Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19
ellerine saglık presesesim sende bizim için baya ugrastın kuzum kocamannnnnn optum seni guzelimm

bende asmin gibi aynı drumdayım ilk yarı tamam ikinci yarıyı seyredemedim. bu gece tekrar denicem olmazsa kiralıcam bu haftaiçi bulabilirsem.
filmi bitirip öyle yorum yapmak istiyorum...
bu arada anketi ne zaan açmam gerekiyor???

kızlar bekledim bekledim kimse gelmedi. niye kimse online değil ???kaçırdığım bişimi var.
neyse anket açmayı bilmediğimden anketi açamadım bakındım durdum.yarın bana yardımcı olursanız sevinirim...

kızlar bakın arkadaşımız bunu yazmış sıra onda sanırım
anketin nasıl açıldığını anlatalım da açsın bu akşam
ben şimdi çıkıyorum o nedenle yazamıcam :sinifsinif:

Son düzenleme:
ben yazayım hemen allegriam,
şimdi mayalihamurcum önce sinema tiyatro bölümüne gelip yeni konu aç diyorsun, sonra mesaj kısmına ne yazmak istiyorsan işte filmlerinin tanıtımını kendi yorumlarını her ne yazmak istiyorsan onları yazıyorsun, daha sonra sayfanın en altlarına doğru hatta en altında anket aç diye bir seçenek var, evet anket açmak istiyorum kutucuğunu işaretliyorsun, anket seçeneği 4 yazıyor zaten onu değiştirmene gerek yok, sonra tamama basıyorsun ya da her ne yazıyorsa şimfi unuttum. sonra karşına anket seçeneklerini isimlendirme çıkacak, seçeneklere de filmlerinin adını yazıyorsun tamamdır

slingbladeSPLASH.jpg

Evet
Ay ben filmleri dikkatli izliyorum sanıyodum.
Kolayı kaçırmışım, kavanozdan fıstık ezmesi sıyırmayı da kaçırmışım.
Anlamadım valla :umursamaz:

malicecim yukardaki yazını yeni gördüm. şimdi o kadarını anladımda afişi nasıl eklicem boş sayfaya

X