Sinema günleri 11.hafta anketi sahrud72

Sinema gunleri 11.hafta anketi sahrud72

• Ankete Katılan
    18
beğenip beğenmeme değil tatlım seyredememe özelliğimden dolayı.(biri sesizce yanıma gelse bile çığlık atarım ben aşrı heyecanlı biriyim) zaten o tarzı seyredemedğimden beğendim beğenmedim vs şeklinde yorum yapamam sanırım.
dur bakiim bugün dergidede güzel gerilimler okumuştum önce onları indirip izliyeyim. biraz kültürleneyim sonra seninkileride seyrederim.
tamam anlaştık bazı sahneleri atlarım çok korkarsam :))))

Sen seyredebildiğin kadarını seyret :kedi:
Seni rahatsız eden sahneleri atla biz sana anlatırız canım anlaştık vereliniortak
Aslında filmleri seçerken seni de düşünmüştüm :uhm:
O yüzden mümkün olduğunca kansız filmler seçtim
Ama bu kadar hassas olduğunu bilmiyordum
Umarım haftaya gönlüne göre filmler çıkar

Sen seyredebildiğin kadarını seyret :kedi:
Seni rahatsız eden sahneleri atla biz sana anlatırız canım anlaştık vereliniortak
Aslında filmleri seçerken seni de düşünmüştüm :uhm:
O yüzden mümkün olduğunca kansız filmler seçtim
Ama bu kadar hassas olduğunu bilmiyordum
Umarım haftaya gönlüne göre filmler çıkar

teşekkürler tatlım...
aklıma bi fikir geldi. bi kankam var kanlı vs filmleri çok sever alır gelir seyreder. en iyisi film seçlince onu çağırıp beraber seyredelim belkim yalnız kalmazsam gerilmem...

teşekkürler tatlım...
aklıma bi fikir geldi. bi kankam var kanlı vs filmleri çok sever alır gelir seyreder. en iyisi film seçlince onu çağırıp beraber seyredelim belkim yalnız kalmazsam gerilmem...

İyi fikir yalnız olmayınca daha rahat olursun bide gündüz olursa belki keyif bile alırsın
Ama zorlama kendini sözüm söz gerildiğin yerleri atla ben anlatıcam sana :hulya:

bu arada benim koçişde çok korkuyo öle filmlerden onla hiç seyredemem :)))

Ne güzel uyumlusunuz
Ya maazallah kan revan seven bi kocan olsaydı akannehir
Bizde karı-koca psikopat olmak üzereyiz
Pek severiz psikolojik gerilim korku bilim kurgu kaydirigubbakcemile3

canimm benim oncelikle hayirli ugurlu olsun anketin tatlimm
cok guzel filmler secmissin kuzumm ellerine saglik
genelde benimde izledigim tarzda ffilmler tatlimmm allacakaranlik joshua izlemistim ama makasla soldaki evi izlemedim kararsiz kaldimm hangisini secsem diye ama sanki soldaki ev daha agir basti gibi hadi bakalim hayirli ugurlu olsun diyerek soldaki eve veriorum oyumu :)))

ben artık yorumlara katılabileceğim ama bu hafta seçilen filmler pek tarzım değil eyvahedigeldismile , katılmayacağım sanırım; keşke farklı tarzlardan bir iki film olsaydı tatlım bilmiyorumkismile

hhhhhhm kızlar benim korku filmleri ile aram pek iyi degil hangisini tavsiye edersiniz ? alacakaranlıgı daha onceden izlemıstim ama diger 3 ü hakkında pek bir fikrim yok

hhhhhhm kızlar benim korku filmleri ile aram pek iyi degil hangisini tavsiye edersiniz ? alacakaranlıgı daha onceden izlemıstim ama diger 3 ü hakkında pek bir fikrim yok

alacakaranligi bende izledim canimm ama makasla soldaki son ev hakkinda bilgim yok kuzum
soldaki son ev korku deil sanirim konusu boyleymis
Collingwood ailesi bir dağ evinde rahatlamanın ve stres atmanın iyi olacağı düşüncesiyle yola çıkıp kendilerine bir tatil planı hazırlarlar. Ailenin kızı Mari de gittikleri bu dağ evinde tanıştığı Paige ile iyi bir arkadaşlık kurar. Ancak her şey bu arkadaş grubunun bir çete tarafından kaçırılması ile değişir. İlk filmle benzer bir işkence ve alıkoyma sonrasında Mari kaçmaya çalışırken çete üyelerinden birisi tarafından öldürülür (ya da öldürüldüğü sanılır). Buradan itibaren ilk çevrilen referans filmle paralel doğrultuda ilerleyen konu, çete üyelerinin kaçarlarken kendilerine sığınacak ev olarak Collingwood ailesinin evini seçmesi ile yeni bir boyut kazanı. Ancak bu ev, öldürdükleri kızlardan Mari’nin kendi evidir. Başta kızları Mari’nin başına gelen felaketten habersiz olan anne ve baba durumun farkına vardıklarında artık sonun başlangıcı başlamıştır. Bir anda avcı pozisyonundan av durumuna düşen çete üyeleri dehşet verici intikamın kurbanlarına dönüşürler.

kızlar anket kapandı mı ben yeni geldim yaa bi soluklanayım noldu şimdi :1ninca:

sahrudcum umarim yanlis anlamazsin ama bu hafta ankete katilmicam.

Canım daha oy vermeyenler var
Sağolsunlar hepsine tek tek özelden ulaştım haber verdim
Kimse oy vermezse sanırsam benim oyum belirleyecek filmi bayanssulusmile

tamam sekerparem bakalim hangi film cikcak cok merak ediorumm tatlim bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

alacakaranlık ı ızledım, soldaki son ev ve joshua yı da ızledım gıbı hatırlıyorum ama emın degılım fılmı gorunce hatırlıcam sanırım :)
aslında ben en sondakı fılme oyumu verırdım ancak pek farketmeyecegı ıcın ıse yarasın dedım, joshua ya verdım gıttı..
ellerıne saglık sahrud, haber verdıgın ıcınde tesekkurler :KK66:

anket olayından cok uzak kaldım bu ara, nasıl toparlıcam bılmıyorum valla bakalım.
bu haftada korku uzerıne gıtmısız tam bana gore olmus fılm ıcın sadece gece vakıt ayırabılıyorum vede yalnızım nedıcem benn...

X