How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sinem'in çeyizi

Canım bende havluluk almak istiyorum ama bunun da fiyatı bayagı pahalıymıs indirime girerse bende düşünürüm.Güle güle kullan cnm sen.Bir de alt kısmı cam mı öyle göründü gözüme.

Canım bernardo trendyolda indirimde 18 tl'ye var tabi züccaciyelerde daha ucuza satılanlarını da bulabilirsin.. Ben biraz dekoratif düşündüm; yok mağazasında görmüştüm cam değildi.. Ben dayanamadım diyorum ya umarım sen daha güzel birine rastlar bu kadar vermezsin bn indirim çekimde olunca kullanayım dedim yanıyordu yoksa...

Canım bernardo trendyolda indirimde 18 tl'ye var tabi züccaciyelerde daha ucuza satılanlarını da bulabilirsin.. Ben biraz dekoratif düşündüm; yok mağazasında görmüştüm cam değildi.. Ben dayanamadım diyorum ya umarım sen daha güzel birine rastlar bu kadar vermezsin bn indirim çekimde olunca kullanayım dedim yanıyordu yoksa...

Anladım canım güle güle kullan benim vaktim bol nasıl olsa karsıma çıkınca uygun bir şey alırım artık

Anladım canım güle güle kullan benim vaktim bol nasıl olsa karsıma çıkınca uygun bir şey alırım artık

canım son aldıklarında çok güzel
geliniğin ayrı güzel. inşallah o gün mutlulukla giyersin:16:

fondü setimiz aynı : )

canım son aldıklarında çok güzel
geliniğin ayrı güzel. inşallah o gün mutlulukla giyersin:16:

fondü setimiz aynı : )

Teşekkürler tatlım:)) KAlpli kalplii çok cici diimii:)) Mutlulukla kullanalım inşallah.))
Gelinliğim ilk beğendiğim ve aldığım heralde öle oluuu ilk denediğini alıoosun:))

Teşekkürler tatlım:)) KAlpli kalplii çok cici diimii:)) Mutlulukla kullanalım inşallah.))
Gelinliğim ilk beğendiğim ve aldığım heralde öle oluuu ilk denediğini alıoosun:))

evet çok şeker bende çok seviyorum : ) inşallah canım

hep öyle diyorlar yani ilk denediğini alıyormuşsun : ) inşallah bende zorlanmadan alırım :D

Bi Zidaya alışverişi de benden:))
$Nurteks-KIMONO-TK.-3742-96473-1-zoom.jpg $Nurteks-KIMONO-TK.-7235-96473-3-zoom.jpg
$NBB-FANT.GECELIK-SABAHLIK-TK.-5083-66383-1-zoom.jpg $NBB-FANT.GECELIK-SABAHLIK-TK.-5746-66383-3-zoom.jpg $NBB-FANT.GECELIK-SABAHLIK-TK.-5805-66383-4-zoom.jpg
İç çamaşıırm çoktu ama hiç sabahlıklı saten geceliğim yoktu artık iki tane olduu:))

ne kadar güzel bir çeyiz bak bak doyamadım :nazar: çok güzeller tatmım güzel günlerde hayırlısıyla kullanırsın inş:nazar: düğününede ne kadar az kalmış :31: acaba bende çeyizlerimi tamamlayarak o günleri görebilecekmiyim çok merak ediyorum :30: çok özendim vallahi çok :14: :16:

ne kadar güzel bir çeyiz bak bak doyamadım :nazar: çok güzeller tatmım güzel günlerde hayırlısıyla kullanırsın inş:nazar: düğününede ne kadar az kalmış :31: acaba bende çeyizlerimi tamamlayarak o günleri görebilecekmiyim çok merak ediyorum :30: çok özendim vallahi çok :14: :16:

Tatlımm çook teşekkür ederim:)) İnşallah canım; evett sadece bi ayım kaldıı düğünee; olur tatlım senin de olur bi bakmışın günler o kadar hızlı geçmiş ki evinde kullanıyorsun cicilerini:))

Back