaba yaptırılır çarşı fırınında pişirttirilir.. buranın kadınları kendini yormayı sevmez pratik insanlar. .
Aynen bende şaşırmıştım..Burasıda aynı canım herşey fırın üzerine:)) millet herşeyi fırına yaptırıyor ilk geldiğimde çok şaşırmıştım :))
Hatay a gelirsem isterim sini kebabı =))Aynen bende şaşırmıştım..
Sen gel.. bu ne ki? Neler yaparım sana..Hatay a gelirsem isterim sini kebabı =))
Teşekkür ederim cnm..Eline sağlık canım başarılar dilerim :) enfes görünüyor
Ahh canım benimm teşekkür ederiiim :) hiçbirşey istemem seni görmek yeter:)Sen gel.. bu ne ki? Neler yaparım sana..
Ayy cnm çok sevindim ama rakipler çok güçlü. .Ben bayıllldımm
Ellerine sağlık kuzu
Teşekkür ederim cnm...ellerine sağlık çok güzel görünüyor başarılar
Resimler kadar bu tür yorumlar da iştah çekiyorCanım emeğine sağlık,çok lezzetli görünüyor,offf pideyi bandır bandır ye
Üstüne bir de buz gibi ayran içip kolumuzun tersiyle ağzımızı sildik mi tamamdır.Bir daha yemek yarışmasına akşamları girmeyeceğim,valla canım çekiyor.Kendimi Erol Taş gibi hissediyorum sonra.
Ellerine sağlık çok çok güzel olmuş Bu yemek Hatay'ın milli ve garanti yemeğidir Misafir gelince ilk aklıma gelen yemek tepsi kebabıdır benim için Başarılar dilerim canımMunzevi Zencefil olmuş mu? Bi hataylı olarak senin fikrin önemli. .
Sen de katılacağım demiştin.Daha önce yaptığın tarifi mi yapacaksın?Ellerine sağlık çok çok güzel olmuş Bu yemek Hatay'ın milli ve garanti yemeğidir Misafir gelince ilk aklıma gelen yemek tepsi kebabıdır benim için Başarılar dilerim canım