Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19
neyseki bulmuşsun asminim :KK70: linki banada verde yüklediğim sürümün altına koyayım sorun yaşayanlar olursa. 3müz aynı yerden indirdik ben sorun yaşamadım . TheShe ikinici cd de yaşamış sorun sen ilk cddenn itibaren .kafamkarıştı yeminle :))

sahrud canım sen hala filmi bitiremedin mi :) böyle filmmi izlenir yahuuuu ben film izlerken biri yanımda çıt yapsın sinirleniyorum ki birde yarım yarım izlemek , hiç haz alamam ben öyle izlemekten :sinifsinif: Bu arada annesi konusunda haklısın cnm :)

sahrud canım sen hala filmi bitiremedin mi :) böyle filmmi izlenir yahuuuu ben film izlerken biri yanımda çıt yapsın sinirleniyorum ki birde yarım yarım izlemek , hiç haz alamam ben öyle izlemekten :sinifsinif: Bu arada annesi konusunda haklısın cnm :)

Ah bi bilsen ne haldeyim
Annem arıyor bi yandan kızım kardeşine ulaşamadım seni aramadı mı
Babam arıyor diğer yandan iyi bişeyler söyle annene sakinleşsin
Allah kavuştursun diyenleri saymıyorum bile
Sürekli gözüm telefonda kardeşimden haber var mı diye
Diyarbakır Şırnak karışmış kardeşim şuan oralarda bi yerde
Tek gözüm haberlerde ama neyse ki
Bu trafikte filme adapte olabiliyorum
Bende normalde bu şekilde film seyredemem ama bu seferlik böyle oldu

cnm anlıyorum çok haklısın ama zorlamanında bir anlamı yokki. bende böyle durumlarda asla açıp film izleyemem . hem film sıkar ,hemde güzel filmlere yazık olur kuzum. Seni çok iyi anlıyorum ama zorlama kendini yani ,herkes izleyecek diye bir zorunluluk yok asla

Kesinlikle katılıyorum
İlgine anlayışına da teşekkür ediyorum ama
Oyalanmak iyi geliyor canım
Zaten anketi gördüğümden beri film ilgimi çekmişti
Hatta oylama sonuçlanmadan indirmiştim filmi
Konsantre olamasam zaten izlemicem ama
Film kendine çekiyor

prensesim yaa meleğim benim herkesin sorunuyla ilgilenmişsin :1hug: kızlar çok afadersiniz ya ben altyazı işinin bu kadar sorunlu olabileceğini tahmin etseydim inanın koymazdım ankete falan :1no2: ben hep divx şeklinde film izlediğim için bu 1. cd 2.cd karmaşısı olabileceği aklıma gelmedi hiç. izlemek zorunda hissetmeyin kendinizi lütfen, eğer olmuyorsa boşverin heralde çok sıkar insanı sürekli altyazıyla uğraşarak film izlemeye çalışmak :bbo:

aynen canım ya benim film izleyebilmek için iyice konsantre olmam gerekiyor asla böle böle izleyemem hatta mümkünse yanımda kimse olmasın varsa da hiç konuşmasın :)
ben tek cd indirmiştim torrentten ama ona rağmen uyumlu altyazıyı bulamadım malesef sinir ola ola izledim :sinifsinif:

filmi bitiremedim malum alt yazi sorunlarindan iyice sinir basti ve kapadim..
ilk cd yi izledim ve diyebilirim ki aslinda guzel bir film.. tabi ben bir sonuca vardiramadigim icin tam bir yorum yapamiyorum..
guzel cumleler var.. ama sey de var klasiklesmis sorunlar.. anne babasinin dislamasi sonuc yalniz bir cocukluk akil durumu ndeniyle dalga alnmis bir cocukluk ve tum bunlar bir ihanetle birlesince de kacinilmaz son.
bu acidan klasik bulsam da cocukla karl in yakinligi guzeldi. sanirim ikinci bolumde iletiismleri biraz daha iyi olacakti..
kusura bakmazsin umarim malice cim ama inan ilk defa bir film icin bu kadar alt yazi sorunu cektim ve bu kadar ugrastim.
ingilizceleri daha anlasilabilir olsa ve bu kadar cok kufur etmeseler inigilizcee de izlerdim denedim ama baktim anlamiyorum kapadim sonunda..
onerin icin yine de tesekkur ediyorum.

bende asmin gibi aynı drumdayım ilk yarı tamam ikinci yarıyı seyredemedim. bu gece tekrar denicem olmazsa kiralıcam bu haftaiçi bulabilirsem.
filmi bitirip öyle yorum yapmak istiyorum...
bu arada anketi ne zaan açmam gerekiyor???

kızlar bekledim bekledim kimse gelmedi. niye kimse online değil ???kaçırdığım bişimi var.
neyse anket açmayı bilmediğimden anketi açamadım bakındım durdum.yarın bana yardımcı olursanız sevinirim...

canm 1 gun daha bekle istersen yorum yapmamis olanlar hala var sanirim.. digerleri de ne zaman acilmasi konusnda fikrini belirtsin ona gore acarsin..

ben de 1-2 saate kadar izleyip yorumumu yazıcam, indirdiğim director's cut, 2 saat 27 dakika, ilk yarım saatini izleyebildim bugün ne yazık ki :gitme:

bende asmin gibi aynı drumdayım ilk yarı tamam ikinci yarıyı seyredemedim. bu gece tekrar denicem olmazsa kiralıcam bu haftaiçi bulabilirsem.
filmi bitirip öyle yorum yapmak istiyorum...
bu arada anketi ne zaan açmam gerekiyor???

canim benim yarin acman gerekioo sanirimm

Filmi bitiremeyenlerdenim :sinifsinif:
Şimdilik yorumumu yapayım
Ama mutlaka o sorunu halledip seyredicem
Çünkü çok ilgimi çekti
Gerekirse alt yazıları saniye saniye tekrar yazıcam :1ninca:
Ama seyredicem

Karl'ın filozof gibi duruşuna küfürler havada uçuşurken bile umursamaz tavrına hayran kaldım CADIARZU
Filmin başında gazeteci kıza anlatımından çok etkilendim
Zaten o anlatım filme bağladı beni
Sonrasında Frankin babasıyla ve annesiyle ilgili konuşması
O yaşta bi çocuk için çok etkileyiciydi
Ayrıca oyunculuklar çok güzeldi
Anneye çok sinirlendim çocuğunun önünde yaşanan rezilliklere izin verdiği için :eek:klava:
Sonunu çok merak ediyorum ama yorumları okumuyorum
Çünkü inat ettim ben bu filmi seyredicem :kahve:

hay allahım kızlar ben indiremedim filmi yok yok presesesim senin dedigin uye oldum filmi indirmek için ama film hata verdi ...arkadasa soyledim onunla araştırdık bir tane bulduk onuda rapid. yogunlugundan indiremedim bizim buradakı dvd sordum onda da yok ...napcam kızlar offf sinir oldum

X