SİNEMA YA GİTME SORUNU..

sana daha vahimini de söyleyim benimkinin sadece kızkardeşi değil annesi de aynı..mesela evlenmeden önce evin eksiklerini tamamlamaya çalışıyorduk ben şehir dışındayım portmanto,mutfak masası vs.gibi şeyler alınacak ikeadan bak demiştim eşime görümcem ve eşide onunla gidip kendi eksiklerini de aldırıyormuş,evleneceğiz buzdolabımız yok annesi kendine buzdolabı aldırıyor benim de annem kardeşimin çeyizindeki dolabı veriyor bana...

Ben sizi anladım çok yakından bizzat da yaşıyorum maalesef insanlara hayır diyemiyorsak ya da lafları ağızlarına veremiyorsak sömürülüyoruz böyle çevreye göre gönlü zengin hatta sanırım mesela bizi de zengin zannediyorlar ama daha kredilerimizi kapatamıyoruz ama herkese en ala hizmeti gösteriyoruz ama aynılarının yapılacağından aynı değeri göreceğimizden hiç bir umudumuz yok ama sizin gibi yüzümüz yumuşak

Benim içim mi fesat ayol
Ben hiç mısır olayına takılmadım nedense hatta onları mısıra bile boğarım tınım olmazz..

Benim takıldığım yer ''bize niye haber vermediniz''..
Sizle evlendik sanki karı koca başbaşa birşey yapamicaz illa siyam ikizi gibi bir etkinlik yapacaksak davul zurnayla haber salcaz..
He anamm hee sevgilimin ailesi böyle olmaz inşAllah yoksa adım kötü geline çıkacak daha şimdiden kesinleşti..
O zaman kaynı boşver direk sülalecek sinemaya gidelim nasıl olsa kocaman bir aileyiz dimi ama.. hıyy gıcık insanlar

bende hç duymamıştım bu tarz şakalar..
hatta ben bunun şaka olduğuna inanmıyorum...

senin konunu okumuştum ..
seninki çok daha beterdi bence, çünkü sanırım senden falan saklamaya çalışmıştı..

ay ne bu böyle ya
biz kocalarlamı evleniyoruz anası danasıylamı..
sizin işiniz de zor Allah yardımcımız olsun..

Aynen öyleyim arkadaşım..
Son dakkaya kadar kullanmaya çalışıyorlar resmen
1 çocukları var ikide bir eltim olacak kadın amcan dan harçlık aldın mı 50 tl altıysa kabul etme falan diyip duruyor.
ve ben bu şakalara hiç gülmüyorum..

hahaha
Hanfendi zaten mesele mısır meselesi değil ki..
mesele benden 5 kuruş çıkmasın onlar harcasın meselesi..

Öyle şaka olmaz biz de anlıyoruz elbet şakadan insanlar şaka altından yürütmeye çalışıyoru yangına körükle gitmiyorum ama bizzat görüyorum sizinde böyleyse diye söylüyorum hayır biz yapabiliyorsak sizde yaparsınız siz yiyip gezin mesela ama yok da yok ee bizde çok mu var daha evleneceğiz biz yahu

aynen öyle arkadaşım..
Valla en güzeli suratlarına çat diye söylemek..

aynen öyle arkadaşım..
Valla en güzeli suratlarına çat diye söylemek..
İşte yumuşak yüzlü karekterinde böyle seviye düşürme durumları olmadığı için söyleyemiyorsun şok olup kalıyorsun işte herhalde yaşaya yaşaya pişerek öğreneceğiz nasıl davranılması gerektiğini

