• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Singapur'u bilen var mı?

Benim eşim IT alanında, evimizde yankılanıyorlar bazen de bir dönem eşim IT ben de doktorluk alanında muhattap oldum. O süreçten beri " aa Hindistan çok büyülü, rengarenk, mistik" diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. Yalan desen var, iş yıkma çabası desen var, gözleri de göz değil.. temizlik konusuna hiç girmiyorum ağlatırım buraları. Ve inatla ürüyorlar, ele geçirecekler bütün dünyayı.:KK43:
Aynen ya sevenlere benimde kürekle vurasım var. :KK70:Temizliğe önem vermemeleri fellik fecir o bakışlar çok irite edici:KK62:

Bi tanıdık orda 2 senedir günleri sayıyor İsviçre ye geri dönmek için duydum ki Haziran'da dönüyormuş.

Hayırlı olsun dedim :) bi adaymış yemek işi çok sıkıntı dedi çok uzak 12 saat Türkiye ile sanırım.

Hani herkesin uyum sağlayacağı bi yer değilmiş.

Gelişmiş bi yer çöp konteyneri yerin altıdaymış ama nedense hiç sevmedi bizim akraba

İyice bi araştırın.

merhabalar güzellikler,
Çok spesifik bir konu olucak ama Singapur'da yaşayan yada gezmek amaçlı eğitim amaçlı giden var mı?
Nasıl bir ülkedir, yaşamak zor mudur 3 aylık eğitim amaçlı Singapur'a gidicem. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Yanıt veren herkese şimdiden çok teşekkürler...
Dunyanin en guvenilir en zengin yerlerinden is bulup kalmaya bak

İş bulma konusunda rahat bi yer mi bilmiyorum. İnş öyledir.

Beni de alabilirsiniz yanınıza çıt çıkarmam :sus:
Çok tatlısın ya keşke imkanım olabilse. :) yurtdışı yüksek lisansa başvuru yapabilirseniz imkanınız olabilir yada yurtdışı bağlantılı bir iş bakabilirsiniz. İnsan isterse herşeyi yapar ben buna çok inanırım :))

Marina-Sands-Oteli.jpg

bu ne acabaa singapur yazinca google da bu resim çikiyordaa :)

merhabalar güzellikler,
Çok spesifik bir konu olucak ama Singapur'da yaşayan yada gezmek amaçlı eğitim amaçlı giden var mı?
Nasıl bir ülkedir, yaşamak zor mudur 3 aylık eğitim amaçlı Singapur'a gidicem. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Yanıt veren herkese şimdiden çok teşekkürler...
Singapur coook pahalı bir yer çok eskiden cüzzamlı veremli hastaların kaderine terk edildigi bir adaymış şimdi ise alış veriş merkezleri olsun mimarisi olsun hayat sartları olsun botanik bahceleri olsun dünyaca ünlüler arasına girmiş bi yer yasamak için cokk cook güzel zaten sürekli turistleri agırladıgı için cokta yabancılık Cekmezsiniz cok sewerimm ben singapuru yazımda hata varsa ksb iki çocuk tepemde yazıyorum ama dedim gibi pahalı bi ülke

Singapur coook pahalı bir yer çok eskiden cüzzamlı veremli hastaların kaderine terk edildigi bir adaymış şimdi ise alış veriş merkezleri olsun mimarisi olsun hayat sartları olsun botanik bahceleri olsun dünyaca ünlüler arasına girmiş bi yer yasamak için cokk cook güzel zaten sürekli turistleri agırladıgı için cokta yabancılık Cekmezsiniz cok sewerimm ben singapuru yazımda hata varsa ksb iki çocuk tepemde yazıyorum ama dedim gibi pahalı bi ülke

Allah bağışlasın o iki minik yaramazı.. sürgün yeri miymiş bunu ilkkez duydum. Pahalılık konusunda herkes hem fikir sanırım.

Allah bağışlasın o iki minik yaramazı.. sürgün yeri miymiş bunu ilkkez duydum. Pahalılık konusunda herkes hem fikir sanırım.
Amin amin çok tşkler ewet cook eskiden vereme care bulanamayan dönemlerde şimdi ise bi aşıya bakıyor aslında hep yoksulluktan gelen bi hastalık amannnn neyse konu nerden nereye geldi şimdi ise coook güzel rüya gibi bir yer kesinlikle gitmelisin göze almalısın ne kaybedersin ki en fazla biraz aç kalırsın ama ruhun doyaar odaaa en fazla yani siz ogrencimisiniz çalısıyomusun bölüm meslek ne

Arkadaşım yüksek lisans yapıyor Singapur'da. Kolay alıştı ama baya ateş pahasıymış sanırım o konuda zorlanıyor sadece. Yolunuz açık olsun. :)

Amin amin çok tşkler ewet cook eskiden vereme care bulanamayan dönemlerde şimdi ise bi aşıya bakıyor aslında hep yoksulluktan gelen bi hastalık amannnn neyse konu nerden nereye geldi şimdi ise coook güzel rüya gibi bir yer kesinlikle gitmelisin göze almalısın ne kaybedersin ki en fazla biraz aç kalırsın ama ruhun doyaar odaaa en fazla yani siz ogrencimisiniz çalısıyomusun bölüm meslek ne
Proje yönetimi alanında çalışıyorum. Bunun üzerine eğitim alıcaz 3aylık Maddi olarak sıkıntı vermicek bana ama sıkılıp da programı yarıda bırakmaktan korkuyorum. Ama anladığım genelde olumlu dönüşler var. Sizin Singapur maceranız nerden ? Ne kadar kalmıştınız

Çok güzel çok renkli bir ülke. Çok pahalı sadece. Havası çok nemli, bina içleri buz odası gibi. Uzakdoğu'yu çok iyi bilirim, medeni bir yer çok da Türk var bu arada.

Back
X