Sinem'in çeyizi

haklısın canım bende pudra sütlü kahve tonları düşünüyorum
beğenme kısmı kolayda beğendiklerimizi bütçeye uydurma kısmı zor biraz bazen birbirimizi yiyoruz iyice galiba ben çok bunaldım
bir dokundun bin ah işittin sende neyse geçici bir dönem zaten Rabbim eşlerimize hayırlı bir eş olmayı ve mutlu olmamızı nasip etsin inşallah diğerleri zaten tefferruat
bu ara son aldıkların çok hoş özellikle kalpli tavan gelince bana da haber verirmisin kalitesini filan bende almayı düşünüyorum bu tarz bi tava
güle güle kullan tatlım çeyizlerini

Canımm hepimiz aynı dönemlerdeyiz... Haziran 23'e şafak sayıyorumm sürekli:) Bu arada biz yemek takımımızı aldık bu hafta sonu.. ahşap lake sedef rengi aslan bacaklı bir takım istiyordum çoook şükür ki bulduk sonunda:)) Fiyatları her yerde 7-10.000 arası oluyordu konsol tv ünitesi 8 sandalye ve masayı 5.000'e aldık..aslında yine de çok uygun değil ama istediğimiz mobilyanın en uygunu idi... Sedef rengi ve pudra ince oymalar var bacaklarında.. internette bulamadım resmini en kısa zamnda yüklemeye çalışıcam..
Bu arada tavam gelince yazarım buraya

fiyat olarak ahşap olduğu için bu paraya değer die düşünmekteyim sonuçta mobilyayı aldığımız zaman en az 10 yıl kullanışlı olması lazım

ahşap lake sedef rengi aslan bacaklı bir takım :98: düşününce bile çok karizmatik duruyor . heycanla takibindeyim mobilyanı çok merak ettim
Rabbim mutlu huzurlu keyifle tadını çıkarmanızı nasip etsin

bizim de classi mobilyada tanıdık varmış bakalım c.tesi yada pazar gideceğiz aklımızdaki bütçe 10,000-11,000 arası
ben konsol masa sandalye yatak odası ve oturma grubu için bu bütçeyi düşündüm.
inşallah uygun birşeyler bulabiliriz

Herşeyin çok güzel canım güle güle kullan inşallah mutluluk ve huzurla
Her çeyiz topiğine bakıorm daa KK kızları ne kadar da zevkli ya huuuuu

Hadi bakalımm hayırlısı ile bulursunuz inşalllah:))) İnşallah tatlım uzuuun yıllar keyifle kullanalım:))
Bizim bütçemiz de 12.000'i bulucak sanırım 3500 yatak dahil yatak odası takımı idi 5000 yemek odası ve tv ünitesi3500 de oturma odası takımı olsa,,, Ayyyh zor işler vesselam... Saolsun kayınvalidem de beğendi de fiyatı gözü görmedi
Fotoğrafı telefondan çekmiştim yüklicem inşallah:)

Herşeyin çok güzel canım güle güle kullan inşallah mutluluk ve huzurla
Her çeyiz topiğine bakıorm daa KK kızları ne kadar da zevkli ya huuuuu

Ayhhh eveet ttalımm hepimiz çok zevkli,heyecanlııyız:)) Hep en güzeli en uyguna olsun istiyoruss:)))

ayyyyy hepsi çok güzellll .
bernardo çay setine bayıldımmmm:) tupperware ürünlerinde çok güzel renk renk:)
canım güle güle kullan hepsiniii

Artık saç kurutma makinesi de vaaar:))

Çok istiyordumm evimister kadınlar günü kampanyası ile aldım:))

ayyyyy hepsi çok güzellll .
bernardo çay setine bayıldımmmm:) tupperware ürünlerinde çok güzel renk renk:)
canım güle güle kullan hepsiniii

Canımm benim teşekkürler... Dilerim daha iyileri senin olur... Bir an önce kullanmak için sabırsızlanıyorum:))

Canım güle güle kullan yeni aldıklarını da. Ben senin topiğine cevap yazdım diye biliyordum halbuki yazmamışım. Hepsi çok güzel özellikle Bernardo'dan aldığın pembe ve su yeşili çay pasta takımlarına bayılıyorum. İyi günlerde kullan her şeyini.

aldığın herşeye bayıldım canımşahane seçimler beenim yatak odam da bu 1 hafta önce beğendik ve hemen aldık başka bişi görmedi gözüm
bende de komidinler ve ortadaki uzun puf yok yatak odamın şekli l olduğu için sığmıyacak diye almadık
çok beğendim kısacası herşeyi güle güle oturun inşallah benim düğün 1 eylül bu arada

canım benim hayırlı günlerde kullan aldıklarını
Ahşap olması fiyatı kabartıyor ama olsun sağlıklı en azından ve alınan mobilya 10 yıl gitmesi lazım
bende geçen cumartesi aldım mobilyalarımı fiyatı 14500 tuttu Sağolsun nişanlım ve kayınvalidem kesenin ağzını açtı biraz
Artık ömür boyu mobilya almam sana dedi nişanlım ama olsun tasarım ürünü olduğu için ne internette var fotosu nede resim çekmemize izin verdiler
ben sadece yemek odası olarak konsol masa sandalye aldım konsolun aynası bile yok :))
oturma grubu ve yatak odası aldık bakalım şimdi sıra geldi benim alacaklarıma
ufak odam için L koltuk bakıyorum enza mobilyada buldum hem sandıklı hemde çift kişilik yatak oluyor nasıl olucak çok merak ediyormm

Ay bu topic te takibimde :))) ilk kez yazıyorum ama hep bakıp duruyorum. aşkla kullanın aldıklarınızııı

Takipteyimm

Canıımm çook teşekkür ederimm:)) o çay pasta takımları çeyizimin en nadide parçası bende bayılıyorum

Canııım benim çok teşekkürler:))2012 geliniyiz yanii.. 23 haziranda bizim düğünümüz... Bu yatak odasının çekiciliği çook farklı bayıldımmm bayılldımm aldımm:))

hepsi çok güzel canım sağlıkla huzurla güzel günlerde kullanın inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…