O ne öyle ya? Ben kocamla baş başa film izlemek istemişim. Kalabalık gitmek istesek zaten haber veririz. Madem o kadar çok meraklısın sinemaya gitmeye karını alıp gitsydin, film çıkalı 1 ay olucak Ya da deseydiki " aa keşke bize de söyleseydiniz ya merak ediyoduk biz de o filmi. nasıldı güzel miydi? biz de gideriz yarın vs " Cümleler ve hitap arasında büyük farklar var ve birçok insan bundan bihaber. Bilet, mısır olayı da uyuz bi konu ama olsun, yapın. Filmden sonra çıkın " e bi tatlı yiyip çay içelim ya canım çekti " de, hesap ödeme sırasında da " abi bilet mısır bizden bunlar da senden olsun bari yaa " gibi şakayla karışık bişeyler diyebilirsin. Sonuçta seni orda tersleyecek hali yok. Hem senin de içinde kalmamış olur.

işte ben bunları bu şekil dile getiremem
zaten sorunda bu...

Allah sabır versin size ne diyim çok sinir bozucular. Arayı bozmak pahasına olsa dediğim gibi tepkilerinizi verin gerekirse sertçe verin, dediklerini yapmayın. Siz onların uşağı mısınız da size onu alın bunu alın diye emirler verebiliyorlar ? Normal insanlar olsalar tabiki yapılır hatta onlar istemeden götürülür ama normal insanlar değiller o yüzden hakları yok.. Biliyorum akrabadır ama aranızın bozulması sizin evliliğiniz ve sinir sistemi için çok çok daha iyi olur bence.

Ya benim evliligim bu Dünyadan degil yada KK daki evlilikler evlilik degil...siz diyemiyorsaniz esiniz desin, abi esimle basbasa gittik diye, yada gecen biz ödedik bikerede abim ödesin falan diye, yada bukadar söyleyemiyorsaniz, bidakine beraber gideriz insallah diye gecistirin... Bu ne yaaa dörtlü evlilik mi yapmisiniz, her tarafa yapisik ikizler gibimi gideceksiniz, esinizde evin reisi tüm masraflar ondan, oldu baska...

Artık bir daha bişey derlerse zaten söyleyeceğim..
çok utanmazlar cidden..

bazen eşim tepki veriyor ne diyorsunuz gene diye
ama adamda utanma yok inan bana yani cart curt konuşup bir şeyler istiyor..

Ya insanlar ne kadar rahat oluyor hayret ediyorum.Ben hayatımda annemden bile bir şey isterken ezilir büzülürüm, insanlar ne Yüzsüz ne rahat ya.Kajmery "Alamayız" demekten korkmayın arkadaşım , durumları da sizden iyiymiş madem ne münasebet yahu.

evet hayır demeyi öğrenmem lazım..

Onlar nasıl söylüyosa sen de söyle. Yoksa burda başlık açmaya devam edersin

kızmayın hanım efendi
tamam bende söylemeye çalışıcam

Saçmalamayın ne kızıcam. Kendimce yol göstermek istedim. Son kararı vericek olan sizsiniz.

Bence çok büyütülecek bir durum değil, bir dert hiç değil. Bence takmayın bir sinema yada mısırdan kimse batmaz kimsede zengin olmaz. Kendilerini böyle isteklerle daha da basitleştiriyorlar, bence bunları takıp üzülüp de gereğinden fazla değer yüklemeyin.

Böyle içinizde biriktirirseniz,küçük bir olaydan patlarsınız daha kötü olur.
İyisi mi ufak ufak başınızdan savın.
Neden haber vermediniz dedikleri zaman,daha önce söylemediniz ki diyebilirsiniz.Karı koca sinemaya gidileceği zaman herkesi arayıp haber vermek gerekmez.Üstelik sinema anlık karar verip kapıda bilet alınabilen bir şey.Tiyatro,konser filan olsa neyse.
Size bir şey ısmarladıkları zaman hayır diyemiyorsanız,alabilirsem alırım deyin.Dönünce alamadık,bulamadık veya orada duramadık,zaman olmadı,hatta unuttuk diyebilirsiniz.Alabileceklerinizi alın tabii ama fazla istekler varsa mecbur hissetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…