Sinema Gnleri 3. Hafta anketi burcudeniz=)

3. Hafta Sinema Klübü Anketi

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
kaçağı gördüm ankette kaydirigubbakcemile3

kızlar şu anket fikri çok iyi oldu ya ne güzel hem eğleniyoruz hem de film klütürümüz genişliyo
valla benim en sevdiğim şeylerden biridir gece bilgisayarı kucağıma alıp yanına da kahvemi alıp ışıkları söndürüp film izlemek

bu arada liv nerde :uhm:

bende komik olsun diye koymustum :çok üzgünüm:
requem de ağladınız çok acıklı diye komediyi seçmiyosunuz:eek:klava:
:roflol:

yok onu izlemedim şekerim
ama edwardı izledikten sonra tim burtona sempatim arttı o nedenle izlerim belki dur not ediim

ben haftasonu nete giremicem ama haftasonu filmleri izleyip p.tesi yorumumu yapıcam kızlar
öpüyorum opuyorumnanaktan

kaçağı gördüm ankette kaydirigubbakcemile3

kızlar şu anket fikri çok iyi oldu ya ne güzel hem eğleniyoruz hem de film klütürümüz genişliyo
valla benim en sevdiğim şeylerden biridir gece bilgisayarı kucağıma alıp yanına da kahvemi alıp ışıkları söndürüp film izlemek

bu arada liv nerde :uhm:

Liv bir süre internete giremeyecek :KK43:

listeyi koydum canım ama hafta kaydığı için onu düzeltelim bence kim yapmıştı bu listeyi?

Liv yaptı tatlım. şimdilik böyle idare edelim o gelince düzeltir.

oy vermeyenler;
Babykuzum
December
Liv
Malice
Sumak
Speedy gonzales

Kızlar liv ve malice giremiycek diye biliyorum, başka giremiycek olan varmıydı?

Babykuzum kulüpten işleri yoğunluğuyla ayrıldı. December hiç katılım göstermedi bugüne kadar. Malice ,Liv ve Sumak arkadaşımız özel nedenlerden dolayı bir süre yoklar :KK43:

o zaman oy kullanacak bir tek speedy gonzales kaldı, buralardaydı sanki speedy, topici mi görmedi acaba :sinifsinif:

X