• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinevizyon gösterisi fiyatları ne kadar?

pinik

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
14
0
286
Ankara
Slm arkadaşlar bende kısmetse bu temmuzda evleniyorum..
düğün için sinevizyon gösterisi için fiyatlar nedir ben bi yerle görüştüm 250tl hazırlayıp sunacaklar fiyat nasıl sizce ?

Canım bence çok iyi fiyat vermişler geçen kuzenim araştırıyordu 400 civarıydı yanılmıyorsam..ankaradaysa özelden bana da msj gönderirmisin acaba?Bu arada sadece hazırlamıyorlar değilmi sunum da dahil?

çok pahalı ve siz bunu windows video maker ile harika yapabilirsiniz, yeter ki biraz uğraşın..
benimkini düğünüme gelen herkes çok beğenmişti; çok güzel ve sıradan olmayan bir gösteri olduğunu söylediler..

Certur düğün yapacağımız mekanda barkovizyon sunabileceğimiz projeksiyon vs yok ,kiralamaya kalksam daha fazlaya gelcek hazırla,kirala vs.. o yüzden canım! dün örnek bi slayt gönderdiler süperdi çok beğendim sanırım yaptırcam..handerya msj attım canım sana..

sinevizyon gösterisi için 25 krş bile vermem walla :)
arkadaşlar movie maker programında bunu yapmak çok kolay.
bence düğün sıkışıklığı gibi bir arada buna para vermeyin, oturun kendiniz yapın.
katılıyorum canım. senin dediğin gibi yapmıştım ben de. ama 1 hafta öncesinden hazırlamaya başladım, o telaşe içinde son gün zor yetiştirdim. kına gecesi töreninden sonra uyumayıp oturup bu işle uğraştım walla..
mesleğim olduğu halde...

sinevizyonda genelde senin ve nişanlının beğendiğin fotoları müzik eşliğinde geçiyor. film şeridi gibi anlayacağın. düğünde siz giriş yapmadan önce de misafirler sıkılmasın die gösterebiliyorsun. ben kendim hazırlıyorum 2 buçuk hafta kala 2 gündür dur durak bilmeden uğraşıyorum valla çok zor iş.

benimde aklımda hazırlamak var ama düğün mekanımda kararsızım. kır düğünü olsun istiyorum. bunun perdesini filan nasıl hazırlasamki :( para vermek istemiyorum.

Kızlar adresinde çok güzel düğün barkovizyonu alternatifler var. Bir arkadaşım yaptırmıştı çok memnun kalmıştı. 3 boyutlu fotoklip, slayt yapıyorlar. İhtiyacı olanlar bir göz atsın bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
fotoğraflarla uğraşmayı az biraz seviyorsanız para dökmenin hiç gereği yok. En fazla bir bilemedin iki gününüzü alır.

Movie Maker ile hazırladığım bir çalışma, ben şahsen yanar dönerli çalışmaların fotoğrafın kendi havasını bozduğunu düşündüğüm için sade bişey uyguluyorum. Fotoklipteki örneklere baktım eko paketlerde fiyatları abartmamışlar en azından.. 400 nedir yahuuu

fotoğraflarla uğraşmayı az biraz seviyorsanız para dökmenin hiç gereği yok. En fazla bir bilemedin iki gününüzü alır.

Movie Maker ile hazırladığım bir çalışma, ben şahsen yanar dönerli çalışmaların fotoğrafın kendi havasını bozduğunu düşündüğüm için sade bişey uyguluyorum. Fotoklipteki örneklere baktım eko paketlerde fiyatları abartmamışlar en azından.. 400 nedir yahuuu

merhaba' fotograf cekimi size mi ait acaba?

biz barkovizyon gösterisini ailemizdeki insanlarla ropörtaj şeklinde yapmayı düşünüyoruz,video yani fotoğraf olmayacak,düğünümüzde çok davul zurna istemediğimiz için oynamaya meraklı insanları meşgul etcek bişeyler lazım tabi :44:

Kızlar hobi olarak başladığımız işte çok güzel geri dönüşler de alınca neden devam etmiyoruz dedik ve en özel günlerinizi ölümsüzleştirecek slaytlar, albümler yapmaya başladık. Tarzı ve müziği seçtikten sonra sizin için en güzel olanını yapma garantisi veriyoruz:)) Eğer bu konuda bir isteğiniz varsa hemen iletişime geçelim. Bloğumuza da göz atabilirsiniz. Fakat maalesef çiftlerin resimlerini yayınlanmasını istemediğimiz için şuan için sadece örnek çalışma yayınlayabiliyoruz.

http://dugun1albumum.wordpress.com/

Kızlar hobi olarak başladığımız işte çok güzel geri dönüşler de alınca neden devam etmiyoruz dedik ve en özel günlerinizi ölümsüzleştirecek slaytlar, albümler yapmaya başladık. Tarzı ve müziği seçtikten sonra sizin için en güzel olanını yapma garantisi veriyoruz:)) Eğer bu konuda bir isteğiniz varsa hemen iletişime geçelim. Bloğumuza da göz atabilirsiniz. Fakat maalesef çiftlerin resimlerini yayınlanmasını istemediğimiz için şuan için sadece örnek çalışma yayınlayabiliyoruz.

http://dugun1albumum.wordpress.com/

Back