kATLANILACAK BİR DURUM GÖREMİYORUM ORTADA.kARDEŞLER ARASINDAKİ ŞAKALAŞMA.bu hafta eşimle cem yılmazın filmine gittik
akşamında da kv deme gittik oturmaya kaynımlar da oradaydı filme gittiğimizi duyunca bozuldu baya bize neden haber vermediniz diye..
Eşimde abi bilet alırız gideriz hep beraber başka filme dedi
kaynım da hemen tamam alın siz biletleri, bizde eşimle geliriz falan dedi..
Bir de patlamış mısırlarda senden dimi yoksa gelmeyiz falan diyor..
Eltim de buna kıs kıs gülüyor..
Ben eltimi hiç sevmiyorum inanılmaz para göz ,kuruş sıçratmaz ve cidden hiç bir şekilde ne benle ne kv asla konuşmaz
Siz olsanız eşiniz için bunlara katlanırmısınız?
katlanmazsan napacaksın medciğimbu hafta eşimle cem yılmazın filmine gittik
akşamında da kv deme gittik oturmaya kaynımlar da oradaydı filme gittiğimizi duyunca bozuldu baya bize neden haber vermediniz diye..
Ben eltimi hiç sevmiyorum inanılmaz para göz ,kuruş sıçratmaz ve cidden hiç bir şekilde ne benle ne kv asla konuşmaz
Kardeşler kendi aralarında şakalaşmışlar geldi bana göre.bu hafta eşimle cem yılmazın filmine gittik
katlanmazsan napacaksın medciğim
Katlanılacak bir durum yok, bu seferlik bilet ve patlamış mısırları siz alın bir sonrakinde de onlar alırlar.
ben böyle şeyleri dile getiren insanlardan inanılmaz tiksiniyorum ister şaka ister değil bana biri şu da senden derse mümkün değil yapamam. bence vazgeçin gitmeyin sinemaya filan.
Hayatlarını asalak tarzında yaşayan belleşçi insanlarsa durum kötü ama anlatıklarınız da iki kardeş şakalaşmasıyla bunda art niyet aranacak birşey yok...
Yapmıycaklarını bildiğim için konusunu açmaya bile gerek yok..yani hem ne söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz hem de bir sinemayı gerilim filmine çeviriyorsunuz.. madem şakalaşıyorsunuz siz de "çıkışta da bir yemek ısmarlarsın artık bize abi" desenize.. diyemediyseniz iyi seyirler ne diyelim bu saatten sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?