canım bu penelope kaz tüyü yastıklara ne kadar verdin ve nereden aldın canım güle güle kullan hepisi çok güzel
Canım markası penelope deil onlardan bi farkı yok ama yumuşaklık konusunda :)) samsun baumaxtan almıştım; kampanyadan aldım 17 tl idi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu penelope kaz tüyü yastıklara ne kadar verdin ve nereden aldın canım güle güle kullan hepisi çok güzel
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepsi çok şık cnm güle güle aşkla kullanırsınız inş.
Çoook teşekkür ettim canım tepsiyi markafoniden aldım henüz ulaşmadı elime; 30 tl ye aldımm..
hmm eline ulaşsın güzelse bende alabilirim ama tam karar veremedim markası neydi canm?
canım güzel günlerde kullan inşallah:) bernardo kelebekli çay setinden iki tane alıp 12 kişilik kahvaltı takımı yaptım bende kendime:) sen ne güzel ikisini ayrı ayrı almışsın
Canım bende aynı mantıkla aldım bizim ailemiz biraz geniş on iki kişilik ancak yaeterdi; mağaza da ikisini bir kombinleyerek baktım çok renkli çok hoş oldu bende ikisini aldım:) yeri geldiinde tekini altı kişilik yada ikisini 12 kişilik misafire göre masalar hazırlıcam:))
mantıklıymış. benim aklıma öyle gelmedi.bizde kalabalık olduğumuzdan 2takım alıverdim.neyse güzel günlerde kullanalım inşallah:)
Bunlarda kervan hediye çekimle aldıklarım:))
fincanlarım çeyizimin en sevdiğim parçalarından
Eki Görüntüle 342622 Eki Görüntüle 342621
Mutfak havlum
Eki Görüntüle 342623
Pike takımım; incili fransız dantelli
Eki Görüntüle 342625 Eki Görüntüle 342626
canım bu kervanı daha öncede duydum ama hiç gitmedim fiyatları nasıl mesela kaça aldın bu pike takımını?
Güle güle kullan tatlım aldıkların çok güzel benim tarzımı da yansıttığı için takip ediyorum seni :) Buarada düğün ne zaman? ve seçtiğin model yatak fiyatını merak ettim bizde nişanlımla yakın zaman da bakmaya çıkıcağız fiyatlardan hiç haberimiz yok :)
Canım bende kaç gündür yazıcam topikine ama hemen girip kendi topikime yazıp çıkmaktan vakit bulamıorum:) çook meşakkatli bi yolculuk bu çeyiz işi.. Şİmdiden kolay gelsin sana da:44:
Teşekkürler bu arada benim düğünüm 23 haziranda sadece dört buçuk ayımız kaldı ve alınacak bi sürü şeyimiss:)) canım yatak odasını gardrop hariç puf markiz ilave ettirerek 3400'e aldık.. yatak da 700 tl.. daha pahalıları da var tabi daha ucuzları da ama bu aldığımız çoook rahattı bizde aldık.. yataklarda çok uçuk fiyatlarda var ama ortalama kalitede yataklar 600-900 arasında değişiyor.. 2000 tl'ye bile yatak gördük; at kılından üretiliyormuş:))
Sağol canım Teşekkür ederim aslında ben yeni değilim bu çeyiz işinde bir odanın duvarını tavana kadar dizdim ama ev de tadilat olduğu için ne olup olmadığını unuttum :) Benim düğün kısmetse senden sonra Eylül gelini olucağım inşallah :) Alınacaklar hiç bitmiyor ne yazık ki hatta bazen çok beğendim diye bir ürünün farklı desenini alabiliyor insan Puf markizini çok beğendim ama gardropsuz pahallı geldi bana tabi çok güzeeeel güle güle kullan.. Sen bu yazıyı yazarken ben de senin tüm çeyizlerini kontrol etmekle meşguldüm bir kaç tanesini not aldım bile ilk girdiğim de İstanbul çay bardağını beğenmiştim senden öğrenip hafta sonu kendimizi esse ye attık satın aldık :)) Dediğin gibi tüm bardakları çıkarıp tek tek denedik oturup oturmuyor mu diye :)
kızlar bu ne yok yok.. ayy bırakın da evlendikten sonraya da bişey kalsın herşey tam olunca sıkılır artık insan bişey de alamazsın nasılsa var
şaka bi yana güle güle kullan..