• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinem'in çeyizi

ayyyyyyyyyyyyyyy inanmıyoruuuumm bunlar çok güzeell <3 benimde olsun yaa bende Erdemimle evimizi hazırlıyım böyle :( acayip heves ettim :( darısı başımaaa sanada mutluluklar canım :)

Canımm benimm çook teşekkürler.. İnşallah canım sana da erdeminlee mutluluklar:8: Tez zamanda seninkileri de görürüs inşallah forumda..

çok çok çoook begendım ceyizini benım zevkıme bayagı hıtap ettı yanı allah nazarlardan saklasın ıyı gunlerde kullan :)

Tüm beyaz eşyalarımızı siemensden aldık kızlar.. Kendi evimize aldığımız için istediğimiz ölçülerde aldık... hepsi 9.000 tl'ye alındı..
XXL_Nofrost kombi
$MCSA040881_KD70NA40NE_def.webp$MCSA038037_KD70NA40NE_def.webp
Çamaşır mak-8kg
$MCSA048064_WM10S763TR_def.webp
Ankastre bulaşık mak
$MCSA049622_SN55E530TR_def.webp

Son düzenleme:
Canım kahvaltı seti varya 6 lı nerden aldın sorabilir miyimmmmmmmmmmmm

çooooook beğendimmmmmmmmmmm bayıllldımmmmmmmmm

Canımm şu çiçekli kapaklı olanı diosun sanırım internetten evim.net ten almıştım karma mutfak adı altında bi kampanya idi ama epey zaman oluoo...

Babacıımın çeyizime aldıı Krep tavası:))

Ayy nil yanlışlıkla snin tavanı eklemişimm.. :))

Son düzenleme:
eşyaların çok güzel ama yatak odana bayuldım bittim resmen en sevdiğim modellerden biri bayılırım hele puf yokmu çok şahane yaaaaaaaaaa bayıldım canım allah güzel güzel kullanmayı nasip etsin.:1:

eşyaların çok güzel ama yatak odana bayuldım bittim resmen en sevdiğim modellerden biri bayılırım hele puf yokmu çok şahane yaaaaaaaaaa bayıldım canım allah güzel güzel kullanmayı nasip etsin.:1:

Canım benim çok teşekkür ederim:)) Bende çoook severek beğenerek aldım yatak odamıı:)) İnşallaah daha iyileri senin olur canım:)):1:

Kızlar uzun zamandır salon takımlarına bakıyorum odamızın şeklini de göz önünde bulundurarak şöyle bir tercih yaptım bir bakın bakalım sizce nası olmuş?..
Odam enine değil de boyuna büyük olduğu için ikili berjer almayıp josephin koltuk alcam;cam önünde de ayrı bir kahve köşesi oluşturucam?
Almayı düşündüğüm koltuklar..
Chester.. Turkuaz ya da gri- pudra tonlarında tam rengin adını bilmiyorum kumaşlar arasından baktık..
$99534812.webp
Josephin
$1544122710104.webp
$Mobilya Modelleri.webp
Kollu yada uzanmalı olacak tam kararı veremedik
Kahve köşesi:))
$mini-berjer1.webp
Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum??

Eklentiler

• $1160222Koltuk18.webp
    $1160222Koltuk18.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 83
Güle güle kullan tatlım.İnsanın bunlara baktıkça alası,aldıkça alası geliyo vallaaa.Sayenizde bende başlicam tutamıyorum kendimi:)))9

Güle güle kullan tatlım.İnsanın bunlara baktıkça alası,aldıkça alası geliyo vallaaa.Sayenizde bende başlicam tutamıyorum kendimi:)))9

Haklısın canım çeyiz kesinlikle tamm bi bağımlılıkk:) aldıkça alasın geliyor ama bir türlü de bitmiyor:)

Kızlar aslında korkmazın ürünlerini alacaktım ama a101 dekilerin çok büyük farkı olmadığı için bunları aldım tanesi 2 lira:))
$41897284_tn30_0.webp$korkmaz-a505-twisty-&#351;i&#351;e-a&#231;aca&#287;&#305;.webp
$korkmaz-a507-twisty-sebze oyucu.webp$korkmaz-a521-twisty-elma-soyucu.webp

en zor kısım mobilya seçip beğenmek :31:
sürekli kararlar değişiyor yada bir türlü karar veremiyorz:31:
ama senin mobilyalarını beğendim ama beyaz cesaret isteyen bir renk temizlik açısından :53:
tabi bu benim kişisel tercihim:27:

en zor kısım mobilya seçip beğenmek :31:
sürekli kararlar değişiyor yada bir türlü karar veremiyorz:31:
ama senin mobilyalarını beğendim ama beyaz cesaret isteyen bir renk temizlik açısından :53:
tabi bu benim kişisel tercihim:27:

Eveet canım tam diyorum kii bu güzel iyiii hemen başka bişi beğeniyorum:)) Yok canım bn zaten almadım mobilyaları bu tarz düşünüyoruz diye fikir almak istemiştim, bende beyaz almayacağım eltimin evinde var ve daha iki yıl olmasına rağmen karardılar özellikle kotlardan çok renk geçiyor mavi siyah karışımı boyalar oluşuyo koltukta çok sık temizlemek lazımm.. pudra tonları gri tonları sütlü kahve ve turkuaz arasında gidip geliyoruz:))

çoook az mutfak eksiiğim kaldı onlardan bir kaçı daha evimisterden henüz şimdi aldım:))
Kimse sigara içmese de misafirler için aldığım kültablası:))
$Kancaev-Kancaev-Etnik-K%C3%BCll%C3%BCk-9734-06301-6-zoom.webp
Rende,süzgeç ve kalpli tavamızz:))
Eki Görüntüle 359472 $Papilla-Papilla-Romantik-Tava-6121-19821-1-zoom.webp
$Weisenberg-Weisenberg-%C3%87elik-S%C3%BCzge%C3%A7-29x19x9-cm-1444-8078-1-zoom.webp

Back