• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Sini Kebabı-Hatay Mutfağından-Çokça Salça Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Yemek benim işim:)) ama sen yarışmadayken ben katılmayim :KK70: :KK70: :KK70: birbirimizin önünü kesmeyelim.ama eline sağlık ilk fırsatta tarifini denicem:)
Dene dene.. hem pratik hem lezzetli. . Hatayda genelde bu yemek kasaba yaptırılır çarşı fırınında pişirttirilir.. buranın kadınları kendini yormayı sevmez ;) pratik insanlar. .

Dene dene.. hem pratik hem lezzetli. . Hatayda genelde bu yemek kasaba yaptırılır çarşı fırınında pişirttirilir.. buranın kadınları kendini yormayı sevmez :KK66: pratik insanlar. .
Burasıda aynı canım herşey fırın üzerine:)) millet herşeyi fırına yaptırıyor ilk geldiğimde çok şaşırmıştım :))

Canım emeğine sağlık,çok lezzetli görünüyor,offf pideyi bandır bandır ye:kk77:
Üstüne bir de buz gibi ayran içip kolumuzun tersiyle ağzımızı sildik mi tamamdır.Bir daha yemek yarışmasına akşamları girmeyeceğim,valla canım çekiyor.Kendimi Erol Taş gibi hissediyorum sonra.:KK53:
Resimler kadar bu tür yorumlar da iştah çekiyor :KK53:

Ellerine sağlık çok çok güzel olmuş :KK200: Bu yemek Hatay'ın milli ve garanti yemeğidir :KK48: Misafir gelince ilk aklıma gelen yemek tepsi kebabıdır benim için :rapci: Başarılar dilerim canım :KK15:
Sen de katılacağım demiştin.Daha önce yaptığın tarifi mi yapacaksın?:KK45:

Back