- 18 Mart 2013
- 3.736
- 12.038
- Konu Sahibi Sihirlikutu
yapıyorlar ya nereden cesaret alıyorlar diye düşünmeye gerek yok
yapıyorlar ve yapmaya devam edecekler
sadece kadın olarak düşünmek yanlış olur bu modelde erkek de çok fazla
benim de profilim gizli değildir herkese açık ancak sevgilim olduğu dönemde sevgilim olduğunu bildikleri halde yazan, tanışmak isteyen, kahve teklif eden, numara isteyen, sevgilisi olan bi kadın olmamı hiç önemsemeyen erkeklerle karşılaştım
cevap bile vermeden engelledim ama insanların yazmalarının da önüne geçemeyebiliyoruz
kendini bilmez insanlar için ay acaba nerede yanlış yapıyorum da bu cesareti benden mi alıyorlar diye kafa yormadım yormam da
yazmasınlar diye mesaj isteklerini sınırlandırmak, hesabı gizliye almak gibi şeyler de yapmadım. yapmam tarzım değil
benim sevgilime de yazıyorlardı asılan eden oluyordu engellemesine rağmen başka hesaplardan ulaşan, numarasını birilerinden alıp yazanlar oluyordu
bunu yapma sebepleri seçilmiş insanın cazip gelmesi mi bunu bilemiyorum
ama bunu yapan insanlar diğer partnerle de inanılmaz bi yarış içinde sanıyorlar kendilerini
bi dönem evli adamla beraber olan bi kız arkadaşım vardı (hayatımda değil kendisi artık) mesela o da inanılmaz güzel ve çekici bir kadın olmasına rağmen adamın karısını stalklamak için ne hesaplar açtı neler neler yaptı
bi yerden sonra kadınla saçma sapan bi yarış içine soktu kendini kendi kafasında mesela
oluyor böyle şeyler
Ya ben 93 kiloyum eski is yerimden alakasız bi çocuk vardı geçen cat diye aradi zannettim ki is için aradi is firsati filan sorucak bisey soracak diyor ki nasilsin neden hic aramiyorsun ne yapıyorsun profilindeki kim. Dedim sevgilim. Diyor ki ciddi misiniz emin misin. Senin sehre gelecegim goruselim mi boyle imali imali laflar. Daha önce flört mlort hiçbir şey olmadı yemin ederim alakasız insanın biri muhabbetimiz bile yoktu doğru düzgün. Bazi insanlar biraz kafayı yemiş gerçekten.