Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19

çok güzel bir detay yakalamışsın ya , harikasın çok anlamlı

kız ben onu uyduruyo da olabilirim, hani lisede esebiyat dersinde serveti fünun da hoca bi şiir okurdu kim ne anladı derdi, parmak kaldırırdın sayardın sayardın bilmiş tavırlarla sonra otururdun hoca alakasız bişey söylerdi de g.t olurdun ya usulca, sen bu kritiğime katılmasaydın aynen onu yaşıycaktım işte :1ninca: bu arada değinmeden geçemiycem kaç gündür pump it modundasın aklıma bruce willis'in duşa girdiği sahneyi getirip abdesimi kaçırıyosun laelaelaelaelae

kız ben onu uyduruyo da olabilirim, hani lisede esebiyat dersinde serveti fünun da hoca bi şiir okurdu kim ne anladı derdi, parmak kaldırırdın sayardın sayardın bilmiş tavırlarla sonra otururdun hoca alakasız bişey söylerdi de g.t olurdun ya usulca, sen bu kritiğime katılmasaydın aynen onu yaşıycaktım işte :1ninca: bu arada değinmeden geçemiycem kaç gündür pump it modundasın aklıma bruce willis'in duşa girdiği sahneyi getirip abdesimi kaçırıyosun laelaelaelaelae

sdhjjfjhfdlfjfnluhfh :roflol: of öldürdün beni ya :roflol:

Senin bulduğun ayrıntı güzel ,o ayrıntıya eklediğin anlam güzel bence yönetmen bunu düşünmemiş olsa bile Karl ile birebir uyuyor tanımın .süpersin.

bruce :roflol:

Kardeşim gitti zaten canım
Bigün sınava girdi 3 gün sonra yeri belli oldu
Biz daha Şırnak fikrine alışamadan ertesi gün yola çıktı
Apar topar teslim olmak zorunda kaldı
Herşey çok çabuk oldu
Çantasını bile son dakkada koştura koştura hazırladık
Bide işin kötüsü onun yola çıktığı gün parti kapatıldı
İstanbulda otobüs durdurup yaktılar içinde kız yanarak can verdi
İnsanın aklına neler geliyor bi bilsen

sharud böyle olumsuzlukları düşünüp kendini üzme lütfen .göreceksin günler su gibi akıp gidecek .kardeşinde sağ salim gelecek yanınıza . canım benim bende sevgilimi askere gönderirken çok endişeliydim sürekli ağlıyordum ama neyseki bitti gitti ,her şey yoluna girer yeterki sen olumlu düşün.

Kızlar sağolun çok incesiniz
Ben şu filmi bi seyredeyim de hem kafam dağılsın
Hem yorumumu yapayım
Sevgiyle kalın

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

haklısın kuzum I am Sam tadı var Forrest Gump tadıda var ama Forrest çok daha süslü ve dolu dolu bir film . eğer izlemediysen Forrest Gump mutlaka izlemelisin benim hayatımın filmlerinden :)

Ya ben sinemada izledim gibi hatırlıyodum forrst gump ama yapım yılına bakınca mümkün değil sanırım, 15 senelik film akannehir İzliycem canım, hemen bugün indiriyim ben, adını çok duyup izlemediğim filmlerden olcak sanırım bu da.

canım katılıyorum küçük çocuk çok tatlı ve samimiydi.. karl'ın allright then demesi gerçekten kulaklara kazınır cinsten. filmin sonu az çok belliydi zaten karl o garaja taşındığından beri, yani kaçınılmaz sondu bi yerde ama başka türlü de bağlanamazdı heralde.. herkes izledikten sonra kafamızdaki sonu yazıp tartışırız diye düşündüm :1rolleyes:

kız neresini grand torino'ya benzettin de bakem :1ninca: sonu hakkında ben de muallaktayım aslına bakarsan ama dediğim gibi başka türlü ne olabilirdi ki CADIARZU prensesim forrest gump mükemmel bir film ama herşeyiyle tam bir gişe filmi olduğunu düşünüyorum o yüzden sling blade ile pek bir bağlantılarını da kuramadım açıkçası sen söyleyene kadar aklıma gelmemişti :kedi: forrest'ın dolu dolu olmasının sebebi içerdiği mesajlar bence (gerek siyasi gerek toplumsal) ama sling blade ahlak kavramını mesaj vermeden açıklamaya çalışmış bence, bir de "dead man walking" havası gördüm ben gamyoncuiremsu bir de filmin sonunda karl'ın mutfağa gidip fıstık ezmesi kavanozuna bıçağı sokuş şekline dikkat ettiniz mi, billy bob'un zekasının bi kanıtıydı bence

