Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19
kızlar ben indirdim filmi sabaha karşı (prensesinuykusuyum tekrar saol canımm) ama sabahladım bugün ve uykulu halimle izlemek istemedim, yorum yapıyoruz kafam bulanıkken detayları atlamak istemedim. Birazdan uyurum, yarın da giremem, pazar yada pazartesiye kalcak benim yorumum :sinifsinif:

bende sana hiç uyumazmısın diye sorucaktım :)uyu hemen yazık değilmi sana kuzum . uykulu halinlede izleme ztn durağan bi film yerimseniben

prensesimm uyumıcam dedim ya sabaha kadar gözlerim kapandı yaaa
çok uykum vardı hala da uyumadım, o halimle de izlemek istemedim.
Daisy nin director's cut versiyonunu izledim, ondan da bişey anlamadım haliyle :sinifsinif:

prensesimm uyumıcam dedim ya sabaha kadar gözlerim kapandı yaaa
çok uykum vardı hala da uyumadım, o halimle de izlemek istemedim.
Daisy nin director's cut versiyonunu izledim, ondan da bişey anlamadım haliyle :sinifsinif:

iyi yapmışsın kuzum ,ayık kafala izle daha iyi olur. ya daisynin director's cut versiyonu nasıl Asminde bahsetmişti değişik bi versiyonu daha olduğundan bulamadım ben :sinifsinif:

iyi yapmışsın kuzum ,ayık kafala izle daha iyi olur. ya daisynin director's cut versiyonu nasıl Asminde bahsetmişti değişik bi versiyonu daha olduğundan bulamadım ben :sinifsinif:

ya torrentını buldum ben o şevkle geç indi biraz, kenarda duruyodu. Ya prensesim ben dinç olmadığım için mi algılayamadım bilmiyorum, öyle değişik hoş bi detay bulamadım. Filmde olmayan karşı tarafın düşünceleri falan var, mesela kızın ilk aşık olduğu adamın tarafından anlatıyo :sinifsinif: ki bence gereksiz sahnelerdi. Aman bilmiyorum kafam karman çorman, anlatamıyorum bile -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
Ben gidip yatıyım en iyisi, öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

aaaa directors cut ne farki varmis orjinalinden cok merak ettim theshe anlatirmisin accicik :)

Kızlar ben filmi soğutmadan hepten yazayım bari yorumumu :)))

bilindik bir öykü ,benzer filmler mevcut ama Slind Blade i bugüne kadar izlediklerimden ayıran filmin işlenilişi olmuş. yalın ,naif bir anlatım. Çok fazla iniş çıkışlar yapılmamış ,sadece izleyeni ağlatmak için birtakım klişelere girilmemiş (ki yapılabilirdi) bazı yerleri kendimi kötü hissettirdi ,bazı yerlerse gülümsetti ben bu tarz hikayelerde hep hayata bakış acımı gözden geçiriyorum en azından etkisi geçene kadar .Karl' ın fıkrayı kendince anlatması beni çok güldürdü. Billy Bob Thornton'un oyunculuğu hakkında yorum yapmaya gerek varmı bilmiyorum ,mimikleri ses tonu enfesti.Bunların dışında müziklerde dikkatimi çekti ,son sahnelere doğru giren solo sahneye cuk diye oturmuş .soundtrackini arşive eklemek lazım .bu arada afişteki sözde şimdi daha bi mana kazandı "sometimes a hero comes from the most unlikely place ":)

Filmin en etkileyici repliğinide yazayım bari :)

Frank : Hiç aklından kendini öldürmek geçti mi, Babamın yaptığı gibi?

Karl : Bu konuda biraz kafa yordum. ıncil bunu yasaklıyor.Eğer yaparsan, mahşere gidermişsin. Bazıları 'cehennem' der. Ben 'mahşer' derim.

Frank :ıncil, insanları öldürenler.için de aynısını söylüyor.

Karl :Evet, bayım.
Sanıyorum öyle.

bu sefer zamanında seyredemicem sanırım tam indiriyordum koçiş sonra indir dedi online izlicek sitede bulamadım :KK43:(
yarın gece tekrar denicem. pazar gecesi ben açıyorum sanırım yeni anketi buralarda olursanız yardım ederseniz sevinirim.

kızlar bittorrent kullanan varsa isohunt.com adlı siteden indirebilirsiniz benimkisi çok kısa bir sürede indi, rapidle falan uğraşmayın eğer torrentiniz varsa, yoksa da bence goolge'a bittorrent download yazıp indirin, beklemediğinize değmez yani bir gece uyurken açık bırakmanız yeter, sabha inmiş olur. prensesim yormunun için çok saol opuyorumnanaktan ben de çocuğun üvey babasının yani Dwight Yoakam'ın olduğu sahneleri çok sevdim, gülsem mi ağlasam mı bilemedim gerçekten ilgniç bir tipti.. filmi herkes izlesin sonu hakkında bir kaç yorumum olacak şimdi yapmiim..

kızlar bittorrent kullanan varsa isohunt.com adlı siteden indirebilirsiniz benimkisi çok kısa bir sürede indi, rapidle falan uğraşmayın eğer torrentiniz varsa, yoksa da bence goolge'a bittorrent download yazıp indirin, beklemediğinize değmez yani bir gece uyurken açık bırakmanız yeter, sabha inmiş olur. prensesim yormunun için çok saol opuyorumnanaktan ben de çocuğun üvey babasının yani Dwight Yoakam'ın olduğu sahneleri çok sevdim, gülsem mi ağlasam mı bilemedim gerçekten ilgniç bir tipti.. filmi herkes izlesin sonu hakkında bir kaç yorumum olacak şimdi yapmiim..

