Sinema Gnleri 3. Hafta anketi burcudeniz=)

3. Hafta Sinema Klübü Anketi

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .

bende senin gibiyim ama burcudeniz benim Big Fish filmimi almış bileee neyse sağlık olsun
:icecream:
yine koyarsın canım, bu filmler içinde seçilmezse tekrar seçilmez diye bişey yokki ama bence bu film sayısı az ya 5 mi yapsak? izledim mecbur şunu seçtim olayı olmasın=(

Son düzenleme:
burcucum bakisacilarimiz farkli :)
kotu bir film demiyorum kesinlikle ama milletin olup bittigi bir film icin benim beklentilerim dogal olarak daha yuksek olur.. gayet guzel battaniyeme sarilip sevgilimle izlemistim bu iki filmi de ard arda.. ama beni tatmin etmedi film.. skldim izlerken.. neyse cok favorisi olan filmleri genelde sevmeyebiliyorum ben.. o yuzden kimsenin yorumunu etkilemek istemem..
prenses sever bu filmi tam onluk.. prensescim binjip i de sevecegimi tahmin ediyorum cunku ilkbahar yaz sonbahar kis ve ilkbahar filminde yaklasik 2 saatte toplasan 20 cumle yoktur.. ve etkisinden 2-3 gun kurtalamadigim bir filmdir.. o yuzden filmin icerigine bana katkisina bakarim ben.. ama bu konularda celisiriyoruz seninle genelde :)
olsun begenilerimizi ogrenmek guzel sey ama:)

aslına bakarsak ızlemeyecegım degıl ama ızlemedıgım fılmler olmus bu 4 fılmde...
yenılıklere acılmak guzel bırsey,, bende buna musaıt bırıyımdır ama, nedense bı fılmı ızleyecekken once afısıne bakıyorum sonra oyuncularına bana ıstedgımı verıp vermeyecegın cagrıstırıyor dıyebılırım..

sımdıye kadar hep boyle ızledım, konularına bıle bakmadım hıc afişten almam gerektıgı kadarını alıyorum sankı :)... cok nadırdır cevırıp arkasına baktıgım alırken...
sımdı sayenızde ızlemedıgım tarz fılmlerı ızlıyor olacagım... :) benımse oyuncuların sadece sergıledıgı performansı ıcın bıle ızledıgım bır cok fılm var..
sadece dıyologtan ıbaret olan fılmlerı bıle keyıfle ızleyebılıyorum, replıkler vs yeterkı keyıf alayım takıp etmekten hoslanıyorum..
ama cogu ınsan sıkılıyor ıste, herkes aynı tarzı sevemıyor dogal olarak.. bakalım benım haftamdakı fılmlerden memnun kalıcakmsınız.. :) o kadar cok varkı favorılerım hangılerı olmalı bılemıyorum :)

tabiki canıma.s.

anketimiz açılmış bile :asigim:
valla hevesle bekliyorum şu anketleri neler gelecek diye
Before Sunrise ile Big Fish arasında kaldım ama Big Fishi izlemek bi türlü nasip olmamıştı o nedenle ona verdim oyumu
gerçi seçilse de seçilmese de anketlerdeki hemen hemen tüm filmleri de izliyorum ben ama olsun :))

masal gibi film umarım begenirsin canım ben aglıyımmı güleyimmi şaşırmıştım ilk izlediğimde=)
canım aklımda başka filmler de vardı ama butürlerde film izlemediğimiz için bunlara karar kıldım. truman showda çok güzel kimse seçmiyo ama nedenki=(

ben seçecektim onu çünkü jim carreyi çook severim ama öncelikle big fishi çok merak ediyodum
ama onu da izlicem kesinlikle ben tüm anket filmlerini izliyorum

canım truman showu cok onceden ızlemıstım ben... ızlemeden konulara bakmadıgım ıcın de sasırmıstım baya konunun acıga cıktıgı zaman... guzel bır fılm keyıfle ızlenıyor...

hepsi güzel filmlere benziyo, ama en cok ilgilmi ceken big fish oldu.. bakalım 1. hangisi olucak :)

İlkbahar yaz sonbahar kış ve ilkbahar filmini çok mrk ediyorum hemen izlemem lazım. Bin Jip ide beğenirsin ozaman Asminim tereddütte kaldım şimdi bende severmisin sevmezmisin yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum izle bir an önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…