SİNEMA YA GİTME SORUNU..

sevmiyor olabilirsiniz ama eşleriniz kardeş ve iki biletletin mısırın lafı yapılmaz !!

Hiç Kavga ederek oturcaz eşimle..

Mesele o değil ki
onlardan ben hiç birşey beklemiyorum..
ama sürekli onların bir beklentisi olması beni nefret etiiriyor

Fazla beklenti içindelerse eğer bir yerde beklentilerinin karşılıksız kalması gerekiyor. Bir kez gidin birlikte sinemaya ikinci kez böyle bir şey istediklerinde ara sıra birlikte gitmek güzel ama genelde eşimle başbaşa gitmek keyifli oluyor, siz de başbaşa gidebilirsiniz henüz film gösterimde bilet alıp gidebilirsiniz deyin.

aa nickin mi değişti canım senin?

ben de hiç sevmem böyle insanları.. elbet kardeşler arasında paranın lafı olmaz..
ama tabir caizse "ele karışıldıktan" sonra bir tarafın diğerini sömürmeye çalışması hiç hoş değil. tabii bu her zaman böyle ise..
yoksa sen bilet almışsın, o yemek ısmarlamış, yahut bir gün sen almışsın ertesinde o seni alıp götürmüş, lafı bile olmaz böyle şeylerin.
ama karşı tarafın beni maddi olarak sömürmeye çalıştığını hissedersem, bir bahane bulurum gitmem o sinemaya.

sevmiyor olabilirsiniz ama eşleriniz kardeş ve iki biletletin mısırın lafı yapılmaz !!
hanım efendi konu bilet ve mısır değil olay bambaşka ben eksik anlattığım için hatalıyım şuan..
Olay bunların sürekli bize bir şeyler kaktırması..
bu sadece basit bir örnekti..

Vizyondaki en kötü filme götür madem götüreceksiniz illa ki. Korku filmlerinden korkuyorsa eltiniz zehr-i cin var ona götürün mesela

ablacım aynen öyle oldu nick değiştirdim..:)
Konuma gelince beni az çok tanımışsındır hayatımda para lafı nedir bilmem
Ama bunlar sürekli bizi sömürmek istiyor..
Misal Antalya'ya gittik ya biz eşimi arıyor şunu şunu al yok organik al yok bilmem ne ...
eşim kırmadı bir reçele 45 lira verdik istedi diye ama hiç düşünmüyor bunlar yeni evli acaba paraları varmı çocuklar nasıl geçiniyor diye..
yani olay bundan ibaret değil bu sadece küçük bir şey ama ben artık patlayacağım az kaldı..

hanım efendi konu bilet ve mısır değil olay bambaşka ben eksik anlattığım için hatalıyım şuan..
Olay bunların sürekli bize bir şeyler kaktırması..
bu sadece basit bir örnekti..
Olayı tam olarak bilmediğimiz için bildiğim kadarıyla yorum yapıyoruz keşke
daha detaylı anlatsaydınızda bizde size yardımcı olabilseydik :)

Olayı tam olarak bilmediğimiz için bildiğim kadarıyla yorum yapıyoruz keşke
daha detaylı anlatsaydınızda bizde size yardımcı olabilseydik :)
haklısınız ama o kadar sinir oldum ki anlatsam neler neler var...

Hayatımda hiç hesap yaparak yaşamadım , asla yapmam da ama enayi de değilim..

Karga inanıp ağındaki peyniri düşürüyorsa tilkinin suçu ne şimdi?

Onlar kullanmak ister ama siz kendinizi kullandırıyor musunuz? Önemli olan bu…

Karga inanıp ağındaki peyniri düşürüyorsa tilkinin suçu ne şimdi?

Onlar kullanmak ister ama siz kendinizi kullandırıyor musunuz? Önemli olan bu…
evet kullandırıyoruz
bile bile ...
eşimde biliyor ama yüzü tutmuyor tamam abi diyor..

bence arada söyle hadi bakalım bu hafta siz bizi bir götürün falan diye..nasıl onlar söylüyo sende ondan önce söyle..hep verici taraf olmak çok sinir bozucu anlıyorum..mecbur katlanıcan..arada sende yapmayı öğrenicen

Beraber takılmak zorunda mısınız?
Evli barklı insanlarsınız, kimse kimseyi de sevmiyor belli ki.
Herkes kendi ailesi ile takılsın, beraber takılacaksınız herkes kendi masrafını kendi karşılasın.
Madem eltiniz çok para göz kendi yediğini öder herhalde...

aynısını yapsanız siz de onlara.
gerçi eşin rahatsız değil galiba tam anlayamadım ama.
böyle aile içinde ikramlar ısmarlamalar olur normaldir.
ama tek tarafa kasti olarak yükleniliyorsa kim olsa bozulur.
işin maddiyatından çok kullanılıyor olmak sinirlendirir insanı.
dediğim gibi aynı gevşeklikte siz de davransanız.
onlar bir istiyorsa siz iki isteseniz.
şuraya buraya götürün ,bu da sizden olsun gibi.
bunu herkes yapamaz tabi ama bir iki deneseniz sonuç alabilirsiniz gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…