- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
HiçKavga ederek oturcaz eşimle..
Mesele o değil ki
onlardan ben hiç birşey beklemiyorum..
ama sürekli onların bir beklentisi olması beni nefret etiiriyor
hanım efendi konu bilet ve mısır değil olay bambaşka ben eksik anlattığım için hatalıyım şuan..sevmiyor olabilirsiniz ama eşleriniz kardeş ve iki biletletin mısırın lafı yapılmaz !!
ablacım aynen öyle oldu nick değiştirdim..:)aa nickin mi değişti canım senin?
ben de hiç sevmem böyle insanları.. elbet kardeşler arasında paranın lafı olmaz..
ama tabir caizse "ele karışıldıktan" sonra bir tarafın diğerini sömürmeye çalışması hiç hoş değil. tabii bu her zaman böyle ise..
yoksa sen bilet almışsın, o yemek ısmarlamış, yahut bir gün sen almışsın ertesinde o seni alıp götürmüş, lafı bile olmaz böyle şeylerin.
ama karşı tarafın beni maddi olarak sömürmeye çalıştığını hissedersem, bir bahane bulurum gitmem o sinemaya.
Olayı tam olarak bilmediğimiz için bildiğim kadarıyla yorum yapıyoruz keşkehanım efendi konu bilet ve mısır değil olay bambaşka ben eksik anlattığım için hatalıyım şuan..
Olay bunların sürekli bize bir şeyler kaktırması..
bu sadece basit bir örnekti..
yok ruhsuz kadım hiç bir şeyden korkmuyorVizyondaki en kötü filme götür madem götüreceksiniz illa ki. Korku filmlerinden korkuyorsa eltiniz zehr-i cin var ona götürün mesela
haklısınız ama o kadar sinir oldum ki anlatsam neler neler var...Olayı tam olarak bilmediğimiz için bildiğim kadarıyla yorum yapıyoruz keşke
daha detaylı anlatsaydınızda bizde size yardımcı olabilseydik :)
Karga inanıp ağındaki peyniri düşürüyorsa tilkinin suçu ne şimdi?bu hafta eşimle cem yılmazın filmine gittik
akşamında da kv deme gittik oturmaya kaynımlar da oradaydı filme gittiğimizi duyunca bozuldu baya bize neden haber vermediniz diye..
Eşimde abi bilet alırız gideriz hep beraber başka filme dedi
kaynım da hemen tamam alın siz biletleri, bizde eşimle geliriz falan dedi..
Bir de patlamış mısırlarda senden dimi yoksa gelmeyiz falan diyor..
Eltim de buna kıs kıs gülüyor..
Ben eltimi hiç sevmiyorum inanılmaz para göz ,kuruş sıçratmaz ve cidden hiç bir şekilde ne benle ne kv asla konuşmaz
Siz olsanız eşiniz için bunlara katlanırmısınız?
Not: Özür dilerim ben eksik anlattım baya olay bilet ve mısır almak değil
Olay bunların her saniye bizi yolma çabalarında..
Kendileri 5tl bile asla harcamazlar.. Ama bize sürekli ay onu yapalım bunu yapalım ama bizi evden siz alın vs derler..
evet kullandırıyoruzKarga inanıp ağındaki peyniri düşürüyorsa tilkinin suçu ne şimdi?
Onlar kullanmak ister ama siz kendinizi kullandırıyor musunuz? Önemli olan bu…
bu hafta eşimle cem yılmazın filmine gittik
akşamında da kv deme gittik oturmaya kaynımlar da oradaydı filme gittiğimizi duyunca bozuldu baya bize neden haber vermediniz diye..
Eşimde abi bilet alırız gideriz hep beraber başka filme dedi
kaynım da hemen tamam alın siz biletleri, bizde eşimle geliriz falan dedi..
Bir de patlamış mısırlarda senden dimi yoksa gelmeyiz falan diyor..
Eltim de buna kıs kıs gülüyor..
Ben eltimi hiç sevmiyorum inanılmaz para göz ,kuruş sıçratmaz ve cidden hiç bir şekilde ne benle ne kv asla konuşmaz
Siz olsanız eşiniz için bunlara katlanırmısınız?
Not: Özür dilerim ben eksik anlattım baya olay bilet ve mısır almak değil
Olay bunların her saniye bizi yolma çabalarında..
Kendileri 5tl bile asla harcamazlar.. Ama bize sürekli ay onu yapalım bunu yapalım ama bizi evden siz alın vs derler..
O zaman kötü.evet kullandırıyoruz
bile bile ...
eşimde biliyor ama yüzü tutmuyor tamam abi diyor..
durum bu sanırım..O zaman kötü.
O zaman bunun sonu yok..
O zaman söylenme hakkın da yok...
O zaman sinema farz olmuş..
o halde kendinizi ve eşinizi katiyen kullandırmayın .haklısınız ama o kadar sinir oldum ki anlatsam neler neler var...
Hayatımda hiç hesap yaparak yaşamadım , asla yapmam da ama enayi de değilim..
aynısını yapsanız siz de onlara.ablacım aynen öyle oldu nick değiştirdim..:)
Konuma gelince beni az çok tanımışsındır hayatımda para lafı nedir bilmem
Ama bunlar sürekli bizi sömürmek istiyor..
Misal Antalya'ya gittik ya biz eşimi arıyor şunu şunu al yok organik al yok bilmem ne ...
eşim kırmadı bir reçele 45 lira verdik istedi diye ama hiç düşünmüyor bunlar yeni evli acaba paraları varmı çocuklar nasıl geçiniyor diye..
yani olay bundan ibaret değil bu sadece küçük bir şey ama ben artık patlayacağım az kaldı..
Neden hayır diyemiyorsunuz?durum bu sanırım..
yada kavga edicez eşimle deli gibi..
ben diyecektim aslında ama eşim sakın ha diyince sustum..biletler bizdense mısırlar sizden olsun deseydiniz keşke şakayla karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?