Yaa cicim çocuk için kendinden vazgeçmedi mi.. Gran Torinoda amcamız aileyi kurtarmak için kendini öldürtmüş, o çeteyi cezaevine göndermişti. Burda abimiz yine aileyi kurtarmak için öldürüyor, kendisi hastaneye geri dönüyor. Bilmem ben öldüreceğini anladığım adan itibaren hep gran torino ile bağlantı kurdum :1rolleyes:
Bir de kavanoza ben de dikkat etmemiştim, bu da güzel bi detay, ben karlın kesinlikle zekasında sorun olduğunu düşünmedim zaten yerimseniben

Kardeşim Siirt Eruhta o itlerin ilk karakol basıp asker şehit ettiği köyde öğretmendi
Köyün tamamı açık açık terörü destekliyordu
Taciz ateşine maruz kaldı
Evi taşlandı Takip edildi
Yolda durduruldu sözde kimlik sorgulaması yapıldı
1 Yıldır çekmediği kalmadı
Açılım barış dağdan inme hepsi palavra
Şimdi Irak sınırına gönderildi
Annem bi kaç ay önce beyin ameliyatı geçirdi
Ağlaya ağlaya beynine zarar veriyor
Aslında kafam dağılsın diye filmi seyretmeye çalışıyorum ama aklımı veremiyorum
Ya konunun dışına çıktım kusuruma bakmayın ama çok doluyum

Ay şu yazıyı okurken o kadar kötü oldum ki, hala tüylerim diken diken. Allah yardımcınız olsun, ben bu tür olayları dinlemeye bile dayanamıyorum, haberleri bile izleyemiyorum bu yüzden. Ama siz güçlü olun ve iyi düşünün lütfen. Allah kardeşinizi korusun :Saruboceq:

izlemeyın nan forrest gump'ı,

ben koyacaktım onu anketıme :gitme:

korktugum sey basıma mı gelecek yoksam :nazar:

fılme gelınce, dokunan bır fılmdı ,bıttıgınde uzun bır sure sessız kalıp dusunuyorsun ,en azından bız esımle boyle yaptık ..:hulya:

Billy Bob Thornton müthiş bir oyunculuk sergilemiş..alkisalkisalkis

kizlar filmi sabah sabah izledim kahvaltida:))huzunlu bir film... konusu tanidik daha once islenilmis filmler mevcut ama yavas temposuna ragmen aile kavraminin hayatimizda ne kadar muhim yerde oldugunu vurguluor. film bitisiyle uzun sure sessiz kalip dusunmeme neden olmus, dunyada iyi insanlarin varligini hatirlatan, safligin iyiniyetin guzelligini ortaya koyan guzel bi yapim bence
benfilmlerin afislerinide yorumlayalim diorum sonucta birazda olsa etkisinde birakan filmlerin afisleri deilmi?>bu filmin filmle butunlestigini ne tarz biseyler izleyecigimizin on hazirligi olarak algiladim :)

sling-blade1_8859325.jpg
buda filmin baska afisi

Kızlar filmim bu özelliklere sahip
İnternetten indirdiğim 20ye yakın alt yazı
20.inci dakikada çörek konuşmasında kayıyor
Bidaha düzelmiyor
Düzeltmeye çalıştım ama hepten yamuldu
Elinde uyumlu alt yazı olan var mı acaba

15415.jpg

kizlar prensesin yuklemis oldugu filme uygun alt yazi bulabilen var mi 5 tane denedim sinir basti hpsinden de

directors cut final versiyonu vardı divxplanette onu indirdin mi canım?
filmi nerden indirmiştin sen?

Bir de alt yazıyla ben de çok sorun yaşadım.
Prensesin verdiği linkten indirdiyseniz divxplanetteki 3. 2 cdlik (yüzenbalığın çevirisi) alt yazıyı indirin 1. cd tam uyumlu, 2. cdde baştaki 1 dklık küfürleri vermiyor erken giriyor, bs player kullanıyorsanız, diğerlerinde oluyor mu bilmiyorum, 60 sn kadar ileriye almanız lazım.

asminim ben böyle izledim
2. cdyi bsplayerda 64 sn kadar ileriye almak gerekiyor başka sorun yok

yaaa kızlar çok üzülüyorum siz böyle altyazıda sorun yaşıyorum diyince filmin içine ediyodur eminim.. eğer hiçbir şekilde halledemiyorum derseniz, subtitle workshop programını indirip basitçe ayarlayabilirsiniz, filmin altyazısının çıkması gereken saniyeleri, ve son saniyleri yazıp senkronla diyorsunuz tüm yazıyı ayarlıyor

yaaa kızlar çok üzülüyorum siz böyle altyazıda sorun yaşıyorum diyince filmin içine ediyodur eminim.. eğer hiçbir şekilde halledemiyorum derseniz, subtitle workshop programını indirip basitçe ayarlayabilirsiniz, filmin altyazısının çıkması gereken saniyeleri, ve son saniyleri yazıp senkronla diyorsunuz tüm yazıyı ayarlıyor

evet bende genelde o programla senkron ediyorum

X