Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19
Kızlar oldu galiba
İleri zamanlarda pürüz çıkar mı bilmiyorum ama şimdilik halloldu
Aslında gençken kayan alt yazıları ayarlıyordum
Ama şimdi aklım kardeşimde
Ayarlamaya çalıştıkça daha çok bozuldu
Ama bi uyan alt yazı buldum gibi
Malice üzülme filmle o kadar uğraştım ki iş inada bindi
Üstelik anket zamanında bu film seçilse diye çok hevesliydim
O yüzden hiç sorun etmiyorum

Kızlar oldu galiba
İleri zamanlarda pürüz çıkar mı bilmiyorum ama şimdilik halloldu
Aslında gençken kayan alt yazıları ayarlıyordum
Ama şimdi aklım kardeşimde
Ayarlamaya çalıştıkça daha çok bozuldu
Ama bi uyan alt yazı buldum gibi
Malice üzülme filmle o kadar uğraştım ki iş inada bindi
Üstelik anket zamanında bu film seçilse diye çok hevesliydim
O yüzden hiç sorun etmiyorum

canim benim iyiseyirler

bende de altyazı gözükmedi, Divx subtitle player diye bir program indirdim, tam bitiremedim filmi malesef ama hiç değilse sorunumu çözdüm.

hayir canim 1. cd deyim daha 15 dakka anca izledim ama sorunu duzeltemiyorum. 5 taneden fazla alt yazi denedim ama uymuyor bir turlu.

kızlar indireli çok oldu ama ben hala izleyemedim
ben bu arada benim haftamdan korkuyorum ya
bir kaç arkadaş var maşallah izlemedikleri film yok..geneli öyle zatende..nasıl seçeceğim ne yapacağım bilmiyorum..

asmincim bana indirdiğin filmde altyazının gözükmesi gereken ilk saniyeyi (salisesiyle) ve son saniyeyi söylersen bir de filmin kaç fps söylersen ayarlayiim istersen

çok üzüldüm yahu herkes sorun yaşamış altyazıda :sinifsinif: halbuki her bir sürümüne uygun bir sürü altyazı var nette. ben yaşamadım sorun :/

isin enterasan yani bsplayer alt yaziyi algilamiyor bile hadi onda izliyim dedim..
sizin senkronlama isi ile hallediyim dedim yok o da olmadi kaydettigim bicimde calistirmiyor.
valla sinir basti beni yahu.

divxplanettekilerin hepsini denedin mi kuzum? TheShe bs playerda 60 saniye ileri alarak 2. cd deki sorunu çözmüş,ilk bölümdede sorun yaşamamış. işin ilginci ben hiç bir yerinde sorun yaşamadım ki kendi uploadımdan indirdim doğal olarak .dikkat ediyorum altyaza çok fazla. ama bu 2 cdlik filmlerde hep bu sorun oluyor çok sinir bozucu

iste sorun da zaten o canim ben basindan beri sorun yasiyorum. alt yazi surekli geride kaliyor.. ileri aliyorum diger bi konusmaya gectiginde yine geride kaliyor.
sende mi bsplayer de izledin nerde izledin sen?
senin linklerinden indirdim ben de ustelik.

iste sorun da zaten o canim ben basindan beri sorun yasiyorum. alt yazi surekli geride kaliyor.. ileri aliyorum diger bi konusmaya gectiginde yine geride kaliyor.
sende mi bsplayer de izledin nerde izledin sen?
senin linklerinden indirdim ben de ustelik.

ben dvd de izliyorum filmleri. indirdim divxplanetteki 3. altyazıyı denedim oldu .direk dvd ye çektim . bunu bi denermisin kuzum?

http://.com/files/320365839/_24172_Sling_Blade_25fps_2CD_Turkce_SubRip_DiVXPlanet

aramalarim sonucu bi tane adam gibi alt yazi bulabildim sonunda cok da farkli bi yerden hic kullanmamistim o siteyi..
sorun yasayan varsa linki vereym burdan

prensescim divxplanettekilerin hepsini denedim. dusun 5 bucuktan beri alt yazi sorunu ile ugrasiyorum denemedigim sey kalmamisti :)

Sakin rahat filmi izlerken
40.ıncı dakikaya geldiğimde Frank'in annesine sinir oldum
Aslında sinir bozan Doyle ama ona fırsat veren anne daha çok sinir bozucu
Adam kötü konuşmaya başladığında adamı susturmak yerine
Çocuğu odaya sepetliyor
Neyse aklımdayken yazayım dedim
Devam edeyim sonra yorumumu kesintisiz yaparım

X