• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 6.hafta anketi =Magiclowe=

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6.hafta filmimiz hangisi olsun?

• Jeux D'enfants

OY: 12 60,0%
  • 21

OY: 3 15,0%
  • Shutter

OY: 3 15,0%
  • Death Race

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20
E

EU3

Ziyaretçi
YALNIZCA SİNEMA KULUBÜNE ÜYE OLANLAR OYLAYABİLİR..

evet kızlar işte filmler.. 2 tanesine daha önceden karar vermiştim, kalan 2sini 10dkda seçtim..
Gerçekten zormuş karar vermek, herkes birer sinemakolik olunca izlenmemiş film bulma ihtimali baya düşük kaydirigubbakcemile3 Umarım aralarından beğendikleriniz oluropuyorumnanaktan

Jeux D'enfants

Not: Belki bi çoğunuz izlemiştir ama anketime koymadan edemedim.. Çok çok sevdiğim Fransız filmlerinden biri...

Konusu : Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir. Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarınada engel olmaktadır.
jeuxxxx.jpg

21

Not: bana çok güzel vakit geçirten çok güzel sürükleyici bi film..

Konusu: MIT'de okuyan Ben Campbell'in tek hayali Harvard Tıp Fakültesi'nde okumaktır, okul parasını elde etmek için bursa başvurur, bir yandan da para biriktirmeye çalışmaktadır.

Bir gün derste öğretmeni Micky Rosa'nın dikkatini çekince, onun 21 takımına girmeye hak kazanır. Altı kişilik öğrenci takımı kart sayımı konusunda uzmanlaştırılmıştır, Las Vegas'ın kumarhanelerinde milyonlar kazanmaya başlarlar. Ancak hesapta olmayan şeyler vardır..

Ben Mezrich'in "Bringing Down the House" kitabından uyarlanmış olan film romanın okuyucularını hayal kırıklığına uğratmamış.
21aksiyonfilmi.jpg

Shutter

Not : Hem geriyor hem şaşırtıyor:1ninca:

Konusu : Genç bir fotoğrafçı olan Thun, kız arkadaşı Jane ile birlikte çektikleri fotoğraflarda bir takım gizemli şekillerin olduğunu farkederler. Büyük bir şaşkınlıkla olayın nedenini çözmeye çalışırlarken başka fotoğraflarda da benzer şeyleri görünce büyük bir korkuya kapılırlar.

Bu gizemli olayın gerisindeki nedenleri araştırırken Thun ve Jane'in öğrenecekleri bir gerçek vardır: Geçmiş, ne kadar kaçmak istesen de peşinden gelmeye devam edecektir.
shutterposter.jpg

Death Race
Not: Klasik yarış filmi sanmayın... çok farklı..

Konusu : Yakın zamanda, aşırı sanayileşme, yüksek nüfus artışı ve çılgın tüketim alışkanlıkları yüzünden dünyamız bir çöplük haline gelir ve tabi üzerinde zıvanadan çıkmış insan ırkı vardır.

Azılı suçlularla dolu bir hapishanenin yöneticileri para kazanmak için bir yol bulmuşlardır; bir çeşit gladyatör oyunu gibi, suçluları ölümüne yarıştırmak ve üzerlerinden para kazanmak.

Şiddet arzusu taşıyan ve ölümüne dövüş için yarışan bu mahkumların arasında üç şampiyonluk kazanmış otomobil yarışçısı Jensen Ames, öldürülemez ünvanıyla yöneticilerin hedefi olmuştur. İki seçeneği vardır: ya işlemediği bir cinayet yüzünden hapse atıldığı bu yerde kalacak ya da önüne çıkan her mahkumu öldürerek hayatta kalacaktır.

Ames’in yarışırken zorunlu olarak kullanması gereken demirden Frankenstein maskesi hazırlanmıştır...
Değişik ölüm şekilleriyle dikkat çeken film gerçekten sürükleyici.
deathraceposter.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ben senden böyle filmler çıkacağını tahmin ediyodum zaten, 4ü de çok güzel. Çok zorlandım ama Jeux D'efants diyorum, 21i izledim sadece ve hepsini de merak ediyorum zemuszemus

ben senden böyle filmler çıkacağını tahmin ediyodum zaten, 4ü de çok güzel. Çok zorlandım ama Jeux D'efants diyorum, 21i izledim sadece ve hepsini de merak ediyorum zemuszemus

gerçektenmi :kedi:

çok tşk ederim cnm, benim çok beğendiğim filmler.. umarım seninde hoşuna gider izlediğindeopuyorumnanaktan

21'i beğenmişmiydin buarada merak ettim?

