• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİNEMA YA GİTME SORUNU..

Beraber takılmak zorunda mısınız?
Evli barklı insanlarsınız, kimse kimseyi de sevmiyor belli ki.
Herkes kendi ailesi ile takılsın, beraber takılacaksınız herkes kendi masrafını kendi karşılasın.
Madem eltiniz çok para göz kendi yediğini öder herhalde...
şöyle diyeyim çay içmeye vs gideriz kv min yazlıgında
yanına 2 tl alır o kadar .. Onuda çıkartmaz bile değişik bir insan..

Neden hayır diyemiyorsunuz?

Eşin diyemiyorsa sen neden diyemiyorsun?

Hiç mi bir şey öğrenmedin şu kkdan?:cool:
ben diyorum çoğu zaman zaten ama bu seferde eşimle papaz oluyoruz..
ayrıca kk da ne kadar doğru yönlendiren varsa da bir o kadarda gaza getirende var..

aynısını yapsanız siz de onlara.
gerçi eşin rahatsız değil galiba tam anlayamadım ama.
böyle aile içinde ikramlar ısmarlamalar olur normaldir.
ama tek tarafa kasti olarak yükleniliyorsa kim olsa bozulur.
işin maddiyatından çok kullanılıyor olmak sinirlendirir insanı.
dediğim gibi aynı gevşeklikte siz de davransanız.
onlar bir istiyorsa siz iki isteseniz.
şuraya buraya götürün ,bu da sizden olsun gibi.
bunu herkes yapamaz tabi ama bir iki deneseniz sonuç alabilirsiniz gibi geliyor.
eşim abisini kırmak istemiyor..
yoksa onunda bu durum hoşuna gitmiyor..
ama biz bu tarz söyleyemeyiz ki:(
hani benimde öyle çok yüzüm tutmaz..

eşim abisini kırmak istemiyor..
yoksa onunda bu durum hoşuna gitmiyor..
ama biz bu tarz söyleyemeyiz ki:KK43:
hani benimde öyle çok yüzüm tutmaz..
bu şekilde şakalaşırken siz de araya sıkıştırıvereceksiniz bu kadar basit.
sonuçta açıkça konuşulacak bir mevzu değil bu.direk ipleri koparırsınız gerek yok.
ama ima yollu çok ta güzel hallolur.
zorlansanız da bi deneyin derim ben.
böyle kendinizi yiyip bitireceğinize daha kolay olmaz mı:))

ben diyorum çoğu zaman zaten ama bu seferde eşimle papaz oluyoruz..
ayrıca kk da ne kadar doğru yönlendiren varsa da bir o kadarda gaza getirende var..
Yönlendirme diye bir şey yok bence. Fikir söyleme diye bir şey var.
Sen her söyleneni dikkate alıp hayata geçirirsen çıkamazsın zaten işin içinden.
Kendine uygun olanları alacaksın.
Burada oldukça fazla bakış açısı var ve bazen senin olayların içinde olduğundan dolayı göremediklerini görebiliyor insanlar. Ama bakış açısı farkıyla. Bunu ayırt etmek sana kalmış.

ben konu sahibine tamamen katılıyorum.
İnsan dediğin verici olur
hep bana hep bana diyen insanlardan gına geldi
şımartmayın şunları
artık bu tür insanlara tahammülüm yok
insanlar eşek gibi çalışsın bu türler de hep başkasının sırtından geçinsin
oh ne ala memleket .
haklısın arkadaşım

Bir düşünün geriye doğru hiç mi size hediye getirmiyorlar tatillerden vs ya da hiç mi birşey ısmarlamıyor? En yakın tarihli ve en büyük jestlerini paylaşın bizimle, bana söylediğiniz kadar Abes bir sömürü ilişkisi yoktur gibi geliyor iyi anlaşan iki kardeş arasında.

şımartmayın şunları
oh ne ala memleket .
haklısın arkadaşım
harfiyen katılıyorum size..hep bana hep bana nereye kadar.siz çalışın alın edin onlar üstüne konsun nede olsa çalışıyo bidaha alır yapar vs...sinir oluyorumm böyle şeylere.abisi kardeşi diye eşiyle can ciğer kuzu sarması olmak zorunda değilizzzzz

Bir düşünün geriye doğru hiç mi size hediye getirmiyorlar tatillerden vs ya da hiç mi birşey ısmarlamıyor? En yakın tarihli ve en büyük jestlerini paylaşın bizimle, bana söylediğiniz kadar Abes bir sömürü ilişkisi yoktur gibi geliyor iyi anlaşan iki kardeş arasında.
oluyor maalesef arkadaşım işin içine maddiyatçı ve cimri bir eş girince anaylada danaylada oluyor

şımartmayın şunları
oh ne ala memleket .
haklısın arkadaşım

teşekkür ederim fikriniz için..

bir kere bana bir çakma spor ayakkabısı almıştı . Eşimde kızdı neden böyle çakma bişey aldın falan diye zaten eşim sonra parasını verdi abisine..
he birde tatillerde hep bizim arabamızı kullanıyorlar o yüzden de gelirken eltim bana ipten yapılma bir bileklik almıştı
bu arada arabamızla 2 kerede kaza yaptılar.. Ve bize sağolsunlar 1300tl masraf cıkardılar..