yaşasın malicecim tşkler ayarlamıştım sabah kadar gelmiş hemde iki tane :)))sanırım benim sitede sorun varmış
bi göz attım seyretmiştim( unutmuşum ama )çok güzel bir filmdi akşamı iple çekeceim..

kesinlikle çok ilginç bir tipti kötü mü iyi mi karar veremiyorsun... Bunlar bahçeye sahne koyudular ya içim gitti kuzum .bizimde bi grubumuz olsada bahçemizde çalsak :) arapşükrünün ordaki ev bile olsa yeter ,aklıma hemen o geldi :KK70:

Masumiyetide izledim az önce ama yok kesin karar verdim Zeki Demirkubuzun filmleri bana göre değil :) Aslında başlarda hoşuma gitti Kader filmide kafamda şekillenince filmi sevmeye başladım sonra Haluk Bilginer gitti film benim için bitti:) tek bir sahnesinden haz aldım oda Bekirle Yusuf arasında geçen konuşma ,orası güzeldi etkileyiciydi.
Birde takıldığım birşey var Derya Alaborayla Vildan Atasever arasında hiç bir benzerlik yok, gözlerine kadar farklılar bence kaderde ona dikkat edilseymiş çok daha güzel olurmuş

Masumiyetide izledim az önce ama yok kesin karar verdim Zeki Demirkubuzun filmleri bana göre değil :) Aslında başlarda hoşuma gitti Kader filmide kafamda şekillenince filmi sevmeye başladım sonra Haluk Bilginer gitti film benim için bitti:) tek bir sahnesinden haz aldım oda Bekirle Yusuf arasında geçen konuşma ,orası güzeldi etkileyiciydi.
Birde takıldığım birşey var Derya Alaborayla Vildan Atasever arasında hiç bir benzerlik yok, gözlerine kadar farklılar bence kaderde ona dikkat edilseymiş çok daha güzel olurmuş

ayy yavrum sıktı mı seni yine zeki demirkurbuz :teselli: evet haluk bilginer gidince hakikaten bir tekliyo film ama benim yine de hoşuma gitti çok hatta onu izlediğim pazar sabahını hala unutamıyorum neden o kadar etkiledi bilmiyorum ama iyi ki de kaderi daha önce izlememişim, belki ben de senin gibi düşünürdüm o zaman, çünkü beklentisiz ve öylesine açtığım bir filmdi ve karşılaştığım şey bütün duygularıma tecavüz etmişti tabiri caizse.. bir de sling blade de bahsettiğin bahçe sefası gerçekten çok keyifliydi yapıcaz onu bi gün prensesim, sandalyelerimize yaslanıp biralarımızdan yudumluycaz :içelim: adam çok şeker ve komikti bence ama yaa çok güldürdü beni, özellikle herkesi evden kovduğu sahnede bi tek çocuk annesi ve karl kaldığında "size evimden gidin dedim, buna saksocular ve gerizekalılar da dahil" dedi ya orda koptum resmen :roflol:

ayy yavrum sıktı mı seni yine zeki demirkurbuz :teselli: evet haluk bilginer gidince hakikaten bir tekliyo film ama benim yine de hoşuma gitti çok hatta onu izlediğim pazar sabahını hala unutamıyorum neden o kadar etkiledi bilmiyorum ama iyi ki de kaderi daha önce izlememişim, belki ben de senin gibi düşünürdüm o zaman, çünkü beklentisiz ve öylesine açtığım bir filmdi ve karşılaştığım şey bütün duygularıma tecavüz etmişti tabiri caizse.. bir de sling blade de bahsettiğin bahçe sefası gerçekten çok keyifliydi yapıcaz onu bi gün prensesim, sandalyelerimize yaslanıp biralarımızdan yudumluycaz :içelim: adam çok şeker ve komikti bence ama yaa çok güldürdü beni, özellikle herkesi evden kovduğu sahnede bi tek çocuk annesi ve karl kaldığında "size evimden gidin dedim, buna saksocular ve gerizekalılar da dahil" dedi ya orda koptum resmen :roflol:

belkide ben senin yüzünden çok büyük beklentiyle izledim kızım ,ağlıcaksın falan dedin ,sen neresinde ağladın masumiyetin söyle bakayım bana :))))) halbuki bende çok kolay ağlarım filmlere . Donni Brascodan sonra ağladım hüngür hüngür en son .

yapalım malicem yaa süper olur , beni rüya alemine soktun yemin ederim, bekliyorum seni gel bursaya :içelim:
adamın o lafı harbiden komikti ya valla film çok güzeldi iyiki izlemişim alkisalkisalkis

izledim geldimmm...

çok beğendim diebilirim rahatlıkla.. özellikle oyunculuklar süperdi ( billy bob thornton hakkını fazlasıyla vermiş rolünün) konu sıradışı değildi, ama işleniş şekli duyguların verilişi gerçekten etkileyiciydi..
ayrıca diyaloglar çok hoşuma gitti ya, saflık mı vardı desem yoksa başka bişemi bilemedimkaydirigubbakcemile3

çoğu zaman bi filmin ne anlattığından ziyade nasıl anlattığı çekio beni filme, ve burda da aynı şeyle karşı karşıya kaldım..

daha önce nası farketmemişim bu filmi şaştım doğrusu, malicem ellerine sağlıkkk sayende güzel bi film izledimopuyorumnanaktan

buarada oscarlarını haketmiş, helali hoş olsun diorum kaydirigubbakcemile3

X