Beğenmez olur muyum, süperdi. Söylemesi ayıp pokere ve blackjacke zaten ilgim vardır :kedi: Çok beğenmiştim.

Yine kapalı anket olmuş ama oy kullananlar hangi filmi seçtiğini söylüyo nasıl olsa, oylar yakın olursa öyle sayarız artık.

yalnız bu kadar olur 21 bende anketime koymayı dusunuyordum son anda hadi dedim bir tane daha tom hanks ın filmini koyayım =)

21 ve ölüm yarışını izledim diger 2 si arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersin cnm ?

kızlar pek begenir mi bilmıyorum ama ölüm yarışı süper film ben izlerken baya keyif almıstım

mukemmel filmler secmıssın magiclove cım opuyorumnanaktan

Beğenmez olur muyum, süperdi. Söylemesi ayıp pokere ve blackjacke zaten ilgim vardır :kedi: Çok beğenmiştim.

Yine kapalı anket olmuş ama oy kullananlar hangi filmi seçtiğini söylüyo nasıl olsa, oylar yakın olursa öyle sayarız artık.

benimde nişanlım senin gibi, o demişti izleyelim die, bayılmıştım dört köşeydim izlerkenkaydirigubbakcemile3

evet ya düzeltemiyorumda, acemiliğime geldi :gitme:

yalnız bu kadar olur 21 bende anketime koymayı dusunuyordum son anda hadi dedim bir tane daha tom hanks ın filmini koyayım =)

21 ve ölüm yarışını izledim diger 2 si arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersin cnm ?

kızlar pek begenir mi bilmıyorum ama ölüm yarışı süper film ben izlerken baya keyif almıstım

mukemmel filmler secmıssın magiclove cım opuyorumnanaktan

livcimm çok tşk ederim cnmmopuyorumnanaktan

ölüm yarışı gerçekten süper bi film, klasik yarış filmlerinden farklı.. beğendiğin filmlerden olmasına sevindim kaydirigubbakcemile5

cnm eğer şöle güzel ama gelgitli bi aşk filmi izlim diosan kesinlikle jeux denfants..

shutter ise, film çok güzel gerilim ve merak dolu, sürpriz son sevenlerdensen shutter derim yerimseniben

cnm cvplar için tesekkurler

shutter trailer baktım eger onu izlersem geceleri yatamayabilirim o yuzden jeux denfants seciyorum =)

cnm cvplar için tesekkurler

shutter trailer baktım eger onu izlersem geceleri yatamayabilirim o yuzden jeux denfants seciyorum =)

tamam cnm kaydirigubbakcemile3 bende kanlı filmlerde böle oluorum:kedi:

korkmycağını düşündüğün bi gündüz saatinde izle ama tavsiye ederima.s

jeux denfants seçtim, 21 ve shutter i ızlemiştim. çok güzel filmler canım elrine saglık=)

ben de Jeux D'enfants ı seçtim shutter ve death race i izlemiştim
filmler için teşekkürler canım hepsi çok güzel :asigim:

Canım guzel secımler olmus tebrıkler ;)
Death race i izledim, 21 ınde yarısını ızledım vakıt bulamadım hala bıtırmeye :) ama sarmıstı guzel fılmdı..

Jeux D'enfants ı sectım onu ızlemedım.. merak ettım ;) ellerıne saglık canım..

Bu aralar yogunum bayram oncesı bahsettıgım gıbı, vakıt buldukca bakmaya calısıcam, anket sonucunu yoklarım ;))

5 oy jeux a secılmıs sımdıden :)) ne ızleyecegımız sımdıden bellı gıbı sankı ;))

bencede çok güzel filmler ve 21 benimde listemdeydi valla ne yalan söyleyeyim..ben bi tek
Jeux D'enfants izlemedim oyum ona..zaten herkes onu seçmiş galiba

canim iclerinden olum yarisini izlemedigim icin onu sectim bende
olum yarisi haric iclerinden en begendigim 21 di pokere ve black benimde merakimvar cok hosuma gitmisti

kkizlar acele olmamis mi bu anket??

shutter dedım ,birtek bunu ızlememıstım ,digerlerını ızlemıstım :)

fotografcı dıyınce atladım hemen ,ama sansı yok herhalde :)

çok güzel bi filmdir o da Sumak bence mutlaka izle
biz baya etkilenmiştik filmden arkadaşım sevgilim beraber izlemiştik akannehir

siz bilirsiniz ama diger konuya baktim daha yarin izlicem diyen cok kisi var ustelik onemli olan filmleri izlemek mi yoksa yorumlari paylasmak mi?..
bana cok dogru gelmedi bu anketin zamanlamasi,,
en azindan ben diger filmi izledikten sonra oylicam bu anketi..

Back