SİNEMA YA GİTME SORUNU..

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.249
398
bu hafta eşimle cem yılmazın filmine gittik
akşamında da kv deme gittik oturmaya kaynımlar da oradaydı filme gittiğimizi duyunca bozuldu baya bize neden haber vermediniz diye..
Eşimde abi bilet alırız gideriz hep beraber başka filme dedi
kaynım da hemen tamam alın siz biletleri, bizde eşimle geliriz falan dedi..
Bir de patlamış mısırlarda senden dimi yoksa gelmeyiz falan diyor..
Eltim de buna kıs kıs gülüyor..
Ben eltimi hiç sevmiyorum inanılmaz para göz ,kuruş sıçratmaz ve cidden hiç bir şekilde ne benle ne kv asla konuşmaz
Siz olsanız eşiniz için bunlara katlanırmısınız?

Not: Özür dilerim ben eksik anlattım baya olay bilet ve mısır almak değil
Olay bunların her saniye bizi yolma çabalarında..
Kendileri 5tl bile asla harcamazlar.. Ama bize sürekli ay onu yapalım bunu yapalım ama bizi evden siz alın vs derler..

Son düzenleme:
kATLANILACAK BİR DURUM GÖREMİYORUM ORTADA.kARDEŞLER ARASINDAKİ ŞAKALAŞMA.

Onlar giderken sizi cagiriyorlar mi?
Hem ben filmimi esimle bas basa izlemek isteim arkadasim siz de yalniz gidin.
Bilet parasi misir parasi degil sorun da boyle asalaklar benim sinirimi bozuyor.

katlanmazsan napacaksın medciğim

Katlanılacak bir durum yok, bu seferlik bilet ve patlamış mısırları siz alın bir sonrakinde de onlar alırlar.

Basit bir şakalaşma gibi duruyor başka konular varsa bilemem ama bunda katlanılamaycak bir durum göremedim ben ..
Belki sevmediğiniz bir ortamdır ve size öle gelmiştir ..

ne kadar ağır bir olay bu böyle hazmedilemez aaaa Allah yardımcınız olsun olaya bak ya

Kardeşler kendi aralarında şakalaşmışlar geldi bana göre.

ben olsam gitmezdim.böyle basit şeyleri dile getiren kişilerden zaten haz etmem.heleki paracı ve maddiyatçıysa uzak dururum.eşimin ailesi diye sevmek zorunda değilim sonuçta

Hiç sevmem böyle manalı manalı konuşmaları..
Şakanın içinde gerçek var... bizi niye çağırmadınız.. diye suçlayıp
Sonrasında sizden sinema biletlerini ve mısırları almanızı istiyorlar..
Kız ben olsam ne sinema bileti alırım ne bişey.. madem sevmiyorsun eltini
Onlarınki parada.. sizinki pulmu,

yani hem ne söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz hem de bir sinemayı gerilim filmine çeviriyorsunuz.. madem şakalaşıyorsunuz siz de "çıkışta da bir yemek ısmarlarsın artık bize abi" desenize.. diyemediyseniz iyi seyirler ne diyelim bu saatten sonra?

arkadaşım ortalık fırsatçılarla para gözlerle dolu. elini bir versen kolunu kaptırırsın ona ne şüphe ama kardeşler arasında para problem olmamalı. abime canım feda. tabi ki dolayısıyla eşine de... yapacak bir şey yok. hayatın kuralı bu.
siz sinemayı ısmarlarsınız onlar da size; sinema sonrası tatlı / yemek ısmarlar. takılma böyle şeylere. eltin gıcıklığına yapmış olabilir. kimi insan birilerini sinir etmeyi sever. eşin var arada. ne yapıyorsan eşin için yapacaksın sonuçta... görmezden duymazdan gel, o sinir olsun :) :) :)

Ben bu tür insanlara sinir oluyorum arkadaş herkes kendi masrafını karşılasın ne demek oluyor bu anlamıyorum.... en nefret ettiğim insan modeli resmen insanı kullanmak derim ben buna ister şaka olsun ister olmasın kmse kmsennkini ödemek zorunda değil.. karını sinemaya götrmeyi biliyorsan masrafını da karşılamayı bileceksin...

benm görmcemlerde böle bizimle ne zamn dışarı çıksalar her masrafı eşim karşılıyor uyuz oluyorum.... gitmiyoruz zaten artık onlarla bi yere eşime söledim onlar gelmesin ben enayi değilim çalışıyorum bi de milletin masrafını karşılıyoruz hakkımı helal etmem sana böle yaparsan bi daha dedim o gün bugndür çıkmıruz onlarla... terbiyesizlermiş...

kardeşim evli değil. ben evliyim. kardeşime dalgasına şunu al bunu al derim. halbuki çalışıyorum istesem alırım. ama onu gıcık etmek hoşuma gidiyor. sen al ben al diye şakalaşırız.

başka sinemada bak buda sizden karışmam dersiniz olur biter. (eşin söylese daha iyi ama, aranızda muhabbet varsa sizde söze atlayabilirsiniz)

Hayatlarını asalak tarzında yaşayan belleşçi insanlarsa durum kötü ama anlatıklarınız da iki kardeş şakalaşmasıyla bunda art niyet aranacak birşey yok...

ben böyle şeyleri dile getiren insanlardan inanılmaz tiksiniyorum ister şaka ister değil bana biri şu da senden derse mümkün değil yapamam. bence vazgeçin gitmeyin sinemaya filan.

aynen öyle aslında burdaki hanımlar tepkilerinde haklılar bunun önceside var çünkü bizde..
ben yarım yamalak anlatmışım..

Hayatlarını asalak tarzında yaşayan belleşçi insanlarsa durum kötü ama anlatıklarınız da iki kardeş şakalaşmasıyla bunda art niyet aranacak birşey yok...

Evet haklısınız konuyu detaylı anlatmadım yanlış anlaşılma oldu..
Yani bunun daha derini de var..

Yapmıycaklarını bildiğim için konusunu açmaya bile gerek yok..
Ayrıca şaka da olsa sürekli bir şeyler beklemelerine sinir oluyorum..
Eltim dünya kadar maaş alıyor bir kuruşunu asla bize sıçratmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…