harfiyen katılıyorum size..hep bana hep bana nereye kadar.siz çalışın alın edin onlar üstüne konsun nede olsa çalışıyo bidaha alır yapar vs...sinir oluyorumm böyle şeylere.abisi kardeşi diye eşiyle can ciğer kuzu sarması olmak zorunda değilizzzzz
aynen öyle
bize diyorlar ki siz çok lüks yaşıyorsunuz..
yaşıyorsak yaşıyoruz sana ne diyorum içimden..

bu hafta eşimle cem yılmazın filmine gittik
akşamında da kv deme gittik oturmaya kaynımlar da oradaydı filme gittiğimizi duyunca bozuldu baya bize neden haber vermediniz diye..
Eşimde abi bilet alırız gideriz hep beraber başka filme dedi
kaynım da hemen tamam alın siz biletleri, bizde eşimle geliriz falan dedi..
Bir de patlamış mısırlarda senden dimi yoksa gelmeyiz falan diyor..
Eltim de buna kıs kıs gülüyor..
Ben eltimi hiç sevmiyorum inanılmaz para göz ,kuruş sıçratmaz ve cidden hiç bir şekilde ne benle ne kv asla konuşmaz
Siz olsanız eşiniz için bunlara katlanırmısınız?

Not: Özür dilerim ben eksik anlattım baya olay bilet ve mısır almak değil
Olay bunların her saniye bizi yolma çabalarında..
Kendileri 5tl bile asla harcamazlar.. Ama bize sürekli ay onu yapalım bunu yapalım ama bizi evden siz alın vs derler..
Açık açık karı koca baş başa vakit geçirmek istedik ne var bunda yahu deyin. Ismarlama mevzusundada canınız bu kadar sıkılıyorsa patlamış mısırlar bizden kolalar sizden olacak gideriz neden olmasın deyin. Ne var yahu bunlarda vermeniz gereken cevapları verin canınızı sıkmaktansa :110:

Açık açık karı koca baş başa vakit geçirmek istedik ne var bunda yahu deyin. Ismarlama mevzusundada canınız bu kadar sıkılıyorsa patlamış mısırlar bizden kolalar sizden olacak gideriz neden olmasın deyin. Ne var yahu bunlarda vermeniz gereken cevapları verin canınızı sıkmaktansa :110:
haklısınız ama ben bir anda böyle şeyler diyemiyorum..
eşimde aynı benim gibi..
birde olay bu değil aslında hani bi sürü şey olur da gidip en ufacık bir şeye tepki verilir ya işte benim durumum tamda bu..
gereken yerde gerektiği tepkiyi veremiyorum..

teşekkür ederim fikriniz için..

bir kere bana bir çakma spor ayakkabısı almıştı . Eşimde kızdı neden böyle çakma bişey aldın falan diye zaten eşim sonra parasını verdi abisine..
he birde tatillerde hep bizim arabamızı kullanıyorlar o yüzden de gelirken eltim bana ipten yapılma bir bileklik almıştı
bu arada arabamızla 2 kerede kaza yaptılar.. Ve bize sağolsunlar 1300tl masraf cıkardılar..

Çok fena ya böyle yapıp bir de üzerine organik reçel mi istiyorlar sizden? Aranızda ciddi bir gelir uçurumu yoksa çok ayıp, resmen enayi yerine koymaya çalışıyorlar sizi. Aranızda maddi açıdan fark varsa da ayıp ama en azından daha kabul edilebilir, onlara koymaz vs. Diye düşünüyorlardır belki.

Çok fena ya böyle yapıp bir de üzerine organik reçel mi istiyorlar sizden? Aranızda ciddi bir gelir uçurumu yoksa çok ayıp, resmen enayi yerine koymaya çalışıyorlar sizi. Aranızda maddi açıdan fark varsa da ayıp ama en azından daha kabul edilebilir, onlara koymaz vs. Diye düşünüyorlardır belki.
hayır durumları çok iyi sadece eltim ben ve eşimin maaşının 2 katını alıyor..
Zaten durumları olmasa inanın gıkım çıkmaz..

haklısınız ama ben bir anda böyle şeyler diyemiyorum..
eşimde aynı benim gibi..
birde olay bu değil aslında hani bi sürü şey olur da gidip en ufacık bir şeye tepki verilir ya işte benim durumum tamda bu..
gereken yerde gerektiği tepkiyi veremiyorum..
Vermezseniz tepenize çıkarlar ama tepki veremediğiniz için öyle davranıyorlar. Bunlar yaşansın istemiyorsanız tepki vermek için kendinizi şartlayın. Yada bu kadar canınızı sıkıyorlarsa görüşmeleri baya bir seyreltin, pek görüşmeyin.

Vermezseniz tepenize çıkarlar ama tepki veremediğiniz için öyle davranıyorlar. Bunlar yaşansın istemiyorsanız tepki vermek için kendinizi şartlayın. Yada bu kadar canınızı sıkıyorlarsa görüşmeleri baya bir seyreltin, pek görüşmeyin.
biz özellikle o pazar günü kv gidiyor diye gitmiyorduk aslında. Ama artık oda c.tesi geliyor ve biz gelirken de arayıp yok baklava al 1 kilo ama madodan olsun bilmem ne diyor . Eşimde bana soruyor sakıncası varmı diye bende surat beş karış yok diyorum. Ama inanın ben utanıyorum eşime hayır yok demeye..

Back